Baston gibi Regenim .... TR'den gelmiştir muhakkak...kizlaaaarrr size alman marketinden aldigim salataligin resmini cektim sabahsirf size boyutunu göstermek icin, yani özellikle klavyenin yaninda cektim ki iyice anlayin diye
Eki Görüntüle 702129
İyi geceler hayatım...İyi geceler kızlar allah rahatlık versin bol leptinler
Baston gibi Regenim .... TR'den gelmiştir muhakkak...
İyi geceler hayatım...
Merhaba kizlarr ..
3 hafta sonra geri dondum..
Kardesim beni ziyarete gelmisti bildiginiz gibi bol bol yedim bol bol ictim bol bol gezdim .. kardesim burada iken Karataydan eser kalmadi hatta bana getirdigi hediyeler arasinda hocamizin son kitabi bile vardi ..
neyse aldik birazcik kilo ama yarindan tezi yok .. Karataya devam guzel guzel devam edecegim .. Yarindan itibaren tamitamina bildirimlere devam edecegim ..
Cok optum sizleri ..
Simdi cikiyorum..
Iyi geceler
He attın ortaya bi dügübi bulgur-dügü-dügür-dügürcük kaptirdik gidiyoruzasyayla ayni biliyoruz galiba sanirsam :44:
Ne kadar uzun yapmışlar yawww :26::26::26:yok canim buranin kendi mali
Şuan tam bulgur manyağı oldum
Kısırlık bulgurla çiğ köftelik bulgur aynı diil mi ?
Ayrıca bunlardan daha ince bulgurda mı var ?
Ve ayrıca sen nereliydin Asyam ?
kizlaaaarrr size alman marketinden aldigim salataligin resmini cektim sabahsirf size boyutunu göstermek icin, yani özellikle klavyenin yaninda cektim ki iyice anlayin diye
Eki Görüntüle 702129
He attın ortaya bi dügüEvet ince bulgur anlaşılan , sayenizde öğrendim ben de
Ne kadar uzun yapmışlar yawww :26::26::26:
hımmm ...akşamı erken mi yiyosun yani..öyle daha mı iyi gidiyo kilolar.yani çok da yesen erken yiyince telafi gibi mi oluyo...valla bu saatte sorgu yapıyo gibi hissettim birden kendimi kusura bakmaEvet ya...YemiştimBende Karatay şöyle çalışıyor: Saatlere özen gösterirsem ve yasaklı bişey yemezsem, çok da yesem kilo veriyorum. Kilo vermediysem kaçamağım vardır. Gerçi bu hafta, geçen hafta regl olduğum için aldığım kiloyu verdim. İzafi bir durum yai
aldım kabul ettim tatlışımHah , dürüst insan , harbi tiksinç oldu Özlemim Kartalım.Sana benden kocaman bir Pacta Sunt Servanda bebeğim
Dügür ne kıssss
amaaannn ciğdoşum bi bu eksikti..bırak sen de yaaa...hocamıza bakalım kafayı karıştırmayalım..
kızlar günaydın
bugün evime döndüm yeni girdim kapıdan ilk iş tabe basküle çıkmak oldu gördüklerime inanamadım böyle kaldım66.8:18::18::18:neyse yapcak bişi yok biliyodum da 1600 gr da çok geldi ya ben bu kiloyu nerdeyse 4 haftada veriyorum 4 günde aldım neyse
sersumcum canım eğer izin verirsen haftaya cuma günü geçen haftaki kilo olarak bunu kabul edeyim olabilür mü :26::26: bu arada geçmiş olsun dileklerin için saolasın canım
geçmişi de okudum şimdi bulgurun incesi ortası kalını vs varı galibakaratayın maliyetinden bahsetmişsiniz valla ben bi de protein ekleyince şok fena oldu ayın ortasında param bitti artık ayın 15 ine kadar evde kalan şeylerden yicem çorba düşünüyorum akşamları :26:ne dersiniz bilmiyorum ama sabah da normal karatay kahvaltısı yapıcam artıkın başka bişi denemeyi düşünmüyorum
günaydın kıslar teskkur ederım aranıza aldıgınız için hoşbuldm:))
1 öğün 07.20
1dılım ekmek
1 dilim beyaz peynir (ayak üstü atıstırdım yani)
1 koca bardak cay
2. öğün 12.20
yogurt çorbası
nohut 2 yk pilav
3.öğün 19.00
karısık ızgara
bol salata
yatana kadar bol miktarda çay yatmadan bi 10 dakıka yuksek tempoda yürüyüş
dun pek karatay gibi olmadı ama bugunden sonra artık işe gelmeden evde kahvaltı etmem gerıkıcek anlasılan gec kalıyorum cunku 2 oldu spor salonuna gıdıyorum bugun heryerım agrıyor.akşam iş cıkısı yıne gıdıcem
birdyyyyyyy naber canım, bi biz varız topikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?