Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Merhaba kızlar hazirana kadar kilo vermem gerek git gide kilo alıyorum benide aranıza alır mısınız ama ne yapıcagımı tam olarak cozemedım o da ayrı mesele azıcık bana el atı verin

Merhaba kızlar hazirana kadar kilo vermem gerek git gide kilo alıyorum benide aranıza alır mısınız ama ne yapıcagımı tam olarak cozemedım o da ayrı mesele azıcık bana el atı verin

kilo vermekte kararli ve motive olmussan, o zaman hosgeldin ilk sayfamizi okuyarak baslayabilirsin.. karatay diyeti yapiyoruz ve cok da basarili gidiyoruz insallah sen de kilo verenlerden olursun, ama tabiki önce disiplin

yok bırdyım nerdeee iü lük bır ıq yok bende, ktü işletme2 terk
malıyetler konusunda haklısında yıne memlekette köy pazarlarında fındıgın cevızın kg su ıstanbula gore uygundur sanursam:44:

neye para yetiyor ki canım bu devirde..
ne olacak bu memleketın halı muhabbetıne dönmüş

Kaçamak yapacaksan hamur ye de maliyetleri düşür , hep köfte yemişin bugün
kopuyorum senın bu yorumlarına kısss

gözle otopsı ıyıymıs enıstenın sogukkanlılıgınıda es gecmeyelım bu arada

inşallah canım inşallah gider millet ileri gidiyor ben geri geri kızılerili kovalayan bufalo

Kızlar liste iğrenç olmuş , yazarken iyi gözüküyodu ama "gönder" yapınca çok çirkin gözükmüş.Tekrar özür diliyorum...

birdy cim hiç sorun değil eline sağlık :) bu hafta verenleri ayrıca tebrik ve takdir ediyorum. ben bir türlü veremedim bu hafta yogurt kur mur yalan oldu. acayip ben de de gaz yaptı bi de kabızlık regl oncesi de diye yorup kendimi avutuyorum bakalım haftaya ne olacak?
mesajım biraz eski olabilir ancak okuyorum..

6:30
2 yumurta yarım çay bardağı kuruyemiş 1 kk peynir 12 zeytin

11:00
1 kupa yeşil çay

12:00
1 kase mercimek çorbası 1 kase yoğurt

16:00
1 kupa yeşil çay

17:00
1 kase mercimek çorbası 1 kae yoğurt

19:00-20:00 yürüyüş

kızlar bu hafta kendimce bişi denicem bir hafta boyunca kahvaltı dışındaki öğünlerde sadece çorba içicem bu aldıklarım gitmeli bi de fazlası gitmeli bu hafta ben haziranın birine 60 kilo olmalıyım tam 6.8 kilo hedefim :18::18::18: çor ba hem ucuz hem de her yerde bulunabilir gıda olduğu için onu seçtim bi de geçen hafta bi arkadaşı gördüm erkek ama tam 14 kilo vermiş hem de 3 haftada naptın dedim sabah çorba içtim öğlen salata akşam bişi yemedim ve spora gitmiş tabe ben de çok etkilendim bi deniyim bakalım belki olur yav

Canikom erkekler her nasıl oluyorsa o tip diyetleri uygulamakta daha başarılı oluyorlar.Ben kendimi sabah çorba-öğlen salata-akşam avucum menüsüyle hayal dahi edemiyorum...Hatta bu çocuğun tüm yediği benim bir öğünümün yarısı bile diil...
Sen üzme kendini bu hafta gider herşey...Ama çorba konusunda haklısın , benim de dışarıdaki favori yiyeceklerim çorba ve kurufasulyedir , heryerde mevcut...

İyi hafta sonları karatayın şekerleri

sabah

peynirli omlet tereyağda 2 çeri zeytin gün kurusu ceviz omega 3 ve çay çayy

kizlaaaarrr size alman marketinden aldigim salataligin resmini cektim sabah sirf size boyutunu göstermek icin, yani özellikle klavyenin yaninda cektim ki iyice anlayin diye

Eki Görüntüle 702129
yuhh diyorumm...
hoşgeldin bebeeemm..Allah kavuştursun
Baston gibi Regenim .... TR'den gelmiştir muhakkak...

İyi geceler hayatım...
gelene kadar uzamıştır diyosunn

tabii canım..hoşgeldin..

yapma kıss tabii..öğrenci adama koyar pro valla..bana bile koyuyo

valla canım senin ki hiiç karatay olmuş,ekmekler pilavlar..

gitme tatlım gitme..bu insanlar nankör yaranamazsın..

e o kadar da olur..

inşallah canım..

akasyacım ıyılıkten maraz dogar dıye bosa dememısler kımseye yaranamazsın bacım bosverne cekten be akasyam
diyene bak
yaranılmıyo bu insanlara yaw..çık çık çık..

ne çektik bee

Son düzenleme:
çooook mutluyumm...neden diyceksiniz..biraz önce izmirdeki çok sevdiğim bir arkadaşımın tayini buraya çıktı ve birlikte çalışıcazz...
tayinler açıklandı..allam yareppim çok sevindim yaaa...

onun dışındaa

sabah

pastırma sucuk
salçalı omlet
salatalık domates
peynir zeytün
ceviz çek.kuru üzüm..

Sen bi de arkadaşına sor mutluluğu , Hakkari'ye gelecek diye ne sevinmiştir beee

senin adına sevindim canım ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…