Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 de yogurdumu yedım buçukta memegımı yıycem yan komsumun verdıgı ısırgan corbası,yesıllık salatası,taze fasulyenaapıyonuz beyaaa...
2. öğünümde yemek yapmaya üşendim buzluktaki lahmacunları çıkardım..yanına da kabak salatası ve ayrann
2 de yogurdumu yedım buçukta memegımı yıycem yan komsumun verdıgı ısırgan corbası,yesıllık salatası,taze fasulye
kabak salatasını nasıl yapıyon bebeem cıgden mı?
afiyet olsun cicim..
yok çiğden değil rendeleyip zeytinyağında kavuruyom sonra çiğden rendenin ince tarafıyla 1 kereviz ve havuç da ekliyorum..ceviz sarımsaklı yoğurt..afiyet olsun..
sanada afıyet olsun datlum super oluyodur emınım
yuhh diyorumm...
hoşgeldin bebeeemm..Allah kavuştursun
gelene kadar uzamıştır diyosunn
tabii canım..hoşgeldin..
yapma kıss tabii..öğrenci adama koyar pro valla..bana bile koyuyo
valla canım senin ki hiiç karatay olmuş,ekmekler pilavlar..
gitme tatlım gitme..bu insanlar nankör yaranamazsın..
e o kadar da olur..
inşallah canım..
diyene bak
yaranılmıyo bu insanlara yaw..çık çık çık..
ne çektik bee
hosbuldummmmmmmm .. bu arada sersum can adina cok sevindim yalnizligini paylasacak bir arkadasin oluyr harika birsey tadini cikar bakalim ..
yuhh diyorumm...
hoşgeldin bebeeemm..Allah kavuştursun
gelene kadar uzamıştır diyosunn
tabii canım..hoşgeldin..
yapma kıss tabii..öğrenci adama koyar pro valla..bana bile koyuyo
valla canım senin ki hiiç karatay olmuş,ekmekler pilavlar..
gitme tatlım gitme..bu insanlar nankör yaranamazsın..
e o kadar da olur..
inşallah canım..
diyene bak
yaranılmıyo bu insanlara yaw..çık çık çık..
ne çektik bee
Ayyyyy Akasyacım olamaz yaaaa , hayatımda ilk kez bakla alerjisi duydum.Tühhhh , bi de yazık o kadar özene bezene yaptın , şansa bak...Onca yıl zaten yememişsin , şimdi de ismini duysan için kalkarAlemsiniz ya, Allah neşenizi bozmasın
Papadiya ben yapmıyorum bunu, neden yapmadığımı bilmesem de :26: Ancak 1 hafta uyguladım geçmişte ve direnç kilom 57,5 kırılıp 57 olmuştum.. Standart düzene geçince yaparım sanırsam, o arada sizlerin deneyimlerini gözlemlerim
Birdy, çok haklısın canım ya.. Ben sana bakla maceramı anlatmış mıydım, hani senden bakla tarifi almıştım.. Şimdi ben pazardan çok güzel körpecik baklalar buldum ve bir güzel pişirdim.. Pişince 1 tane tadına baktım ve "Allah'ım bu ne güzellik, ben neden bunca zamandır yememişim bunu" diye sordum kendime.. Neysecime ertesi gün akşam yemeğine koydum bi güzel baklamı, yiyorum ama yedikçe bir tuhaflık var, o 1 gün önceki bakla değildi ya da ben ben değildim bilmem artık, yemeğim bitince bir baş ağrısı, mide bulantısı, sürekli bakla kokusu burnumda beynim çatlıyor meğersem ben de bakla alerjisi varmış, kalanları hiç dokunmadan bakmadan verdim, daha da bakla görünce kaçıyorum.. İşte böyle..
Sersum gözün aydın canım
Biz de özledik seni , akşama gel...bugün sabah peynirli 3 yumurtalı omet kızımla yedim ama
fındık ceviz yine biraz peynir çay
öğlen yemedim geç yediğim için
akşam karışabilir geç vakit girersem yazayım yada yarın
sizleri çok özledim byeeeee
2. öğünüm
1 lahmacun
3 mercimek köftesi
ayran
kabak salatasını buzdolabında unutmuşum
şimdi de çay çayy...
Muhtarım afiyet olsun ama diyetin yanlış.İğneoyam akşam 3 sabah 1 adet lahmacun yiyerek veriyor kiloları...Sonra söölemedi deme
Bu arada arkadaşın ne zaman gelecek Hakkari'ye ? Eeee o da mı askerle evli ki geliyo oraya ? Yoksa her röntgen teknisyeni mutlaka Hakkari'ye gelmek zorunda mı :26::26::26: Bana bunlarla ilgili açıklama getir muhtarım.Kafam allak-bullak...
Bu arada sabah kalktık ki sisten gözgözü görmüyo , dolayısıyle koşu programı iptal oldu....
Kızlar selam ,
Bugün Migros'a gittik .Vileda ViRobi diye bir temizlik robotu çıkartmış.Yuvarlak , sempatik bişey.Bunu salıyomuşsun eve , tüm tozları kendine yapıştırıyomuş (alt yüzeyinde mikrofiber bezi var , oraya yapışıyo). Ve 100 TL.Eğer iş görüyosa bence bedava.Almayı düşünüyorum ama piyasaya çıkalı henüz 2 hafta olmuş ve internette hiç yorum bulamadım.Bi şekilde bu ürün ya da muadiliyle tanışıklığı olan var mı ? Benim gibi temzilikten nefret edenler için şahane bi seçenek...