• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

görcez inşallah diyelim de görelim inşallah:52::52::16::16:

:22::22:valla hiiç iyi bir katkıda bulunmuyon bence geyiğe..zopa istiyon..zaten açım:37:..söylenir mi bu saatte:36::36:

sorma sersum bana ne oluyor böyle.. sanirim karniyarik yagsiz oldugu icin tatmin etmedi beni :26: ama canim cok istiyo... hele biraz zaman gecsin yapar yerim kahvalti da yaa bana neeee :19:

Liste beni kahretti be yaw...Ne hayallerim vardı :43::43::43::43:
Doğru didin , kargalar çok yaşardı hakkaten di mi , bak unutmuşum ben....Enişten gözüyle otopsi yaptı ve araba kazası teşhisi koydu.Tabe karganın düşmanı varsa kaza süsü verip öldürmüş de olabilir zannımca :60::60::60::60::60:
Muhtarım bu 2 tane içtim galiba...Bu ara çok içesim var , hayırdır inşallah :ssz::ssz::ssz::ssz:

:ssz::ssz:

acayip kinci oluyorlar..senin öldürdüğünü sanıp peşine takılmasınlar dikkatli ol:82::82:

gözle otopsi ..iyiymiş..temiz iş.:60::60:

valla hayır olsun Amman dikkat diyorum..:23::23:

yaaa iste sorun da o ya... firinda olunca öyle tadi olmyuor... offff yaaa agzim sulandi iki kasik yogurt mu yisem :26: belki istahimi keser

orda balkonda oturulcak hava mi var ya ne güzeeellll, ben burda kazakla oturuyorum..
Çok açsan yumurta haşla Regenim ...
yine iyisin canım ya ben yemeye başlayacam yakında :52::52::52::52:
Cugarayı yicen de mi ? Ben öyleydim , yiyodum resmen.Yeni bıraktım.Bööle arada-sırada te-tük içiyorum.1.5 paket falan içiyodum bikaç ay öncesine kadar...

Cugarayı yicen de mi ? Ben öyleydim , yiyodum resmen.Yeni bıraktım.Bööle arada-sırada te-tük içiyorum.1.5 paket falan içiyodum bikaç ay öncesine kadar...

ben size isin aslini söyleyim mi birdycim :9::9::9::9: aclik bahane :9: tamam aciktim ama dayanilmayacak kadar degil, simdi bende söyle oluyor.. 3-4 kilo verince, bana bi haller oluyor, nasil olsa veriyorum kiloyu diye, veriyorum yemegin gözüne, sonrasi geliyo tabi gelen kilolar geri :50: aslinda ben iki haftad abir mi tartilsam ne yapsam, sersumcumdan da müsade isteyerekten :26:

darısı bana bırakmıştım eşimin metastaz durumunu öğrenince yaktım yakış o yakış oldu sanki derdime dermanmı diyeceksin ama ne yapayım adam hiç içmedi geldi buldu hastalık kızdım içiyorum artık:ssz::ssz::ssz::ssz:

:ssz::ssz:

acayip kinci oluyorlar..senin öldürdüğünü sanıp peşine takılmasınlar dikkatli ol:82::82:

gözle otopsi ..iyiymiş..temiz iş.:60::60:

valla hayır olsun Amman dikkat diyorum..:23::23:
Valla takip etmiş olabilirler , keşke arkamı dönüp kontrol etseydim :51::51::51:
kardelenim dimis yavvrum.. ince bulgur.. dügürün daha incesi de cig köftelik oluyomus, onu da burda ögrendim, hic yapmadigim icin cig köfte...
İlk kez duydum dügür.Normal bulgurla kısırlık bulgurun arası oluyo galiba.:44::44::44:

ben size isin aslini söyleyim mi birdycim :9::9::9::9: aclik bahane :9: tamam aciktim ama dayanilmayacak kadar degil, simdi bende söyle oluyor.. 3-4 kilo verince, bana bi haller oluyor, nasil olsa veriyorum kiloyu diye, veriyorum yemegin gözüne, sonrasi geliyo tabi gelen kilolar geri :50: aslinda ben iki haftad abir mi tartilsam ne yapsam, sersumcumdan da müsade isteyerekten :26:
Sen de benim gibisin , şımarıyosun di mi :27::27::27:
darısı bana bırakmıştım eşimin metastaz durumunu öğrenince yaktım yakış o yakış oldu sanki derdime dermanmı diyeceksin ama ne yapayım adam hiç içmedi geldi buldu hastalık kızdım içiyorum artık:ssz::ssz::ssz::ssz:
Canikom senin şuanda sigara içmen zarardan çok yarar getirir.Hasta bakmak çok zordur , sinirleri çok yıpratır , o yüzden seni sakinleştiriyodur , iç bence de...İnşallah herşey bitsin , eşin sağlığına kavuşsun , bırakırsın yine.Bi kez yaptığına göre tekrar yapabilirsin nasılsa...

Valla takip etmiş olabilirler , keşke arkamı dönüp kontrol etseydim :51::51::51:

İlk kez duydum dügür.Normal bulgurla kısırlık bulgurun arası oluyo galiba.:44::44::44:

kisirlik bulgur ciciskom iste... daha ara boylari var midir bilemiyorum :ssz:

senin kolayına nasıl geliyosa canım:34::34:..ama 2 haftada tartılsanda aynı olmıyacak mı..:44::44:
sorma sersum bana ne oluyor böyle.. sanirim karniyarik yagsiz oldugu icin tatmin etmedi beni :26: ama canim cok istiyo... hele biraz zaman gecsin yapar yerim kahvalti da yaa bana neeee :19:

kendini dinliyorsun bence canım..yemek düşünmemeye çalış..:34::34::34:

:
valla ben bilmem..uyarıyım dedimm..:27::27::27::30::30::30:

eşin tamamen iyileşince inşallah yine bırakırsın canım:34::34:..üzme kendini..sağlık olsun:16::16::16:

kızzlarr ben kaçıyoommm.:10::10:.Behzatım amirim başlıyor...:52::52:

hepinize iyi geceler bol leptinlerr...:16::16:

kardelenim dimis yavvrum.. ince bulgur.. dügürün daha incesi de cig köftelik oluyomus, onu da burda ögrendim, hic yapmadigim icin cig köfte...

bizim bulgurlarımız piyasada satılanlardan ince .
onun incesine dügü diyoruz biraz daha incesiyle çig köfte yapıyorum ama
esmer bulgurla

kızzlarr ben kaçıyoommm.:10::10:.Behzatım amirim başlıyor...:52::52:

hepinize iyi geceler bol leptinlerr...:16::16:

İyi geceler hayatım , iyi seyirler...
Kızlar ben de kaçıyorum , gözlerim pörtledi...İyi geceler , tatlı rüyalar hepinize...

bizim bulgurlarımız piyasada satılanlardan ince .
onun incesine dügü diyoruz biraz daha incesiyle çig köfte yapıyorum ama
esmer bulgurla

Şuan tam bulgur manyağı oldum :37::37::37::37:
Kısırlık bulgurla çiğ köftelik bulgur aynı diil mi ?
Ayrıca bunlardan daha ince bulgurda mı var ?
Ve ayrıca sen nereliydin Asyam ?

kizlaaaarrr size alman marketinden aldigim salataligin resmini cektim sabah :9::9::9::9::9: sirf size boyutunu göstermek icin, yani özellikle klavyenin yaninda cektim ki iyice anlayin diye :9::9::9:

$20130503_075906.jpg

Back