görcez inşallah diyelim de görelim inşallah
valla hiiç iyi bir katkıda bulunmuyon bence geyiğe..zopa istiyon..zaten açım ..söylenir mi bu saatte
Liste beni kahretti be yaw...Ne hayallerim vardı
Doğru didin , kargalar çok yaşardı hakkaten di mi , bak unutmuşum ben....Enişten gözüyle otopsi yaptı ve araba kazası teşhisi koydu.Tabe karganın düşmanı varsa kaza süsü verip öldürmüş de olabilir zannımca
Muhtarım bu 2 tane içtim galiba...Bu ara çok içesim var , hayırdır inşallah
benim bildiğim bulgurun en ince hali başka bilmem
Dügür ne kıssss
Çok açsan yumurta haşla Regenim ...yaaa iste sorun da o ya... firinda olunca öyle tadi olmyuor... offff yaaa agzim sulandi iki kasik yogurt mu yisem :26: belki istahimi keser
orda balkonda oturulcak hava mi var ya ne güzeeellll, ben burda kazakla oturuyorum..
Cugarayı yicen de mi ? Ben öyleydim , yiyodum resmen.Yeni bıraktım.Bööle arada-sırada te-tük içiyorum.1.5 paket falan içiyodum bikaç ay öncesine kadar...yine iyisin canım ya ben yemeye başlayacam yakında
Çok açsan yumurta haşla Regenim ...
Cugarayı yicen de mi ? Ben öyleydim , yiyodum resmen.Yeni bıraktım.Bööle arada-sırada te-tük içiyorum.1.5 paket falan içiyodum bikaç ay öncesine kadar...
Çok açsan yumurta haşla Regenim ...
Cugarayı yicen de mi ? Ben öyleydim , yiyodum resmen.Yeni bıraktım.Bööle arada-sırada te-tük içiyorum.1.5 paket falan içiyodum bikaç ay öncesine kadar...
Valla takip etmiş olabilirler , keşke arkamı dönüp kontrol etseydim
acayip kinci oluyorlar..senin öldürdüğünü sanıp peşine takılmasınlar dikkatli ol:82::82:
gözle otopsi ..iyiymiş..temiz iş.
valla hayır olsun Amman dikkat diyorum..
İlk kez duydum dügür.Normal bulgurla kısırlık bulgurun arası oluyo galiba.:44::44::44:kardelenim dimis yavvrum.. ince bulgur.. dügürün daha incesi de cig köftelik oluyomus, onu da burda ögrendim, hic yapmadigim icin cig köfte...
Sen de benim gibisin , şımarıyosun di miben size isin aslini söyleyim mi birdycimaclik bahane tamam aciktim ama dayanilmayacak kadar degil, simdi bende söyle oluyor.. 3-4 kilo verince, bana bi haller oluyor, nasil olsa veriyorum kiloyu diye, veriyorum yemegin gözüne, sonrasi geliyo tabi gelen kilolar geri aslinda ben iki haftad abir mi tartilsam ne yapsam, sersumcumdan da müsade isteyerekten :26:
Canikom senin şuanda sigara içmen zarardan çok yarar getirir.Hasta bakmak çok zordur , sinirleri çok yıpratır , o yüzden seni sakinleştiriyodur , iç bence de...İnşallah herşey bitsin , eşin sağlığına kavuşsun , bırakırsın yine.Bi kez yaptığına göre tekrar yapabilirsin nasılsa...darısı bana bırakmıştım eşimin metastaz durumunu öğrenince yaktım yakış o yakış oldu sanki derdime dermanmı diyeceksin ama ne yapayım adam hiç içmedi geldi buldu hastalık kızdım içiyorum artık
Dügür ne kıssss
İlk kez duydum dügür.Normal bulgurla kısırlık bulgurun arası oluyo galiba.:44::44::44:
senin kolayına nasıl geliyosa canımben size isin aslini söyleyim mi birdycimaclik bahane tamam aciktim ama dayanilmayacak kadar degil, simdi bende söyle oluyor.. 3-4 kilo verince, bana bi haller oluyor, nasil olsa veriyorum kiloyu diye, veriyorum yemegin gözüne, sonrasi geliyo tabi gelen kilolar geri aslinda ben iki haftad abir mi tartilsam ne yapsam, sersumcumdan da müsade isteyerekten :26:
sorma sersum bana ne oluyor böyle.. sanirim karniyarik yagsiz oldugu icin tatmin etmedi beni :26: ama canim cok istiyo... hele biraz zaman gecsin yapar yerim kahvalti da yaa bana neeee
Düğür dedikleri şey yanılmıyorsam aşurelik buğday,yarma kimi yörelerde(erzincan,erzurum,malatya bu civarlar olsa gerek) düğür oluyor birdy
kisirlik bulgur ciciskom iste... daha ara boylari var midir bilemiyorum
valla ben bilmem..uyarıyım dedimm..Valla takip etmiş olabilirler , keşke arkamı dönüp kontrol etseydim
:
darısı bana bırakmıştım eşimin metastaz durumunu öğrenince yaktım yakış o yakış oldu sanki derdime dermanmı diyeceksin ama ne yapayım adam hiç içmedi geldi buldu hastalık kızdım içiyorum artık
kızzlarr ben kaçıyoommm..Behzatım amirim başlıyor...
hepinize iyi geceler bol leptinlerr...
kardelenim dimis yavvrum.. ince bulgur.. dügürün daha incesi de cig köftelik oluyomus, onu da burda ögrendim, hic yapmadigim icin cig köfte...
İlk kez duydum dügür.Normal bulgurla kısırlık bulgurun arası oluyo galiba.:44::44::44:
kızzlarr ben kaçıyoommm..Behzatım amirim başlıyor...
hepinize iyi geceler bol leptinlerr...
bizim bulgurlarımız piyasada satılanlardan ince .
onun incesine dügü diyoruz biraz daha incesiyle çig köfte yapıyorum ama
esmer bulgurla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?