Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

enemm eniştem benim memlekete karamürsele gitmiş kııı...deseydin annemlere uğrayıp bi çay içselerdii..

valla enişteme bravoss yıldızlı bravosss

Aaaaaa hakket senin ordaymış be yawwww , bak aklıma gelmedi hiç
Ya insan bi üşenir be , yuh dedim valla...

yanlıs anlasılmasın resimdekiler ben deyilim
face de gördüm sersum :)

bırdıyım kız ne guzel fıkır he valla cevız alsın yada sersumun dedıgı gıbı omega3 ulen eskıden hedıye dendımı parfumdu cıcektı bocektı akla gelırdı sımdı cevız omega3 gunkurusu organık mamül gelıyokız ben degılde enısten sızın okuldandı da usta cırak ılıskısı esnasında kaptık bır ıkı numero

karatay kafası işte he sersumum ıkı kutu marınkap kapsın gelsın yarın

Bacım bööle usta-çırak ilişkisi mi olur , pacta sunt servanda ne alaka yane Eniştemi biliyorum da bence sen de o civardansın , du bakalım
Pazarda parfüm 5 TL ceviz 18 TL , Türkiye ne hale geldi kıssss...Ben çocukken Anadolu'dan İstanbul'a annaneme -babanname gelirken 15-20 kilo ceviz-fındık getirirdik ve zengin diildik , bu ürünler çok ucuzmuş demek ki....Allahın cevizine fındığına para yetmiyo şimdi...

neye para yetiyor ki canım bu devirde..

neye para yetiyor ki canım bu devirde..

Sorma be yawww ...
Bu bağlamda Karatay diyeti çok maliyetli bi diyet kısss. Ceviz-fındık-köy yumurtası-köy tavuğu-yağlı peynir-tereyağ-zeytinyağ-et-balık.....Allah sizlere kolaylık versin.Ben hamur yediğim için işim daha kolay

çok dogru demişsin birdy

sabah klasik kahvaltı
akşam köfte bolca salata ayran

azıcık kuruyemiş yedim halende çay içmeye devam

arada kaçamakmı yapsak ne

sen ucuza kaçıyon..hamır bulamazsan pasta yiyiyon..

ne çektik bee

çok dogru demişsin birdy

sabah klasik kahvaltı

bu saatte ne kaçamağı hatuuunnn

çok dogru demişsin birdy

sabah klasik kahvaltı

Kaçamak yapacaksan hamur ye de maliyetleri düşür , hep köfte yemişin bugün

oooyyyyyyyyyyy kocam gelmediiii film de yok izlicek sizin konudan da kopzum, sIkIlIyorum ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…