enemm eniştem benim memlekete karamürsele gitmiş kııı...deseydin annemlere uğrayıp bi çay içselerdii..
valla enişteme bravoss yıldızlı bravosss
Canlarım ve de ciğerlerim.Beni unutmadınız umarımSizler benim hep aklımdasınız Ama maalesef bir yoğunluğun içindeyim ki sormayın.Hani derler ya başımı kaşıyacak vaktim yok.Benim wc ye gidecek vaktim yok yani düşünün o dereceyim.Nerde koltuk orda sabah.Günlerdir uykuda uyuyamadım.Bilenleriniz var yeni bir iş yeri kurulumumuz vardı.Yer tutuldu.4 katlı müstakil çok büyük bir bahçesi olan kocaman bir atölyemiz var artık.Eee malum böyle bir yerin de temizliği vardı. Geceli gündüzlü taşınma , temizlik olaylarıyla uğraştım.Bu arada sevgili kocam üst üste eve yatılı misafir getirdi. (bu kısımda aaaaaa diye bağırıyorum) Hatta son misafirimi az önce uğurladım.Bayramdı,seyrandı , Justındı derken bir hafta sonuna daha geldik.Ben bu hafta ne bulduysam onu yedim.Bazende hiç bir şey yiyemedim.Çok düzensiz bir haftaydı.Birazdan derse gideceğim.Bende şalterler ha attı ha atacak durumda Ayın 11 inde yeni sergimiz var.Onu toparlayamadan Guneiss projesinin açılışı var.Bu arada her perşembe gönüllü olarak bir köy okuluna derse gideceğim.Şimdi hayal gücünüzü kullanın.Böyle bir yoğunlukta olan bi kadının evi nasıldır ? Evetttt biliniz ayağınızı kaldırında kirlenmesin Yani bu haldeki evde birde misafir eksik olmuyor ya müthişim ben ya müthiş.Artık işi pişkinliğe döktüm.Gelen giden misafire evişi yaptırıyorum Kendimi seviyorum ya acayip seviyorum.Hiştttt sizleri de seviyorum.Geçmişi okuyamayacağım.İnşallah hepiniz afiyettesinizdir.
slm kıslar nasılsınız dondum dolaştım karatayda karar kıldım cunku akupuntur dahı denedım gerı aldım ama karatayla verdıklrımı gerı almadım en saglıklısı yoluma burdan devam etmek ıstıyorum musadeniz olursa sayet kuralları azcok hatırlıyorum ılk sayfadan okur takıp ederım benıd earanıza alabılebılırmısınız :)
tabii canım 2 hafta düzenli menü bildiriminden sonra listedesin
300 gr la yırttım canım..regl ye bağlıyorum bende
eferim kıss..vermişin beyaaaa
valla bravo canım..harika görünüyosunmaşallah..darısı başımıza
canım sen de üzme kendini..sağlık herşeyin başı..verecez elbet ..iyi düşün iyi olsun..
maşşallah bebeemm ama işe yaramamış kıssnekaa güzel vermişin
Allah iyiliğini versin asyam nerden buldun bunu kıss..
ayy ne şirin oluyodur o yoğurtlar ..
amaaannn ciğdoşum bi bu eksikti..bırak sen de yaaa...hocamıza bakalım kafayı karıştırmayalım..
He valla yawwwww , bu kız bugün benden ne çekti be
Aaaaaa hakket senin ordaymış be yawwww , bak aklıma gelmedi hiç
Ya insan bi üşenir be , yuh dedim valla...
bırdıyım kız ne guzel fıkır he valla cevız alsın yada sersumun dedıgı gıbı omega3 ulen eskıden hedıye dendımı parfumdu cıcektı bocektı akla gelırdı sımdı cevız omega3 gunkurusu organık mamül gelıyoSağol hayatım , valla siz demeseniz unutmuştum ben yanığımı
Anacım ben bi şiştim ki sorma , patlama noktasına geldim , o derece...Hamur yerken hiç bööle olmuyodum , ne zaman ki yoğurda geçtim , aha da fıçı gibi şiştim
Bak Pampiş yazmış aşağıya...
Alsın Papadiyam , 1 kilo ceviz alsın
Sen var ya sen , ah sennnnnnn ...Sen de mi bizim okuldansın yoksa Pampişim
karatay kafası işte he sersumum ıkı kutu marınkap kapsın gelsın yarınuygulamada 2 hafta mazeretsiz bildirim yapmayan liste dışı kalıyor canım..ama ben yanına 1 hafta yazmayı unutmuşum benden ötürü bi hata olmuş..soryy..
he biz hiç dürüst değilizkızım kibarca listenin iyi yönlerini şeyytmeye çalıştım naapiiim..
evet sizin kürleriniz mikemmel..bu gidişle bende pro yu bırakıp sizinkilere geçiciiimmmpasta ve lahmacun kürü
umarım öyle olur canım..ohh 63 kg la güzel ciciler almışındır düğün için kendine
yok beyaa 2 gündür boğazım acıyo yine korktum erteledim yürüyüşü..
ayynı şeyler beyaaa
komşuyu kurtarmışın 50 tl den kıss..omega 3 iste hediye olarak
yanlıs anlasılmasın resimdekiler ben deyilim
face de gördüm sersum :)
bırdıyım kız ne guzel fıkır he valla cevız alsın yada sersumun dedıgı gıbı omega3 ulen eskıden hedıye dendımı parfumdu cıcektı bocektı akla gelırdı sımdı cevız omega3 gunkurusu organık mamül gelıyokız ben degılde enısten sızın okuldandı da usta cırak ılıskısı esnasında kaptık bır ıkı numero
karatay kafası işte he sersumum ıkı kutu marınkap kapsın gelsın yarın
MELEXSİN canım kolay sana insallah cabucak atlatırsın bu günleri
SEKERKIZ canım hoşgeldin bigün dönecegini biliyordum
sersumum ya su videoları indirebilir miyiz acaba bilgin var mı ???
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...7IGoNTDV_56HjxffZbFeZDg&bvm=bv.45960087,d.ZWU
çok şüpheli bir durum bilemiyycem...
bilmem ki canım.:44::44:.ben anlamam böyle işlerden ..kocişim indirir benim bu tür indirmelerii
bırdıyım kız ne guzel fıkır he valla cevız alsın yada sersumun dedıgı gıbı omega3 ulen eskıden hedıye dendımı parfumdu cıcektı bocektı akla gelırdı sımdı cevız omega3 gunkurusu organık mamül gelıyokız ben degılde enısten sızın okuldandı da usta cırak ılıskısı esnasında kaptık bır ıkı numero
karatay kafası işte he sersumum ıkı kutu marınkap kapsın gelsın yarın
Bacım bööle usta-çırak ilişkisi mi olur , pacta sunt servanda ne alaka yaneEniştemi biliyorum da bence sen de o civardansın , du bakalım
Pazarda parfüm 5 TL ceviz 18 TL , Türkiye ne hale geldi kıssss...Ben çocukken Anadolu'dan İstanbul'a annaneme -babanname gelirken 15-20 kilo ceviz-fındık getirirdik ve zengin diildik , bu ürünler çok ucuzmuş demek ki....Allahın cevizine fındığına para yetmiyo şimdi...
neye para yetiyor ki canım bu devirde..
Sorma be yawww ...
Bu bağlamda Karatay diyeti çok maliyetli bi diyet kısss. Ceviz-fındık-köy yumurtası-köy tavuğu-yağlı peynir-tereyağ-zeytinyağ-et-balık.....Allah sizlere kolaylık versin.Ben hamur yediğim için işim daha kolay
sen ucuza kaçıyon..hamır bulamazsan pasta yiyiyon..Sorma be yawww ...
Bu bağlamda Karatay diyeti çok maliyetli bi diyet kısss. Ceviz-fındık-köy yumurtası-köy tavuğu-yağlı peynir-tereyağ-zeytinyağ-et-balık.....Allah sizlere kolaylık versin.Ben hamur yediğim için işim daha kolay
bu saatte ne kaçamağı hatuuunnnçok dogru demişsin birdy
sabah klasik kahvaltı
akşam köfte bolca salata ayran
azıcık kuruyemiş yedim halende çay içmeye devam
arada kaçamakmı yapsak ne
çok dogru demişsin birdy
sabah klasik kahvaltı
akşam köfte bolca salata ayran
azıcık kuruyemiş yedim halende çay içmeye devam
arada kaçamakmı yapsak ne
sen ucuza kaçıyon..hamır bulamazsan pasta yiyiyon..
ne çektik bee
bu saatte ne kaçamağı hatuuunnn
Kaçamak yapacaksan hamur ye de maliyetleri düşür , hep köfte yemişin bugün
kaçamak falan yok kilo verenler kaçamaklı ondan dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?