• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar liste iğrenç olmuş , yazarken iyi gözüküyodu ama "gönder" yapınca çok çirkin gözükmüş.Tekrar özür diliyorum...

cicim gönderirken bosluklar vs siliniyo hep :50::50::50: ama kendi tabelamizi burda yapabiliyoruz, excele gerek kalmadan ya da worddan alabiliyoruz.. bi deneyim bakalim tablo cikcak mi??

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
Canlarım selam ,
Şimdi geldim pilatesten.Çiğdemcim de bildirimini yapmış.Beyhan25'ten haber yok , yayınlıyorum listeyi."Kolay gelsin " diyen herkese cümleten çok teşekkürler.
Kilo veren-veremeyen-aynı kalan herkesi ayrı ayrı kutluyorum.Çok açım.Sonra tafsilatlı konuşuruz.
Kızlar ya , listeyi excell de yapmıştım ama buraya yapıştıramadım bi türlü , kusura bakmayın n'olur....

KİLO VERENLER
Güleryüz2011 1.610 MAAŞALLAH
Çiğdem 1.508 MAAŞALLAH
Regen 1.449 MAAŞALLAH
Papadiya 1.358 MAAŞALLAH
Ficans 1.327 MAAŞALLAH
İğneoyası 1.222 MAAŞALLAH
Filiztoprak 1.066 MAAŞALLAH
Molar 0.738 MAAŞALLAH
Leylak84 0.418 MAAŞALLAH
Özlemkartal 0.224 MAAŞALLAH

KİLO ALANLAR
Sersum 0.393 AMAN DİKKAT
Adigegupse 0.436 AMAN DİKKAT
Nurudilara 1.199 AMAN DİKKAT
Borayse 1.388 AMAN DİKKAT
Bruxelles 1.408 AMAN DİKKAT

SABİT KALANLAR
Melexin HA GAYRET
Sea HA GAYRET
Birdy HA GAYRET
Kardelennn HA GAYRET

eline sağlık canım

kilo verenleri kutlarım maşallahınız var kızlar :nazar::nazar::nazar::nazar:

valla supersiniz tebrikler..ne kadar surede verdiğiniz acaba? Ben de sizin gibi ogle ogununu kaldırsam daha mı hızlı ilerler acaba?
teşekkür ederim..ben 1-2 ayda verdim galiba kiloları..sonra bir ara durdu kaldı..
son bir iki haftadır da yine verdim biraz..

ama sen öğlen öğününü kaldırma..benimkisi kendiliğinden kalktı..
zamanla açlık hissetmemeye başladığında olabilir...kendini çok zorlama..yavaş yavaş git canım sen..

kilo veren herkesi tebrik ederim..

veremeyenler de üzülmesin haftaya olur inşallah

aynı kalanlarda en azından kilo almamışlar..buna da şükür

makbulecim canım sen de bildirim yapmamışsın..yengen daha iyiymiş geçmiş olusun..

bu arada sıkıntıdan karatay falan unutulmuş..olsun .sağlık olsun..

Sabah 8:30
2 yumurta, tulum peyniri, domates, salatalık, maydonoz, fesleğen.

Öğlen 13:30
1 lahmacun, az bişey et, 2 kaşık barbunya, 1 kase yoğurt.

Ben sadece 2 öğün yedim baharatlı yoğurdu. Sevmediğim için normal yoğurt yiyorum artık. Tüm gün baharatların tuhaf kokusu-tadı burnumda kaldı... Iyyykk...

Bu arada sabah zayıflama aletlerine gittim. Demosuna. Zayıflama adına bir işe yarayacağını sanmıyorum ama motivasyonumu arttırıyor. En azından masaja gitmiş olurum. Sonuçta, haftaya Salı-Perşembe pilates+ zayıflama alet edevatlarına başlıyorum inşallah. Bunların arasında da işe yarayacak bişey varsa pilatestir.
inşallah işe yarayacak canım..

bayağı yoğun olacaksın ..bence motivasyonun artar ...kolay gelsin ...

baharatlı yoğurt ben hiç yemedim..o nasıl birşey .marketlerde var mı?

Canlarım selam ,
Şimdi geldim pilatesten.Çiğdemcim de bildirimini yapmış.Beyhan25'ten haber yok , yayınlıyorum listeyi."Kolay gelsin " diyen herkese cümleten çok teşekkürler.
Kilo veren-veremeyen-aynı kalan herkesi ayrı ayrı kutluyorum.Çok açım.Sonra tafsilatlı konuşuruz.
Kızlar ya , listeyi excell de yapmıştım ama buraya yapıştıramadım bi türlü , kusura bakmayın n'olur....

KİLO VERENLER
Çiğdem 1.508 MAAŞALLAH
Regen 1.449 MAAŞALLAH
Papadiya 1.358 MAAŞALLAH
Ficans 1.327 MAAŞALLAH
Molar 0.738 MAAŞALLAH
Leylak84 0.418 MAAŞALLAH

KİLO ALANLAR
Sersum 0.393 AMAN DİKKAT

SABİT KALANLAR
Melexin HA GAYRET
Sea HA GAYRET
Birdy HA GAYRET
Kardelennn HA GAYRET

çok mutlu oldum listeyi görünce bu beni daha da mutlu ve motive etti allah bozmasın durmak yok yola devam guleryuz diyorum:nazar: masallah:46::46:

kilo veren veremeyen arkadasları da tebrik ediyorum:kkk::nazar: her sey yola girecek yaza fit hatunlar olacAZ arada kilolarda inişler cıkıslar olur eski deneyimlerimden biliyorum hatta 1 ay 62.5 gr:5::5: inmemişti sonra bi cozuldu kilolarım 54.8:52::52: buldum kendimi 5 ayda 17 kilo vermistim simdide onumde 145 gunum var yanı 5 ay bakalım bende kac kilo ucup gitcek hayırlısı diyorum.

sabah kahvaltım(10:00bitti):56:

4 ceri domates
10 yesil zeytin
1 salatalık
1 buyuk dilim peynir
yarım maydonoz salatası
2 yumurtalı omlet
2 catal cikolata yaladım:41::39::53::20::18:

öglen yemegi(14:20bitti):56:

tavuk sote 1 tabak dolusu
1 tabak karısık salata(domates,salatalık,yesil sogan,limon,zeytinyag,az tuz)

aksam yemegim(19.00 bitse):56:

fırında tavuk
bol salata
yemegi düsünüyorum.

spor:8::8: 5 km yürüdüm tam 60 dakıka 270 kalori gitti hız 5 ile süperim ya

kizlar sersum nerde yaa haberiniz var mi??? bi isi felan vardi söyledi de ben mi görmedim :44::44::44:

BIRDY ellerine sağlık canım. Ben beğendim listemizi... Sen neden beğenmedin ki??? Daha janjanlı bişeyler mi gönlünden geçiyordu:9:

Sen o yanmış elinle listeyi yaptın ya... Teşekkür ederiz... Öpüyorum seni:16::16:

Yedim bitanem, yemesem bi o kadar daha gidecekti, yok canımcım o yediklerim anca şişkinlik yapıyor ve hala da tam gitmedi, bu öğlen de kaçırdım ama akşama yürüyüşle ve akşam yemeğini hafif geçiştirecek telafi ederim inşallah:16:
afiyet olsun canım,yiyosan da telafi de ediyosun:21::21:evet yani yaptığımız kaçamaklar anında kiloolarak yerleşmiyo ama tartıda artı görünce moraller bozuluyo:50:önemli olan hemen telafi edebilmek:46::46:
Sabah 8:30
2 yumurta, tulum peyniri, domates, salatalık, maydonoz, fesleğen.

Öğlen 13:30
1 lahmacun, az bişey et, 2 kaşık barbunya, 1 kase yoğurt.

Ben sadece 2 öğün yedim baharatlı yoğurdu. Sevmediğim için normal yoğurt yiyorum artık. Tüm gün baharatların tuhaf kokusu-tadı burnumda kaldı... Iyyykk...

Bu arada sabah zayıflama aletlerine gittim. Demosuna. Zayıflama adına bir işe yarayacağını sanmıyorum ama motivasyonumu arttırıyor. En azından masaja gitmiş olurum. Sonuçta, haftaya Salı-Perşembe pilates+ zayıflama alet edevatlarına başlıyorum inşallah. Bunların arasında da işe yarayacak bişey varsa pilatestir.
oya sen de akşam 3 lahmacun yemedin mı kız,gene de kilo vermişsin:27:ben niye veremedim hiç kaçamaksız:50:valla lahmacun diye diye ağzım sulandı zaten akşam evde yemek de yok bu akşam ben de yicem lahmacun:27::27:pilates tespitine katılıyorum,geçen sene ben de yaptım ve hiç kilo vermediğim hafta tüm vücuttan 22 cm incelmiştim:32:
tsk ederım ozlemım,aslında ben bır haftada 2 kg verdım ozlemcım.şöylekı cuma 73.6 idim pazar sabah 74.6 yı gordum bugunde 72.6 ama tabıkı cumayı baz aldıgımız ıcın 1kg vermıs oluyorum.yogurt ıse yaradı ogunlerden sonra mutlaka cıs bırseyler atıstırırdım bunu engelledıgını dusunuyorum canımcım:34:
yoğurt işe yarıyo o zaman:23:öğünlere ben de eklicem bu hafta bakalım,geçen hafta düzenli yiyemedim...haftasonu cuma kilosunun biraz artması bende de çok oluyo,bi dahaki cumaya kadar giden dediğin gibi aslında daha çok oluyo o zaman ama cuma kilosunu baz alıyoruz tabii:51:tebrikler tekrar canım:16:

BİRDYCİİMM liste iğrenç olmuş ellerine sağlık:52::52::52:ama kenardaki yorumlara bittim,neydi...maşallah..aman dikkat...ha gayret:52::52::52::52:şaka bi yana bu kadar meşgale arasında listeyi de yaptın canım ellerin dert görmesin:16::16:

odamdaki çiçeklerimi suladım,ortalığı toparladım,birazdan evime gidiciiim...sersum gün boyu yokluğundan prangalar eskittik be güzelim...inşallah sebebi kötü bir durum değildir:34:

oya sen de akşam 3 lahmacun yemedin mı kız,gene de kilo vermişsin:27:ben niye veremedim hiç kaçamaksız:50:valla lahmacun diye diye ağzım sulandı zaten akşam evde yemek de yok bu akşam ben de yicem lahmacun:27::27:pilates tespitine katılıyorum,geçen sene ben de yaptım ve hiç kilo vermediğim hafta tüm vücuttan 22 cm incelmiştim:32:

Evet ya...Yemiştim:23: Bende Karatay şöyle çalışıyor: Saatlere özen gösterirsem ve yasaklı bişey yemezsem, çok da yesem kilo veriyorum. Kilo vermediysem kaçamağım vardır. Gerçi bu hafta, geçen hafta regl olduğum için aldığım kiloyu verdim. İzafi bir durum yai:34:

Noldu saç baş yoluyordun hani :37::37::37: Gel şimdi saçlarımı okşa benim,:52::52: mis gibi 1 kilo gitmiş işte :nazar::nazar:
bana nooldu söyle bakemm..:27::27::27:
he dogru dıyon dur bı öpem:38::52::52::52:bu yogurt kurunun bana sagladıgı yemekten sonrakı tatlı yada karbonhıdrat ıstegını baya bır azaltmıs olması oldu.
:60::60:
kızlar günaydın annem çok çok iyi bugün taburcu oldu ama tabi ağrısı oluyor haliyle dikkat edeceğiz neyse çok şükür :32::32:

sizler nasılsınız bakalım bi yaramazlık var mı sayfalar o kadar uçmuş ki artık bir haftada falan okunur herhalde :9::9:

bugün tartı günü hepinizin yüzü güler inşallah ben bildirim yapamayacağım maalesef zaten yapsam sondan birinci olurum herhalde şu bir haftalık sürede sitresten ne bulduysam yedim zaten düzenli bi yeme ortamı hiç olmadı pohaçalar börekler akşamları dönertost flan hep öyle şeyler kuruyemişlerimi özledim :5::5::5:neyse öpüyorum hepinizi

liste için kolay gelsin birdy cim :54::54::54:
sevindim canım annenin iyi olmasına..acil şifalar tekrar..:16::16:
ficansım sen dün bisürü şey yemedin mi bacım:53:yine de 900 gram vermişsin:nazar:acaba diyorum yiyerek daha mı iyi zayıflanıyo:52::52:
:60::60:olabilüürr..:27::27: birdy de öyle yapıyor.:27:
SELAM KIZLAR gece az daha hastanelik oluyordum.4.00 da korkulu bir rüya ile uyandım çok kötüydü anlatmayayım.gaz sancısı beni bir sıkıştırdı kalp krizi geçiriyorum zannettim.eşimi kaldırdım elimi yüzümü yıkadım su içtim kabus gibiydi ölecem zannettim.içim daraldı,baygınlık hali gibi.neyse eşim rezene yaptı.televizyonu falan açtı kafam dağılsın diye.sabaha kadar uyumadık.bir ara dalmışız okula geç kalıyodum nerdeyse.kahvaltılık atıştırdık biraz.ama aç karnına tartılma falan olmadı.bu yüzden ben kiilo bildirimi falan yapmayacağım.bu haftalık beni affedin.olmazsa yarın sabah tartılıp kilomu bildiririm napıım.yoğurtlu kürüde yapmayacağım.ben ona bağladım tek farklı yaptığım şey oydu çünkü bana dokundu demekki.
geçmiş olsun canım..baharatlar aslında dikkatli alınmalı:26::26:
:56:slm kıslar nasılsınız dondum dolaştım karatayda karar kıldım cunku akupuntur dahı denedım gerı aldım ama karatayla verdıklrımı gerı almadım en saglıklısı yoluma burdan devam etmek ıstıyorum musadeniz olursa sayet kuralları azcok hatırlıyorum ılk sayfadan okur takıp ederım benıd earanıza alabılebılırmısınız :)
hoşgeldin:34::34::16:
Canlarım selam ,

KİLO VERENLER
Çiğdem 1.508 MAAŞALLAH
Regen 1.449 MAAŞALLAH
Papadiya 1.358 MAAŞALLAH
Ficans 1.327 MAAŞALLAH
Molar 0.738 MAAŞALLAH
Leylak84 0.418 MAAŞALLAH

KİLO ALANLAR
Sersum 0.393 AMAN DİKKAT

SABİT KALANLAR
Melexin HA GAYRET
Sea HA GAYRET
Birdy HA GAYRET
Kardelennn HA GAYRET

gayet nizami gayet öğretici ve eğitici bi liste olmuş bebişim ellerine sağlık.:34:.o yanmış acımış ellerin dert görmesin:16::16:
Kızlar, ben bugün de 4km/45 dak yürüdüm. Yazmayı unutmuşum öğlen.
:46::46::46::46::nazar::nazar:
BİRDYCİİMM liste iğrenç olmuş ellerine sağlık:52::52::52:ama kenardaki yorumlara bittim,neydi...maşallah..aman dikkat...ha gayret:52::52::52::52:şaka bi yana bu kadar meşgale arasında listeyi de yaptın canım ellerin dert görmesin:16::16:

odamdaki çiçeklerimi suladım,ortalığı toparladım,birazdan evime gidiciiim...sersum gün boyu yokluğundan prangalar eskittik be güzelim...inşallah sebebi kötü bir durum değildir:34:
geldim bebişim geldimm:52::52::52:

kizlar sersum nerde yaa haberiniz var mi??? bi isi felan vardi söyledi de ben mi görmedim :44::44::44:

geldim bebeemm..:29::16::16:

e bugün de tam gündüm tabee..15.30 da geldim bizim komşular piknik yapayiii..e oturmamak olmaz..ee kaçamaksız hiç olmazz..
++ 300 gr ın hatrına bu haftanın ilk kaçamağını yaptım:47::47:

sabah
:56::56:
1 elma
ceviz
1 parça börek(X)

öğlen
tavuk döner
salata
mercimek çorba

15.30
komşularımın ikramı
1 parça pey.börek(X)
1 kurabiye(X)
1 N**** (Siyahi)(X)
çayyy
:27::27::27::27:

sonrasındaaa eve geldim eviii süpürdüüm ve siildiimm:37::37:..eşim bu akşam nöbetçi..akşam burdayım yaniii.:23::23::23:.yarına iş kalmadı çamaşır dışında..:32::32:

Son düzenleme:
bana nooldu söyle bakemm..:27::27::27:

:60::60:

sevindim canım annenin iyi olmasına..acil şifalar tekrar..:16::16:

:60::60:olabilüürr..:27::27: birdy de öyle yapıyor.:27:

geçmiş olsun canım..baharatlar aslında dikkatli alınmalı:26::26:

hoşgeldin:34::34::16:

gayet nizami gayet öğretici ve eğitici bi liste olmuş bebişim ellerine sağlık.:34:.o yanmış acımış ellerin dert görmesin:16::16:

:46::46::46::46::nazar::nazar:

geldim bebişim geldimm:52::52::52:

geldim bebeemm..:29::16::16:

hosgeldin kusuuuummm :16::16::16::16:

kızlaarrr harika kilolar vermişsiniz..öncelikle birincimizi ve tüm kilo veren veremeyen herkesi kutlarım.:46::46:.buradayız o bile bir başarıdır..:52::52:

HARİKAYIZ BİZZZZZZZ..:124::124::124::124::119::119::119::118::118::118:

çiğdemm kıss tebrik ederim harikasınnn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46:

Valla bende beklemiyodum sabah bi şok oldum. Ama hala vucudum şiş :53: Yüzüğüm olmuyor. Bacağıma bastırdım ödemli :53:

Canlarım selam ,

KİLO VERENLER
Çiğdem 1.508 MAAŞALLAH
Regen 1.449 MAAŞALLAH
Papadiya 1.358 MAAŞALLAH
Ficans 1.327 MAAŞALLAH
Molar 0.738 MAAŞALLAH
Leylak84 0.418 MAAŞALLAH

KİLO ALANLAR
Sersum 0.393 AMAN DİKKAT

SABİT KALANLAR
Melexin HA GAYRET
Sea HA GAYRET
Birdy HA GAYRET
Kardelennn HA GAYRET

Tberik ederim güleryüzcüm :46::46: Bu arada bende bu şiş halimle ikinci olmuşum ya gerçektn de efsane oldu liste :53::53:

bu akşam
yayla çorbası
türlü
bulgur pilavı
salata
kuran menüsüydü biraz abarttım sanırım. misafirim de geliyor yürüyüşe de sporada gidemedim

sersum arkadaşım çizelgeyi oluşturdum yarından itibaren liste gönderebilirmiyim artık
tabii canım 2 hafta düzenli menü bildiriminden sonra listedesin:16::16:
Sersuuum :52: bende seni yürüyüşte sanıyodum hoşgeldin, yoğurttan şiştiyseniz iner üzülmeyin hele bide wc çıktınmı bişeyiniz kalmaz merak etmeyin yaw :54:
300 gr la yırttım canım.:37:.regl ye bağlıyorum bende:31::31:
selam canım ıyıyım sen nasılsın?bır ay kadar degıstırmeyınce kendı kendıne ıptal oldu yenıden duzenlemek gerekıyor sanırım...leylakımdan rıca ederım yapar yarın belkı

:1::1: sersum gı eskılerın ahımı tuttu:1::1::1::1:yarını cok merak edıyorum ptesıden berı tartılmadım acep durum nedır recep:52::52:yogurt kurunu bende yapıyorum ptesıden berı:51::51:
eferim kıss.:46::46::nazar::nazar:.vermişin beyaaaa:52::52:
Eki Görüntüle 700740

inşallah siz de istediğiniz kiloya ulaşırsınız..
valla bravo canım..harika görünüyosun:46::46::nazar::nazar: maşallah..darısı başımıza:16::16:
1 saat tempolu yürüyüş yaptım:8:
:46::46::46::46:
sersumcum iki hafta önce 1.olmuştum daha sonra sonuncu oldumya işte o hafta aynı senin gibi reglime 4_5 gün vardı benimde kilo almıştım çok şişkinliğim vardı herhalde ona bağlı canım olabilir üzülme ya napalım reglden sonrasını düşüncez artık ben napayım tiroitten dolayı benim metobolizmam yavaş doktorum dedi belki boşa çabalıyorum sizler en azından şanslısınız beterin beteri var sıkma canını:16::16:
canım sen de üzme kendini.:38:.sağlık herşeyin başı..verecez elbet:29::29:..iyi düşün iyi olsun..:16::16:
Akşamı da yazayım. Yarının tartı günü olduğu düşünülürse pek de hoş bir akşam yemeği olmadı. 3 tane lahmacun yedim!

Efsane listeye katkım olsun dedim birdy:111::111: (Bu 111 i çok seviyorum ben)
maşşallah bebeemm ama işe yaramamış kıss:60::60: nekaa güzel vermişin:nazar::nazar::46::46:
Eki Görüntüle 701227

:))))
kızlar tutun kendinizi yimeyin yimeyin:37::37:
Allah iyiliğini versin asyam nerden buldun bunu kıss..:60::60::60::60:
Ben seviyorum be, yoğurdu, yumurtayı... Hele şimdi yoğurdu küçük güveç kaplarına mayalıyorum, birer yemelik... Çok güzel oluyor.

Benim şişkin olmayan halim 7 aylık:9::9::9:
ayy ne şirin oluyodur o yoğurtlar .:52::52::52:.
LEPTİN VE GHRELİN

Leptin hormonu, iştah, metabolizma ve kalori yakışını düzenlemede gerekli bir hormondur. Leptin beyninize tok olduğunuzu anlatan kimyasaldır. Yağ kaybettikçe veya kilo verdikçe kanımızdaki leptin hormonu düşüyor. Düşük leptin düzeyleri beyni uyararak yemek yemeyi artırır. Hormon, hipotalamusta başlayan ve tiroid bezinde biten bir dizi mesaj ve cevapları tetikler. Tiroid bezi enerji kullanımını ve depolanmasını kontrol ediyor.

Uyurken leptin seviyesi yükselir, beyne şimdilik enerjiyle dolu olduğu ve açlık duygusunu tetiklemeye ya da kalori yakmaya gerek olmadığını iletir. Yeterince uyumadığınızda, vücudunuzdaki leptin seviyesi düşüyor. Bu nedenle yemeğe ihtiyacınız olmasa bile beyniniz size aç olduğunuzu söylüyor. Uykusuzluk nedeniyle oluşan leptindeki düşüş, devamlı bir açlık duygusu oluşturuyor ve metabolizmanızda yavaşlamaya neden oluyor.

Diğer hormon olan ghrelinin de uyku ve kiloyla ilişkisi bulundu. Ghrelin hormonunun amacı temel olarak leptinin tam tersidir. Beyne yemek yemeye ihtiyacınız olduğunu, kalori yakmayı durdurması gerektiğini ve enerjiyi yağ olarak depolaması gerektiğini söylüyor. Uykudayken, ghrelin seviyesi düşer, çünkü uykudayken daha az enerji gerekiyor. Yeterince uyuyamayan insanların metabolizmasında çok fazla ghrelin birikiyor. Bu nedenle, vücudunuz aç olduğunu ve daha fazla kaloriye ihtiyacı olduğunu düşünüp kalori yakışını durduruyor.

Uykusuzluğun aynı zamanda stres hormonlarının seviyesini, insülin direncini de artırdığı bulundu. Bunların ikisi de kilo alımını destekliyor. İnsülin direnci ayrıca tip 2 şeker hastalığına yol açıyor.

Ulusal Uyku Kurumu, yeterince uyumak için şu önerilere uymanız gerektiğini açıkladı:

- Her gece 7 ile 9 saat uyumaya çalışın.

- Egzersiz seviyenizi arttırın, ancak yatmadan önceki 3 saat içerisinde egzersiz yapmayın. ( Ben uyguladım ondan mı gitti leptinlerim yoksa :18: ) Uykum gelmiyor çünkü

- Yatmaya yakın saatlerde kafein veya alkol almayın. Kafein, uyanık kalmanızı sağlarken, alkol de uykunuzun normal aşamalarını bozar
amaaannn ciğdoşum bi bu eksikti..bırak sen de yaaa...:37::37: hocamıza bakalım kafayı karıştırmayalım..:16::16:

Back