oooyyyyyyyyyyykocam gelmediiii film de yok izlicek sizin konudan da kopzum, sIkIlIyorum ben yaaa
oooyyyyyyyyyyykocam gelmediiii film de yok izlicek sizin konudan da kopzum, sIkIlIyorum ben yaaa
sen ucuza kaçıyon..hamır bulamazsan pasta yiyiyon..
ne çektik bee
bu saatte ne kaçamağı hatuuunnn
gözlerimden yaş geldi alemsin canım ya hamuru ufak ergunyusla eşim yedi bana kalmadı
KİLO VERENLER
Güleryüz2011 1.610 MAAŞALLAH
Çiğdem 1.508 MAAŞALLAH
Regen 1.449 MAAŞALLAH
Papadiya 1.358 MAAŞALLAH
Ficans 1.327 MAAŞALLAH
İğneoyası 1.222 MAAŞALLAH
Filiztoprak 1.066 MAAŞALLAH
Molar 0.738 MAAŞALLAH
Leylak84 0.418 MAAŞALLAH
Özlemkartal 0.224 MAAŞALLAH
KİLO ALANLAR
Sersum 0.393 AMAN DİKKAT
Adigegupse 0.436 AMAN DİKKAT
Nurudilara 1.199 AMAN DİKKAT
Borayse 1.388 AMAN DİKKAT
Bruxelles 1.408 AMAN DİKKAT
Fsevgi 1.579 AMAN DİKKAT
SABİT KALANLAR
Melexin HA GAYRET
Sea HA GAYRET
Birdy HA GAYRET
Kardelennn HA GAYRET
direk dalıyosun muhabbete yoksa sıkılırsın
ne var ki canım bizim konu ortaya karışık..
Aaaa hamur vardı yani evde
FSevgicim ekledim seni de canım (eklemesem daha mı iyiydi ki acaba). Bir prosedür hatası olmuş , kusura bakma canım.Haftaya güzel sonuçlar alman dileğiyle.....[/QUO
benim gecen haftadan bu haftaya olan kilo farki +1000 gr aslinda
regl durumlarindan dolayi boyle oldu sanirim 1579 nedir bunu anlamadim karataya basladigimdan bu yana verdigim kilo son halimle -1500gr tesekkur ederim
Eeeee pratik olucan , hemen alternatif yaratıcan
Kısss ne kadar travmatik bigün geçirdim.Unuttum söölemeyi.Bi de pilatesten gelirken bir evin bahçesinde yaralı bi yavru karga gördüm.Gittim aldım elime , kanadı kırı diye düşündüm.Gözlerini zor açıyo yavrum.Neyse aldım eve getirdim , su-buğday falan veriiim sonra da veterinere götürürüm dedim.Neyse geldim eve ama gözleri iyice kaydı , o sırada eniştene anlattım durumu.Bi baktı , aaa ölmüş bu dedi.Boynu kırıkmış meğerse garibanın.Ööölece kaldı elimde.Üstüne de liste olmadı , karnım acıktı , su servisi geldi falan ben delirdim.Önce 1 adet sigara içtim sonra da kocaaaaaaa bi parça pasta....Ne Cumaydı beeee
Konumuz her zamanki gibi "geyik" Regenim.Bakalım sen nasıl bi katkıda bulunucan bu geyik geyiğine
bu arada canim böööööyle, dügür katilmis baharatli sonacima yagda kizarmis köfte cekti yaaaatabiki patateeessss kabaaakkk patlicaaaan domates ve yogurt sosu da kuzu gibi yaninda ooofffff ya biz bunlari ne zaman yiyecegiz yaaaa
görcez inşallah diyelim de görelim inşallahkarisik oldugundan kopuyorum galibao kadar da secret yaptum sersumum, 68.0da kaldim, 67.9u bile görmedim yaa ama haftaya 67li hatta belki de 66li rakamlari görecegim icin cooookkk mutluyum, 1,5 senedir görmek kismet olmadi.. hele de 66yi
bu arada canim böööööyle, dügür katilmis baharatli sonacima yagda kizarmis köfte cekti yaaaatabiki patateeessss kabaaakkk patlicaaaan domates ve yogurt sosu da kuzu gibi yaninda ooofffff ya biz bunlari ne zaman yiyecegiz yaaaa
yaratıcı hatunsun inkar edilemez
ah yazııkk erken yaşta göçmüş:26:..o kargalar ne yaşar be normalde birdycim..sülalemizi bilirler bunlar..
amaaannnn zaten ben ++ yım ne bukaa üzülüyon listeye beyaa
bu ay kaç tane içtin bakemmbak görüyosun pastaya hiiiç kızmıyom
patates hariç hepsini yersin ama fırında yaparsan
bayıldım sıcakdan balkonun gözünü seveyim serinmiş kaçtım sonunda adam kapı pencere açtırmıyo ya evde sanki tek o yaşıyo
Liste beni kahretti be yaw...Ne hayallerim vardı
Doğru didin , kargalar çok yaşardı hakkaten di mi , bak unutmuşum ben....Enişten gözüyle otopsi yaptı ve araba kazası teşhisi koydu.Tabe karganın düşmanı varsa kaza süsü verip öldürmüş de olabilir zannımca
Muhtarım bu 2 tane içtim galiba...Bu ara çok içesim var , hayırdır inşallah
Dügür ne kıssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?