Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

pampiş,birdy,öylesarhoşolsamki..kızlarrr naaapıyonuz beyaaa

Öncelikle Birdy yanık elinle liste yaptığın için

Kilo veren tüm hatunlarada kocmaaaan

sabit kalanlar almadığına şükredip, nerde kaçak varsa bulup mücadeleye devam

Alanlara sarhoş (hemide menopoz ) aplanızdan utanın diyom

Kilo aldığım için beni yazmadığına kızmadım birdy :)
Canım Sersum listede senin isminin karşısına "bildirim yapmadı" diye yazmış , sanırım menülerini eksik bildirdin.O bakımdan da seni listeye almadım.Uygulamada hata varsa kusura bakma.Sersumum kayınçom bu durumda prosedür ne olmalı ?
Senin o tatlı dillerini yerim ben.Yawww normal excell listesi yapıştırıcaktım yapışmadı.Ben de pilatesten gelmiştim karnım açtı , o sırada da su arıtmasının filtresini değiştirmek için servis gelmişti.Liste de istediğim gibi olmayınca ben sinir krizi geçirdim doğal olarak
Hah , dürüst insan , harbi tiksinç oldu Özlemim Kartalım.Sana benden kocaman bir Pacta Sunt Servanda bebeğim
Muhtarım ben iki haftadır hamur diyeti yapıyorum ama kilo veremdim o yüzden bugün pasta diyetine geçtim
Sersumum listeyi beğendiğn için sağol lakin güzel olmadığını hepimiz biliyoruz
Ohhhhh yarın boşa çıkmışsın ne güsel beee... Gerçi ben de dün biraz yapmıştım o yüzden ben de haftasonu yapmıciiimmmm....
Yediklerin de afiyet olsun , hakettin sen bunu...Oyam da lahmacun diyetine girmiş , günde 4 tane lahmacun yiyerek metabolizmasını hızlandırıyo çakal

tebrikler canım..ben ++ 300 deyim maalesef

Sağol canım bence reglin yaklaşmasa seninkide - olurdu ama olsun haftaya daha fazla olacak işallah

Ben iyiyim yarın akşam yeğenimin sünnet düğünü var bugün son alışveriş turlarımıda yapınca biraz yorulmuştum şimdi pc başında dinleniyom arada bi geçmişi okumaya çalışırım.

Sen yürüyüşünü yaptın mı?

Pacta Sunt Servanda ne kıss şifrelimi konişisiiz yoksa benmi şok cahilim :26:

Bach bach yine milleti ayartıyon pasta hamur Asyam21 gibi olun öyle güsel motive ediciresimleri bulun garii

sanırım eskilerden benim hatırladığımım papadiya ve nazfiliz var.....merhabalar nasılsınız?
hosgeldın canım ıyı dıyelım ıyı olalım sen nasılsın devammı karataya?

hosgeldın bebişim komsularla neler kaynattın bakem benımde yan komsum kapıda kalmıs anahtarı var ama kapıyı acamıyodu 5dk kadar ugrastım abla cılıngır cagırayım falan dıyodu bende yok canım aksam saatıdır bu saatte en az 50tl alır dur az daha deneyeyım dedım o ara acıldı zaten..dıyokı ay sana bır hedıye alıyım ben o zaman yaw ben onu mu demeye getırdım hasbınallah

Sağol hayatım , valla siz demeseniz unutmuştum ben yanığımı
Pacta Sunt Servanda ne kıss şifrelimi konişisiiz yoksa benmi şok cahilim :26:

Bach bach yine milleti ayartıyon pasta hamur Asyam21 gibi olun öyle güsel motive ediciresimleri bulun garii
Anacım ben bi şiştim ki sorma , patlama noktasına geldim , o derece...Hamur yerken hiç bööle olmuyodum , ne zaman ki yoğurda geçtim , aha da fıçı gibi şiştim
Bak Pampiş yazmış aşağıya...
Alsın Papadiyam , 1 kilo ceviz alsın
Pacta Sunt Servanda ahde vefa anlamında kullanılıyo bacım
Sen var ya sen , ah sennnnnnn ...Sen de mi bizim okuldansın yoksa Pampişim

uygulamada 2 hafta mazeretsiz bildirim yapmayan liste dışı kalıyor canım..ama ben yanına 1 hafta yazmayı unutmuşum benden ötürü bi hata olmuş..soryy..

he biz hiç dürüst değiliz kızım kibarca listenin iyi yönlerini şeyytmeye çalıştım naapiiim..

evet sizin kürleriniz mikemmel..bu gidişle bende pro yu bırakıp sizinkilere geçiciiimmm pasta ve lahmacun kürü

umarım öyle olur canım..ohh 63 kg la güzel ciciler almışındır düğün için kendine

yok beyaa 2 gündür boğazım acıyo yine korktum erteledim yürüyüşü..

ayynı şeyler beyaaa

komşuyu kurtarmışın 50 tl den kıss..omega 3 iste hediye olarak

Son düzenleme:
Muhtarım enişten çok geç geldi , yemek yiyoduk anacım....Ne düzen kaldı ne nizam....

iyi mi şimdi canum elin..
he bana da yaramadı şiştim de şiştim

Muhtarım enişten çok geç geldi , yemek yiyoduk anacım....Ne düzen kaldı ne nizam....

nooldu eniştem koşuda mıydı gene..evet geçe kalmışınız bugün

kizlar bugünki menücügüm:
kahvalti: bir haslanmis yumurta
bir muz
kuruyemis
yesil cay
salatalik

aksam yemegi:
2 tane karniyarik(aslinda bir ama patlican büyüktü )
biraz kuruyemis
bir bardak süt 4 bebe püskeviti

aksam yemegim biraz kötü oldu, cünkü yemegi yetistiremedim, sonra karniyarigin icinden yemege basladim cünkü cok acikmistim.. o yüzden yemek sürem 1.5 saate yayildi resmen neyseee, yarin spor günüm telafi ederim insallah

KİLO VERENLER
Güleryüz2011 1.610 MAAŞALLAH
Çiğdem 1.508 MAAŞALLAH
Regen 1.449 MAAŞALLAH
Papadiya 1.358 MAAŞALLAH
Ficans 1.327 MAAŞALLAH
İğneoyası 1.222 MAAŞALLAH
Filiztoprak 1.066 MAAŞALLAH
Molar 0.738 MAAŞALLAH
Leylak84 0.418 MAAŞALLAH
Özlemkartal 0.224 MAAŞALLAH

KİLO ALANLAR
Sersum 0.393 AMAN DİKKAT
Adigegupse 0.436 AMAN DİKKAT
Nurudilara 1.199 AMAN DİKKAT
Borayse 1.388 AMAN DİKKAT
Bruxelles 1.408 AMAN DİKKAT

Fsevgi 1.579 AMAN DİKKAT
SABİT KALANLAR
Melexin HA GAYRET
Sea HA GAYRET
Birdy HA GAYRET
Kardelennn HA GAYRET
[/QUOTE]

FSevgicim ekledim seni de canım (eklemesem daha mı iyiydi ki acaba ). Bir prosedür hatası olmuş , kusura bakma canım.Haftaya güzel sonuçlar alman dileğiyle.....

FSevgicim ekledim seni de canım (eklemesem daha mı iyiydi ki acaba ). Bir prosedür hatası olmuş , kusura bakma canım.Haftaya güzel sonuçlar alman dileğiyle.....[/QUOTE]

bence de eklemesen daha iyiymişş..

iyi mi şimdi canum elin..
he bana da yaramadı şiştim de şiştim

nooldu eniştem koşuda mıydı gene..evet geçe kalmışınız bugün

Yok kayınçom , burda zipora gitmişti ama arkadaşları da gelmiş , muhabbet etmişler falan filan.....Yarın gene 6km koşusu var.Ben kaç haftadır hiç koşmadım , koşabileceğimi sanmıyorum.Sonuncu gelmek istemiyorum o yüzden muhtemelen koşu dışı olarak yürücem ama enişten koşacak.Gerçi benim sağım-solum belli olmaz , belki gözüm yerse koşarım
Haftaya Ctesi de Bozcaada'da yarı maraton koşacak.Dün de burdan Eskihisar'a bi arkadaşına gitti , ordan bu ikisi bisiklete atlayıp feribotla Topçular'a...Ordan da köy yollarından Karamürsel'e mi ne...böööle saçma bi rota...Ulan bisiklete binmek için bu kadar çile çekilir mi

enemm eniştem benim memlekete karamürsele gitmiş kııı...deseydin annemlere uğrayıp bi çay içselerdii..

valla enişteme bravoss yıldızlı bravosss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…