Kıslar listeyi bulup bakıp geliyim hemen bu arada be 63.7 çıktım sabah
Canlarım selam ,
Şimdi geldim pilatesten.Çiğdemcim de bildirimini yapmış.Beyhan25'ten haber yok , yayınlıyorum listeyi."Kolay gelsin " diyen herkese cümleten çok teşekkürler.
Kilo veren-veremeyen-aynı kalan herkesi ayrı ayrı kutluyorum.Çok açım.Sonra tafsilatlı konuşuruz.
Kızlar ya , listeyi excell de yapmıştım ama buraya yapıştıramadım bi türlü , kusura bakmayın n'olur....
KİLO VERENLER
Güleryüz2011 1.610 MAAŞALLAH
Çiğdem 1.508 MAAŞALLAH
Regen 1.449 MAAŞALLAH
Papadiya 1.358 MAAŞALLAH
Ficans 1.327 MAAŞALLAH
İğneoyası 1.222 MAAŞALLAH
Filiztoprak 1.066 MAAŞALLAH
Molar 0.738 MAAŞALLAH
Leylak84 0.418 MAAŞALLAH
Özlemkartal 0.224 MAAŞALLAH
KİLO ALANLAR
Sersum 0.393 AMAN DİKKAT
Adigegupse 0.436 AMAN DİKKAT
Nurudilara 1.199 AMAN DİKKAT
Borayse 1.388 AMAN DİKKAT
Bruxelles 1.408 AMAN DİKKAT
SABİT KALANLAR
Melexin HA GAYRET
Sea HA GAYRET
Birdy HA GAYRET
Kardelennn HA GAYRET
Canım Sersum listede senin isminin karşısına "bildirim yapmadı" diye yazmış , sanırım menülerini eksik bildirdin.O bakımdan da seni listeye almadım.Uygulamada hata varsa kusura bakma.Sersumum kayınçom bu durumda prosedür ne olmalı ?Kilo aldığım için beni yazmadığına kızmadım birdy :)
Senin o tatlı dillerini yerim ben.Yawww normal excell listesi yapıştırıcaktım yapışmadı.Ben de pilatesten gelmiştim karnım açtı , o sırada da su arıtmasının filtresini değiştirmek için servis gelmişti.Liste de istediğim gibi olmayınca ben sinir krizi geçirdim doğal olarakBIRDY ellerine sağlık canım. Ben beğendim listemizi... Sen neden beğenmedin ki??? Daha janjanlı bişeyler mi gönlünden geçiyordu
Sen o yanmış elinle listeyi yaptın ya... Teşekkür ederiz... Öpüyorum seni
Hah , dürüst insan , harbi tiksinç oldu Özlemim Kartalım.Sana benden kocaman bir Pacta Sunt Servanda bebeğimBİRDYCİİMM liste iğrenç olmuş ellerine sağlıkama kenardaki yorumlara bittim,neydi...maşallah..aman dikkat...ha gayret şaka bi yana bu kadar meşgale arasında listeyi de yaptın canım ellerin dert görmesin
odamdaki çiçeklerimi suladım,ortalığı toparladım,birazdan evime gidiciiim...sersum gün boyu yokluğundan prangalar eskittik be güzelim...inşallah sebebi kötü bir durum değildir
Muhtarım ben iki haftadır hamur diyeti yapıyorum ama kilo veremdim o yüzden bugün pasta diyetine geçtimbana nooldu söyle bakemm..
sevindim canım annenin iyi olmasına..acil şifalar tekrar..
olabilüürr.. birdy de öyle yapıyor.
geçmiş olsun canım..baharatlar aslında dikkatli alınmalı:26::26:
hoşgeldin
gayet nizami gayet öğretici ve eğitici bi liste olmuş bebişim ellerine sağlık..o yanmış acımış ellerin dert görmesin
geldim bebişim geldimm
geldim bebeemm..
Ohhhhh yarın boşa çıkmışsın ne güsel beee... Gerçi ben de dün biraz yapmıştım o yüzden ben de haftasonu yapmıciiimmmm....e bugün de tam gündüm tabee..15.30 da geldim bizim komşular piknik yapayiii..e oturmamak olmaz..ee kaçamaksız hiç olmazz..
++ 300 gr ın hatrına bu haftanın ilk kaçamağını yaptım
sabah
1 elma
ceviz
1 parça börek(X)
öğlen
tavuk döner
salata
mercimek çorba
15.30
komşularımın ikramı
1 parça pey.börek(X)
1 kurabiye(X)
1 N**** (Siyahi)(X)
çayyy
sonrasındaaa eve geldim eviii süpürdüüm ve z siildiimm..eşim bu akşam nöbetçi..akşam burdayım yaniii. .yarına iş kalmadı çamaşır dışında..
tebrikler canım. .ben ++ 300 deyim maalesef
pampiş,birdy,öylesarhoşolsamki..kızlarrr naaapıyonuz beyaaa
Senin o tatlı dillerini yerim ben.Yawww normal excell listesi yapıştırıcaktım yapışmadı.Ben de pilatesten gelmiştim karnım açtı , o sırada da su arıtmasının filtresini değiştirmek için servis gelmişti.Liste de istediğim gibi olmayınca ben sinir krizi geçirdim doğal olarak
Hah , dürüst insan , harbi tiksinç oldu Özlemim Kartalım.Sana benden kocaman bir Pacta Sunt Servanda bebeğim
Muhtarım ben iki haftadır hamur diyeti yapıyorum ama kilo veremdim o yüzden bugün pasta diyetine geçtim
Sersumum listeyi beğendiğn için sağol lakin güzel olmadığını hepimiz biliyoruz
Ohhhhh yarın boşa çıkmışsın ne güsel beee... Gerçi ben de dün biraz yapmıştım o yüzden ben de haftasonu yapmıciiimmmm....
Yediklerin de afiyet olsun , hakettin sen bunu...Oyam da lahmacun diyetine girmiş , günde 4 tane lahmacun yiyerek metabolizmasını hızlandırıyo çakal
hosgeldın canım ıyı dıyelım ıyı olalım sen nasılsın devammı karataya?sanırım eskilerden benim hatırladığımım papadiya ve nazfiliz var.....merhabalar nasılsınız?
Pacta Sunt Servanda ne kıss şifrelimi konişisiiz yoksa benmi şok cahilim :26:
Bach bach yine milleti ayartıyon pasta hamurAsyam21 gibi olun öyle güsel motive ediciresimleri bulun garii
Sağol hayatım , valla siz demeseniz unutmuştum ben yanığımıÖncelikle Birdy yanık elinle liste yaptığın için
Kilo veren tüm hatunlarada kocmaaaan
sabit kalanlar almadığına şükredip, nerde kaçak varsa bulup mücadeleye devam
Alanlarasarhoş (hemide menopoz ) aplanızdan utanın diyom
Anacım ben bi şiştim ki sorma , patlama noktasına geldim , o derece...Hamur yerken hiç bööle olmuyodum , ne zaman ki yoğurda geçtim , aha da fıçı gibi şiştimPacta Sunt Servanda ne kıss şifrelimi konişisiiz yoksa benmi şok cahilim :26:
Bach bach yine milleti ayartıyon pasta hamurAsyam21 gibi olun öyle güsel motive ediciresimleri bulun garii
Alsın Papadiyam , 1 kilo ceviz alsınhosgeldın canım ıyı dıyelım ıyı olalım sen nasılsın devammı karataya?
hosgeldın bebişim komsularla neler kaynattın bakembenımde yan komsum kapıda kalmıs anahtarı var ama kapıyı acamıyodu 5dk kadar ugrastım abla cılıngır cagırayım falan dıyodu bende yok canım aksam saatıdır bu saatte en az 50tl alır dur az daha deneyeyım dedım o ara acıldı zaten..dıyokı ay sana bır hedıye alıyım ben o zaman yaw ben onu mu demeye getırdım hasbınallah
Sen var ya sen , ah sennnnnnn ...Sen de mi bizim okuldansın yoksa PampişimPacta Sunt Servanda ahde vefa anlamında kullanılıyo bacım
uygulamada 2 hafta mazeretsiz bildirim yapmayan liste dışı kalıyor canım..ama ben yanına 1 hafta yazmayı unutmuşum benden ötürü bi hata olmuş..soryy..Canım Sersum listede senin isminin karşısına "bildirim yapmadı" diye yazmış , sanırım menülerini eksik bildirdin.O bakımdan da seni listeye almadım.Uygulamada hata varsa kusura bakma.Sersumum kayınçom bu durumda prosedür ne olmalı ?
Senin o tatlı dillerini yerim ben.Yawww normal excell listesi yapıştırıcaktım yapışmadı.Ben de pilatesten gelmiştim karnım açtı , o sırada da su arıtmasının filtresini değiştirmek için servis gelmişti.Liste de istediğim gibi olmayınca ben sinir krizi geçirdim doğal olarak
Hah , dürüst insan , harbi tiksinç oldu Özlemim Kartalım.Sana benden kocaman bir Pacta Sunt Servanda bebeğim
Muhtarım ben iki haftadır hamur diyeti yapıyorum ama kilo veremdim o yüzden bugün pasta diyetine geçtim
Sersumum listeyi beğendiğn için sağol lakin güzel olmadığını hepimiz biliyoruz
Ohhhhh yarın boşa çıkmışsın ne güsel beee... Gerçi ben de dün biraz yapmıştım o yüzden ben de haftasonu yapmıciiimmmm....
Yediklerin de afiyet olsun , hakettin sen bunu...Oyam da lahmacun diyetine girmiş , günde 4 tane lahmacun yiyerek metabolizmasını hızlandırıyo çakal
umarım öyle olur canım..ohh 63 kg la güzel ciciler almışındır düğün için kendineSağol canım bence reglin yaklaşmasa seninkide - olurdu ama olsun haftaya daha fazla olacak işallah
Ben iyiyim yarın akşam yeğenimin sünnet düğünü var bugün son alışveriş turlarımıda yapınca biraz yorulmuştum şimdi pc başında dinleniyom arada bi geçmişi okumaya çalışırım.
Sen yürüyüşünü yaptın mı?
hosgeldın bebişim komsularla neler kaynattın bakembenımde yan komsum kapıda kalmıs anahtarı var ama kapıyı acamıyodu 5dk kadar ugrastım abla cılıngır cagırayım falan dıyodu bende yok canım aksam saatıdır bu saatte en az 50tl alır dur az daha deneyeyım dedım o ara acıldı zaten..dıyokı ay sana bır hedıye alıyım ben o zaman yaw ben onu mu demeye getırdım hasbınallah
iyi mi şimdi canum elin..Sağol hayatım , valla siz demeseniz unutmuştum ben yanığımı
Anacım ben bi şiştim ki sorma , patlama noktasına geldim , o derece...Hamur yerken hiç bööle olmuyodum , ne zaman ki yoğurda geçtim , aha da fıçı gibi şiştim
Bak Pampiş yazmış aşağıya...
Muhtarım enişten çok geç geldi , yemek yiyoduk anacım....Ne düzen kaldı ne nizam....
KİLO VERENLER
Güleryüz2011 1.610 MAAŞALLAH
Çiğdem 1.508 MAAŞALLAH
Regen 1.449 MAAŞALLAH
Papadiya 1.358 MAAŞALLAH
Ficans 1.327 MAAŞALLAH
İğneoyası 1.222 MAAŞALLAH
Filiztoprak 1.066 MAAŞALLAH
Molar 0.738 MAAŞALLAH
Leylak84 0.418 MAAŞALLAH
Özlemkartal 0.224 MAAŞALLAH
KİLO ALANLAR
Sersum 0.393 AMAN DİKKAT
Adigegupse 0.436 AMAN DİKKAT
Nurudilara 1.199 AMAN DİKKAT
Borayse 1.388 AMAN DİKKAT
Bruxelles 1.408 AMAN DİKKAT
Fsevgi 1.579 AMAN DİKKAT
SABİT KALANLAR
Melexin HA GAYRET
Sea HA GAYRET
Birdy HA GAYRET
Kardelennn HA GAYRET
iyi mi şimdi canum elin..
he bana da yaramadı şiştim de şiştim
nooldu eniştem koşuda mıydı gene..evet geçe kalmışınız bugün
Yok kayınçom , burda zipora gitmişti ama arkadaşları da gelmiş , muhabbet etmişler falan filan.....Yarın gene 6km koşusu var.Ben kaç haftadır hiç koşmadım , koşabileceğimi sanmıyorum.Sonuncu gelmek istemiyorum o yüzden muhtemelen koşu dışı olarak yürücem ama enişten koşacak.Gerçi benim sağım-solum belli olmaz , belki gözüm yerse koşarım
Haftaya Ctesi de Bozcaada'da yarı maraton koşacak.Dün de burdan Eskihisar'a bi arkadaşına gitti , ordan bu ikisi bisiklete atlayıp feribotla Topçular'a...Ordan da köy yollarından Karamürsel'e mi ne...böööle saçma bi rota...Ulan bisiklete binmek için bu kadar çile çekilir mi
FSevgicim ekledim seni de canım (eklemesem daha mı iyiydi ki acaba). Bir prosedür hatası olmuş , kusura bakma canım.Haftaya güzel sonuçlar alman dileğiyle.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?