• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canlarım selam ,
Şimdi geldim pilatesten.Çiğdemcim de bildirimini yapmış.Beyhan25'ten haber yok , yayınlıyorum listeyi."Kolay gelsin " diyen herkese cümleten çok teşekkürler.
Kilo veren-veremeyen-aynı kalan herkesi ayrı ayrı kutluyorum.Çok açım.Sonra tafsilatlı konuşuruz.
Kızlar ya , listeyi excell de yapmıştım ama buraya yapıştıramadım bi türlü , kusura bakmayın n'olur....

KİLO VERENLER
Güleryüz2011 1.610 MAAŞALLAH
Çiğdem 1.508 MAAŞALLAH
Regen 1.449 MAAŞALLAH
Papadiya 1.358 MAAŞALLAH
Ficans 1.327 MAAŞALLAH
İğneoyası 1.222 MAAŞALLAH
Filiztoprak 1.066 MAAŞALLAH
Molar 0.738 MAAŞALLAH
Leylak84 0.418 MAAŞALLAH
Özlemkartal 0.224 MAAŞALLAH

KİLO ALANLAR
Sersum 0.393 AMAN DİKKAT
Adigegupse 0.436 AMAN DİKKAT
Nurudilara 1.199 AMAN DİKKAT
Borayse 1.388 AMAN DİKKAT
Bruxelles 1.408 AMAN DİKKAT

SABİT KALANLAR
Melexin HA GAYRET
Sea HA GAYRET
Birdy HA GAYRET
Kardelennn HA GAYRET

Öncelikle Birdy yanık elinle liste yaptığın için :46:

Kilo veren tüm hatunlarada kocmaaaan :46:

sabit kalanlar almadığına şükredip, nerde kaçak varsa bulup mücadeleye devam :51:

Alanlara :47: sarhoş (hemide menopoz ) aplanızdan utanın :47: diyom :31:

Kilo aldığım için beni yazmadığına kızmadım birdy :)
Canım Sersum listede senin isminin karşısına "bildirim yapmadı" diye yazmış , sanırım menülerini eksik bildirdin.O bakımdan da seni listeye almadım.Uygulamada hata varsa kusura bakma.Sersumum kayınçom bu durumda prosedür ne olmalı ?
BIRDY ellerine sağlık canım. Ben beğendim listemizi... Sen neden beğenmedin ki??? Daha janjanlı bişeyler mi gönlünden geçiyordu:9:

Sen o yanmış elinle listeyi yaptın ya... Teşekkür ederiz... Öpüyorum seni:16::16:
Senin o tatlı dillerini yerim ben.Yawww normal excell listesi yapıştırıcaktım yapışmadı.Ben de pilatesten gelmiştim karnım açtı , o sırada da su arıtmasının filtresini değiştirmek için servis gelmişti.Liste de istediğim gibi olmayınca ben sinir krizi geçirdim doğal olarak:37::37::37::37:
BİRDYCİİMM liste iğrenç olmuş ellerine sağlık:52::52::52:ama kenardaki yorumlara bittim,neydi...maşallah..aman dikkat...ha gayret:52::52::52::52:şaka bi yana bu kadar meşgale arasında listeyi de yaptın canım ellerin dert görmesin:16::16:

odamdaki çiçeklerimi suladım,ortalığı toparladım,birazdan evime gidiciiim...sersum gün boyu yokluğundan prangalar eskittik be güzelim...inşallah sebebi kötü bir durum değildir:34:
Hah , dürüst insan , harbi tiksinç oldu Özlemim Kartalım.Sana benden kocaman bir Pacta Sunt Servanda bebeğim :52::52::52:
bana nooldu söyle bakemm..:27::27::27:

:60::60:

sevindim canım annenin iyi olmasına..acil şifalar tekrar..:16::16:

:60::60:olabilüürr..:27::27: birdy de öyle yapıyor.:27:

geçmiş olsun canım..baharatlar aslında dikkatli alınmalı:26::26:

hoşgeldin:34::34::16:

gayet nizami gayet öğretici ve eğitici bi liste olmuş bebişim ellerine sağlık.:34:.o yanmış acımış ellerin dert görmesin:16::16:

:46::46::46::46::nazar::nazar:

geldim bebişim geldimm:52::52::52:

geldim bebeemm..:29::16::16:
Muhtarım ben iki haftadır hamur diyeti yapıyorum ama kilo veremdim o yüzden bugün pasta diyetine geçtim :52::52::52:
Sersumum listeyi beğendiğn için sağol lakin güzel olmadığını hepimiz biliyoruz :37::37::37:
e bugün de tam gündüm tabee..15.30 da geldim bizim komşular piknik yapayiii..e oturmamak olmaz..ee kaçamaksız hiç olmazz..
++ 300 gr ın hatrına bu haftanın ilk kaçamağını yaptım:47::47:

sabah
:56::56:
1 elma
ceviz
1 parça börek(X)

öğlen
tavuk döner
salata
mercimek çorba

15.30
komşularımın ikramı
1 parça pey.börek(X)
1 kurabiye(X)
1 N**** (Siyahi)(X)
çayyy
:27::27::27::27:

sonrasındaaa eve geldim eviii süpürdüüm ve z siildiimm:37::37:..eşim bu akşam nöbetçi..akşam burdayım yaniii.:23::23::23:.yarına iş kalmadı çamaşır dışında..:32::32:
Ohhhhh yarın boşa çıkmışsın ne güsel beee... Gerçi ben de dün biraz yapmıştım o yüzden ben de haftasonu yapmıciiimmmm....
Yediklerin de afiyet olsun , hakettin sen bunu...Oyam da lahmacun diyetine girmiş , günde 4 tane lahmacun yiyerek metabolizmasını hızlandırıyo çakal :27::27::27:

:52::52::52::46::46::46: tebrikler canım.:nazar:.ben ++ 300 deyim maalesef:31::31:

pampiş,birdy,öylesarhoşolsamki..kızlarrr naaapıyonuz beyaaa:52::52:

Sağol canım bence reglin yaklaşmasa seninkide - olurdu ama olsun haftaya daha fazla olacak işallah :16:

Ben iyiyim yarın akşam yeğenimin sünnet düğünü var bugün son alışveriş turlarımıda yapınca biraz yorulmuştum şimdi pc başında dinleniyom arada bi geçmişi okumaya çalışırım.

Sen yürüyüşünü yaptın mı? :34:

Senin o tatlı dillerini yerim ben.Yawww normal excell listesi yapıştırıcaktım yapışmadı.Ben de pilatesten gelmiştim karnım açtı , o sırada da su arıtmasının filtresini değiştirmek için servis gelmişti.Liste de istediğim gibi olmayınca ben sinir krizi geçirdim doğal olarak:37::37::37::37:
Hah , dürüst insan , harbi tiksinç oldu Özlemim Kartalım.Sana benden kocaman bir Pacta Sunt Servanda bebeğim :52::52::52:

Muhtarım ben iki haftadır hamur diyeti yapıyorum ama kilo veremdim o yüzden bugün pasta diyetine geçtim :52::52::52:
Sersumum listeyi beğendiğn için sağol lakin güzel olmadığını hepimiz biliyoruz :37::37::37:

Ohhhhh yarın boşa çıkmışsın ne güsel beee... Gerçi ben de dün biraz yapmıştım o yüzden ben de haftasonu yapmıciiimmmm....
Yediklerin de afiyet olsun , hakettin sen bunu...Oyam da lahmacun diyetine girmiş , günde 4 tane lahmacun yiyerek metabolizmasını hızlandırıyo çakal :27::27::27:

Pacta Sunt Servanda ne kıss şifrelimi konişisiiz yoksa benmi şok cahilim :26:

Bach bach yine milleti ayartıyon pasta hamur :47: Asyam21 gibi olun öyle güsel motive ediciresimleri bulun garii :31:

sanırım eskilerden benim hatırladığımım papadiya ve nazfiliz var.....merhabalar nasılsınız?
hosgeldın canım ıyı dıyelım ıyı olalım sen nasılsın devammı karataya?

hosgeldın bebişim komsularla neler kaynattın bakem:6: benımde yan komsum kapıda kalmıs anahtarı var ama kapıyı acamıyodu 5dk kadar ugrastım abla cılıngır cagırayım falan dıyodu bende yok canım aksam saatıdır bu saatte en az 50tl alır dur az daha deneyeyım dedım o ara acıldı zaten..dıyokı ay sana bır hedıye alıyım ben o zaman yaw ben onu mu demeye getırdım hasbınallah:35::35:

Öncelikle Birdy yanık elinle liste yaptığın için :46:

Kilo veren tüm hatunlarada kocmaaaan :46:

sabit kalanlar almadığına şükredip, nerde kaçak varsa bulup mücadeleye devam :51:

Alanlara :47: sarhoş (hemide menopoz ) aplanızdan utanın :47: diyom :31:
Sağol hayatım , valla siz demeseniz unutmuştum ben yanığımı :1::1::1:
Pacta Sunt Servanda ne kıss şifrelimi konişisiiz yoksa benmi şok cahilim :26:

Bach bach yine milleti ayartıyon pasta hamur :47: Asyam21 gibi olun öyle güsel motive ediciresimleri bulun garii :31:
Anacım ben bi şiştim ki sorma , patlama noktasına geldim , o derece...Hamur yerken hiç bööle olmuyodum , ne zaman ki yoğurda geçtim , aha da fıçı gibi şiştim :27::27::27:
Bak Pampiş yazmış aşağıya...
hosgeldın canım ıyı dıyelım ıyı olalım sen nasılsın devammı karataya?

hosgeldın bebişim komsularla neler kaynattın bakem:6: benımde yan komsum kapıda kalmıs anahtarı var ama kapıyı acamıyodu 5dk kadar ugrastım abla cılıngır cagırayım falan dıyodu bende yok canım aksam saatıdır bu saatte en az 50tl alır dur az daha deneyeyım dedım o ara acıldı zaten..dıyokı ay sana bır hedıye alıyım ben o zaman yaw ben onu mu demeye getırdım hasbınallah:35::35:
Alsın Papadiyam , 1 kilo ceviz alsın :51::51::51:
Pacta Sunt Servanda ahde vefa anlamında kullanılıyo bacım:27:
Sen var ya sen , ah sennnnnnn ...Sen de mi bizim okuldansın yoksa Pampişim :51::51::51::51:

Canım Sersum listede senin isminin karşısına "bildirim yapmadı" diye yazmış , sanırım menülerini eksik bildirdin.O bakımdan da seni listeye almadım.Uygulamada hata varsa kusura bakma.Sersumum kayınçom bu durumda prosedür ne olmalı ?

uygulamada 2 hafta mazeretsiz bildirim yapmayan liste dışı kalıyor canım..ama ben yanına 1 hafta yazmayı unutmuşum benden ötürü bi hata olmuş..soryy..:34::34:

he biz hiç dürüst değiliz:27: kızım kibarca listenin iyi yönlerini şeyytmeye çalıştım naapiiim..:30::30:

evet sizin kürleriniz mikemmel..bu gidişle bende pro yu bırakıp sizinkilere geçiciiimmm:27::27: pasta ve lahmacun kürü:60::60:

Sağol canım bence reglin yaklaşmasa seninkide - olurdu ama olsun haftaya daha fazla olacak işallah :16:

Ben iyiyim yarın akşam yeğenimin sünnet düğünü var bugün son alışveriş turlarımıda yapınca biraz yorulmuştum şimdi pc başında dinleniyom arada bi geçmişi okumaya çalışırım.

Sen yürüyüşünü yaptın mı? :34:
umarım öyle olur canım..ohh 63 kg la güzel ciciler almışındır düğün için kendine:52::52:

yok beyaa 2 gündür boğazım acıyo yine korktum erteledim yürüyüşü..:31::31:

ayynı şeyler beyaaa:27::27:

komşuyu kurtarmışın 50 tl den kıss..omega 3 iste hediye olarak:60::60::60:

Son düzenleme:
Muhtarım enişten çok geç geldi , yemek yiyoduk anacım....Ne düzen kaldı ne nizam....

Sağol hayatım , valla siz demeseniz unutmuştum ben yanığımı :1::1::1:

Anacım ben bi şiştim ki sorma , patlama noktasına geldim , o derece...Hamur yerken hiç bööle olmuyodum , ne zaman ki yoğurda geçtim , aha da fıçı gibi şiştim :27::27::27:
Bak Pampiş yazmış aşağıya...
iyi mi şimdi canum elin..:38:
he bana da yaramadı şiştim de şiştim:37::37:

Muhtarım enişten çok geç geldi , yemek yiyoduk anacım....Ne düzen kaldı ne nizam....

nooldu eniştem koşuda mıydı gene.:34::34:.evet geçe kalmışınız bugün:31::31:

kizlar bugünki menücügüm:
kahvalti: bir haslanmis yumurta
bir muz
kuruyemis
yesil cay
salatalik

aksam yemegi:
2 tane karniyarik(aslinda bir ama patlican büyüktü :9: )
biraz kuruyemis
bir bardak süt 4 bebe püskeviti :17:

aksam yemegim biraz kötü oldu, cünkü yemegi yetistiremedim, sonra karniyarigin icinden yemege basladim cünkü cok acikmistim.. o yüzden yemek sürem 1.5 saate yayildi resmen :50: neyseee, yarin spor günüm telafi ederim insallah :16:

KİLO VERENLER
Çiğdem 1.508 MAAŞALLAH
Regen 1.449 MAAŞALLAH
Papadiya 1.358 MAAŞALLAH
Ficans 1.327 MAAŞALLAH
Molar 0.738 MAAŞALLAH
Leylak84 0.418 MAAŞALLAH

KİLO ALANLAR
Sersum 0.393 AMAN DİKKAT

Fsevgi 1.579 AMAN DİKKAT
SABİT KALANLAR
Melexin HA GAYRET
Sea HA GAYRET
Birdy HA GAYRET
Kardelennn HA GAYRET
[/QUOTE]

FSevgicim ekledim seni de canım (eklemesem daha mı iyiydi ki acaba :52::52::52:). Bir prosedür hatası olmuş , kusura bakma canım.Haftaya güzel sonuçlar alman dileğiyle.....

$417824_444683282292456_1381897305_n.jpg

:60::60::60::60:

KİLO VERENLER
Çiğdem 1.508 MAAŞALLAH
Regen 1.449 MAAŞALLAH
Papadiya 1.358 MAAŞALLAH
Ficans 1.327 MAAŞALLAH
Molar 0.738 MAAŞALLAH
Leylak84 0.418 MAAŞALLAH

KİLO ALANLAR
Sersum 0.393 AMAN DİKKAT

Fsevgi 1.579 AMAN DİKKAT
SABİT KALANLAR
Melexin HA GAYRET
Sea HA GAYRET
Birdy HA GAYRET
Kardelennn HA GAYRET

FSevgicim ekledim seni de canım (eklemesem daha mı iyiydi ki acaba :52::52::52:). Bir prosedür hatası olmuş , kusura bakma canım.Haftaya güzel sonuçlar alman dileğiyle.....[/QUOTE]

bence de eklemesen daha iyiymişş..:60::60::60::60:

iyi mi şimdi canum elin..:38:
he bana da yaramadı şiştim de şiştim:37::37:

nooldu eniştem koşuda mıydı gene.:34::34:.evet geçe kalmışınız bugün:31::31:

Yok kayınçom , burda zipora gitmişti ama arkadaşları da gelmiş , muhabbet etmişler falan filan.....Yarın gene 6km koşusu var.Ben kaç haftadır hiç koşmadım , koşabileceğimi sanmıyorum.Sonuncu gelmek istemiyorum o yüzden muhtemelen koşu dışı olarak yürücem ama enişten koşacak.Gerçi benim sağım-solum belli olmaz , belki gözüm yerse koşarım :ssz::ssz::ssz:
Haftaya Ctesi de Bozcaada'da yarı maraton koşacak.Dün de burdan Eskihisar'a bi arkadaşına gitti , ordan bu ikisi bisiklete atlayıp feribotla Topçular'a...Ordan da köy yollarından Karamürsel'e mi ne...böööle saçma bi rota...Ulan bisiklete binmek için bu kadar çile çekilir mi :37::37::37::37:

Yok kayınçom , burda zipora gitmişti ama arkadaşları da gelmiş , muhabbet etmişler falan filan.....Yarın gene 6km koşusu var.Ben kaç haftadır hiç koşmadım , koşabileceğimi sanmıyorum.Sonuncu gelmek istemiyorum o yüzden muhtemelen koşu dışı olarak yürücem ama enişten koşacak.Gerçi benim sağım-solum belli olmaz , belki gözüm yerse koşarım :ssz::ssz::ssz:
Haftaya Ctesi de Bozcaada'da yarı maraton koşacak.Dün de burdan Eskihisar'a bi arkadaşına gitti , ordan bu ikisi bisiklete atlayıp feribotla Topçular'a...Ordan da köy yollarından Karamürsel'e mi ne...böööle saçma bi rota...Ulan bisiklete binmek için bu kadar çile çekilir mi :37::37::37::37:

enemm eniştem benim memlekete karamürsele gitmiş kııı.:52::52:..deseydin annemlere uğrayıp bi çay içselerdii..:7::7:

valla enişteme bravoss yıldızlı bravosss:nazar::nazar::46::46::46:

Back