• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

rumuz=filiztoprak

başlangıç tarihi= 07 mart 2013
başlangıç kilo = 78
geçen hafta =75
bu hafta =74.2
fark = 0.8
haftalık yüzde= 0.010
toplam fark =3.8
boy =1.60
beden = 42
spor =yok
reglden dolayı spor yapamadım sonucada şaşırdım hapmı yaradı acaba amannnnnn fazla sevinmiyorum
bi alıyoz bi veriyoz şöle 69-70 falan olsam neyse dicem öptüm kızlar menümü dah sonra bildiricem
iş çok baddaniyeleri yıkadım kuruyor şimdi yorganları atıcam makinaya görüşürüz:16::16:

Selam kızlar kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim

rumuz:_Kardelennn_
baş.tarihi:13.03.2013
baş.kilo:90.5
geçen hafta kilo:82.5
bu hafta kilo:82.5
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:8
beden:44-46
spor:bu hafta yok

dünle bugün arası fark etti reglden dolayı galiba en azından artıda değilim buda iyi:52::52::52:
kardelencim nerdeyse benimle başlamışsın 8 kilo çok iyi kız nasıl verdin okada:nazar::nazar::53:abooooo

kardelencim nerdeyse benimle başlamışsın 8 kilo çok iyi kız nasıl verdin okada:nazar::nazar::53:abooooo

Kolay gelsin birdy sanada kolay gelsin canım

normaldede 2 öğün yiyordum tatlıyı yemeyince böyle oldu şimdi artık zor gidiyor bu hafta hiç spor yapamadım kızlar gelip gitti hafta içide onlar olunca koşturmaca oluyor zaten dikkat edince gidiyormuş şekil a da görüldüğü gibi:9::9::9::9::9:

canım belkıde suyu az ıcıyosundur.hemde bır ayrıntıyı kacırıyoruz hoca bol bol lımonlu su ıcın dıyo taze sıkılmıs lımonlu su:34:

aslında suyu elimden geldiğince çok içiyorum canım. yanımda hep bir şişe susamasam bile aralıklı olarak tüketiyorum ama limonlu suyu denemedm hiç bu hafta da onu deneyeym bakalım sonuç ne olacak

SELAM KIZLAR gece az daha hastanelik oluyordum.4.00 da korkulu bir rüya ile uyandım çok kötüydü anlatmayayım.gaz sancısı beni bir sıkıştırdı kalp krizi geçiriyorum zannettim.eşimi kaldırdım elimi yüzümü yıkadım su içtim kabus gibiydi ölecem zannettim.içim daraldı,baygınlık hali gibi.neyse eşim rezene yaptı.televizyonu falan açtı kafam dağılsın diye.sabaha kadar uyumadık.bir ara dalmışız okula geç kalıyodum nerdeyse.kahvaltılık atıştırdık biraz.ama aç karnına tartılma falan olmadı.bu yüzden ben kiilo bildirimi falan yapmayacağım.bu haftalık beni affedin.olmazsa yarın sabah tartılıp kilomu bildiririm napıım.yoğurtlu kürüde yapmayacağım.ben ona bağladım tek farklı yaptığım şey oydu çünkü bana dokundu demekki.

canım benim çok geçmiş olsun

Kızlar ben şimdi pilatese gidiyorum.Bu arada Çiğdemle Beyhan25 bildirim yapar umarım ( yoksa bildirdiler de benim mi gözümden kaçtı).Gelince listeyi yayınlıcam...

Aaaaa çok enteresan ...Benim çarpıntım olmadı dün ama 1-2 hafta öncesine kadar sr çok fazla oluyodu , hatta burda çokca da bahsetmiştim.Aylardır süregelen bir şikayet...Akşam gaz problemin var mıydı peki ?
Makbuşum bu arada okudum ki annecin çıkmış hastaneden.Gözünüz aydın canım.Allahım başka hastalık vermesin , annecin de çabucak eski sağlığına kavuşsun inşallah.
Tüm hastalarımıza sağlıklar diliyorum....(Bunlar hep yaşlılık belirtileri valla , eskiden böyle cümleler hiç aklıma gelmezdi :52::52::52:)

çok sağol canım çok teşekkür ederim kız dur ne yaşlılığı sen bu enerjıyle hepimize taş çıkarırsın :8::8: valla gaz sancısı oldu geçenlerde ama sitrese bağlamıştım ben malum ales sınavı yaklaşıyor bi de annem bööyle olunca :5::5:ama çarpıntı gece yoğurt yiyince oldu baharatlarla yatmadan yedim yattım bazen uyandığım oldu çarpıntıdan bende anlamamıştım ama siz yazınca farkettim bakalım bırakıım bari olmaz inşallah bundan sonra çok sıcak zaten bi de onlarla sıcak basıyor :18::18:

rumuz:cigdemklcsn
baş.tarihi:5 mart 2013
baş.kilo:72.5
geçen hafta kilo:66.3
bu hafta kilo:65.3
fark:1 kg
yüzde: % 1.508
toplam fark: 7.2
beden:38-40
spor: Her akşam 1 saat yürüyüş.

Valla ben anlamadım hala şişim daha çok kilo verdiğimi biliyorum. Ama nedense tartıya yansımadı. Wc ye çıkamıyorum. Hemde küçük büyk hiçbiri yeterince çıkmadı. Ben anlamadım noluyor bana :50: "sanırım" fazla spordan vucut tamirat- tadilat yapmak için su tutuyor :50:

Valla ben anlamadım hala şişim daha çok kilo verdiğimi biliyorum. Ama nedense tartıya yansımadı. Wc ye çıkamıyorum. Hemde küçük büyk hiçbiri yeterince çıkmadı. Ben anlamadım noluyor bana :50: "sanırım" fazla spordan vucut tamirat- tadilat yapmak için su tutuyor :50:

Beden ölçülerim

Göğüs: 85
Bel: 69
Kalça: 100
Bacak::58

Valla geçen haftakini hatırlamıyorum bi yere de yazmamışım. Ama 1 kilo ya incelme olduğunu da sanmıyorum işte böle :4:

:72:

ficansım sen dün bisürü şey yemedin mi bacım:53:yine de 900 gram vermişsin:nazar:acaba diyorum yiyerek daha mı iyi zayıflanıyo:52::52:

Yedim bitanem, yemesem bi o kadar daha gidecekti, yok canımcım o yediklerim anca şişkinlik yapıyor ve hala da tam gitmedi, bu öğlen de kaçırdım ama akşama yürüyüşle ve akşam yemeğini hafif geçiştirecek telafi ederim inşallah:16:

tsk ederım ozlemım,aslında ben bır haftada 2 kg verdım ozlemcım.şöylekı cuma 73.6 idim pazar sabah 74.6 yı gordum bugunde 72.6 ama tabıkı cumayı baz aldıgımız ıcın 1kg vermıs oluyorum.yogurt ıse yaradı ogunlerden sonra mutlaka cıs bırseyler atıstırırdım bunu engelledıgını dusunuyorum canımcım:34:

tbrkler canım sabırla devam

:46:tbrkler fıcansım

canım belkıde suyu az ıcıyosundur.hemde bır ayrıntıyı kacırıyoruz hoca bol bol lımonlu su ıcın dıyo taze sıkılmıs lımonlu su:34:

Sağol papişim:16:, sen de bu hafta iyi verdin, böyle devam inşallah

SELAM KIZLAR gece az daha hastanelik oluyordum.4.00 da korkulu bir rüya ile uyandım çok kötüydü anlatmayayım.gaz sancısı beni bir sıkıştırdı kalp krizi geçiriyorum zannettim.eşimi kaldırdım elimi yüzümü yıkadım su içtim kabus gibiydi ölecem zannettim.içim daraldı,baygınlık hali gibi.neyse eşim rezene yaptı.televizyonu falan açtı kafam dağılsın diye.sabaha kadar uyumadık.bir ara dalmışız okula geç kalıyodum nerdeyse.kahvaltılık atıştırdık biraz.ama aç karnına tartılma falan olmadı.bu yüzden ben kiilo bildirimi falan yapmayacağım.bu haftalık beni affedin.olmazsa yarın sabah tartılıp kilomu bildiririm napıım.yoğurtlu kürüde yapmayacağım.ben ona bağladım tek farklı yaptığım şey oydu çünkü bana dokundu demekki.

Geçmiş olsun canım

:56:slm kıslar nasılsınız dondum dolaştım karatayda karar kıldım cunku akupuntur dahı denedım gerı aldım ama karatayla verdıklrımı gerı almadım en saglıklısı yoluma burdan devam etmek ıstıyorum musadeniz olursa sayet kuralları azcok hatırlıyorum ılk sayfadan okur takıp ederım benıd earanıza alabılebılırmısınız :)

Hoşgeldin:16:

çiğdemm kıss tebrik ederim harikasınnn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46:

Sabah 8:30
2 yumurta, tulum peyniri, domates, salatalık, maydonoz, fesleğen.

Öğlen 13:30
1 lahmacun, az bişey et, 2 kaşık barbunya, 1 kase yoğurt.

Ben sadece 2 öğün yedim baharatlı yoğurdu. Sevmediğim için normal yoğurt yiyorum artık. Tüm gün baharatların tuhaf kokusu-tadı burnumda kaldı... Iyyykk...

Bu arada sabah zayıflama aletlerine gittim. Demosuna. Zayıflama adına bir işe yarayacağını sanmıyorum ama motivasyonumu arttırıyor. En azından masaja gitmiş olurum. Sonuçta, haftaya Salı-Perşembe pilates+ zayıflama alet edevatlarına başlıyorum inşallah. Bunların arasında da işe yarayacak bişey varsa pilatestir.

hayirli cumalar kizlar,bu hafta listeye giremeyecek olsamda kilomu bildirmek istiyorum zira cok mutluyum :)

3 gündür karatay yapiyorum,gayet güzel gidiyor ac degilim ,ne karnim ne gözüm hepsi tok sükür :) yarin grümcemin sözü var onun icin gözleme acicam kazaya kurban gidecegimi düüsnmüyorum ama yarin sözde okadar insanin icinde ne olur bilemiyorum,kendim irademden yana bi süphem yokta, ortamda halami diyettesin diyebilecek insanlar oldugu icin 1 2 catal kacamak yapabilirm istemeyerekde olsa her neyse

ptesi:75.5

bugün:74.1

yaa bi heyecanla geldim daha herkes bildirimi tamamlamamiiiisssss :30::30::30::30: hadi hadi gelin söyleiyn de listemiz yapilsin.. masallah bicok haftada bi kilo vermis, yani en saglikli olan da o zaten :16::16::16::16:

veremeyen arkidesler de hic üzülmesinler cünkü regldi ne bileyim hava degisimi stres vs gitmeyince gitmiyo :50: iki hafta önce de ben artidaydim regl yüzünden, o artidan kurtuldun regl bitimine, ama bu seferde eksiye düsemedim :50:

insallah verip kurtuluruz yüklerimizden :8::8::8::8:

Canlarım selam ,
Şimdi geldim pilatesten.Çiğdemcim de bildirimini yapmış.Beyhan25'ten haber yok , yayınlıyorum listeyi."Kolay gelsin " diyen herkese cümleten çok teşekkürler.
Kilo veren-veremeyen-aynı kalan herkesi ayrı ayrı kutluyorum.Çok açım.Sonra tafsilatlı konuşuruz.
Kızlar ya , listeyi excell de yapmıştım ama buraya yapıştıramadım bi türlü , kusura bakmayın n'olur....

KİLO VERENLER
Güleryüz2011 1.610 MAAŞALLAH
Çiğdem 1.508 MAAŞALLAH
Regen 1.449 MAAŞALLAH
Papadiya 1.358 MAAŞALLAH
Ficans 1.327 MAAŞALLAH
İğneoyası 1.222 MAAŞALLAH
Filiztoprak 1.066 MAAŞALLAH
Molar 0.738 MAAŞALLAH
Leylak84 0.418 MAAŞALLAH
Özlemkartal 0.224 MAAŞALLAH

KİLO ALANLAR
Sersum 0.393 AMAN DİKKAT
Adigegupse 0.436 AMAN DİKKAT
Nurudilara 1.199 AMAN DİKKAT
Borayse 1.388 AMAN DİKKAT
Bruxelles 1.408 AMAN DİKKAT

SABİT KALANLAR
Melexin HA GAYRET
Sea HA GAYRET
Birdy HA GAYRET
Kardelennn HA GAYRET

Canlarım selam ,
Şimdi geldim pilatesten.Çiğdemcim de bildirimini yapmış.Beyhan25'ten haber yok , yayınlıyorum listeyi."Kolay gelsin " diyen herkese cümleten çok teşekkürler.
Kilo veren-veremeyen-aynı kalan herkesi ayrı ayrı kutluyorum.Çok açım.Sonra tafsilatlı konuşuruz.
Kızlar ya , listeyi excell de yapmıştım ama buraya yapıştıramadım bi türlü , kusura bakmayın n'olur....

KİLO VERENLER
Güleryüz2011 1.610 MAAŞALLAH
Çiğdem 1.508 MAAŞALLAH
Regen 1.449 MAAŞALLAH
Papadiya 1.358 MAAŞALLAH
Ficans 1.327 MAAŞALLAH
İğneoyası 1.222 MAAŞALLAH
Filiztoprak 1.066 MAAŞALLAH
Molar 0.738 MAAŞALLAH
Leylak84 0.418 MAAŞALLAH
Özlemkartal 0.224 MAAŞALLAH

KİLO ALANLAR
Sersum 0.393 AMAN DİKKAT
Adigegupse 0.436 AMAN DİKKAT
Nurudilara 1.199 AMAN DİKKAT
Borayse 1.388 AMAN DİKKAT
Bruxelles 1.408 AMAN DİKKAT

SABİT KALANLAR
Melexin HA GAYRET
Sea HA GAYRET
Birdy HA GAYRET
Kardelennn HA GAYRET

Kızlar liste iğrenç olmuş , yazarken iyi gözüküyodu ama "gönder" yapınca çok çirkin gözükmüş.Tekrar özür diliyorum...

Back