Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar liste iğrenç olmuş , yazarken iyi gözüküyodu ama "gönder" yapınca çok çirkin gözükmüş.Tekrar özür diliyorum...

cicim gönderirken bosluklar vs siliniyo hep ama kendi tabelamizi burda yapabiliyoruz, excele gerek kalmadan ya da worddan alabiliyoruz.. bi deneyim bakalim tablo cikcak mi??

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:

eline sağlık canım

kilo verenleri kutlarım maşallahınız var kızlar

valla supersiniz tebrikler..ne kadar surede verdiğiniz acaba? Ben de sizin gibi ogle ogununu kaldırsam daha mı hızlı ilerler acaba?
teşekkür ederim..ben 1-2 ayda verdim galiba kiloları..sonra bir ara durdu kaldı..
son bir iki haftadır da yine verdim biraz..

ama sen öğlen öğününü kaldırma..benimkisi kendiliğinden kalktı..
zamanla açlık hissetmemeye başladığında olabilir...kendini çok zorlama..yavaş yavaş git canım sen..

kilo veren herkesi tebrik ederim..

veremeyenler de üzülmesin haftaya olur inşallah

aynı kalanlarda en azından kilo almamışlar..buna da şükür

makbulecim canım sen de bildirim yapmamışsın..yengen daha iyiymiş geçmiş olusun..

bu arada sıkıntıdan karatay falan unutulmuş..olsun .sağlık olsun..

inşallah işe yarayacak canım..

bayağı yoğun olacaksın ..bence motivasyonun artar ...kolay gelsin ...

baharatlı yoğurt ben hiç yemedim..o nasıl birşey .marketlerde var mı?

çok mutlu oldum listeyi görünce bu beni daha da mutlu ve motive etti allah bozmasın durmak yok yola devam guleryuz diyorum masallah

kilo veren veremeyen arkadasları da tebrik ediyorum her sey yola girecek yaza fit hatunlar olacAZ arada kilolarda inişler cıkıslar olur eski deneyimlerimden biliyorum hatta 1 ay 62.5 gr inmemişti sonra bi cozuldu kilolarım 54.8 buldum kendimi 5 ayda 17 kilo vermistim simdide onumde 145 gunum var yanı 5 ay bakalım bende kac kilo ucup gitcek hayırlısı diyorum.

sabah kahvaltım(10:00bitti)

4 ceri domates
10 yesil zeytin
1 salatalık
1 buyuk dilim peynir
yarım maydonoz salatası
2 yumurtalı omlet
2 catal cikolata yaladım:18:

öglen yemegi(14:20bitti)

tavuk sote 1 tabak dolusu
1 tabak karısık salata(domates,salatalık,yesil sogan,limon,zeytinyag,az tuz)

aksam yemegim(19.00 bitse)

fırında tavuk
bol salata
yemegi düsünüyorum.

spor 5 km yürüdüm tam 60 dakıka 270 kalori gitti hız 5 ile süperim ya

kizlar sersum nerde yaa haberiniz var mi??? bi isi felan vardi söyledi de ben mi görmedim :44::44::44:

BIRDY ellerine sağlık canım. Ben beğendim listemizi... Sen neden beğenmedin ki??? Daha janjanlı bişeyler mi gönlünden geçiyordu

Sen o yanmış elinle listeyi yaptın ya... Teşekkür ederiz... Öpüyorum seni

afiyet olsun canım,yiyosan da telafi de ediyosunevet yani yaptığımız kaçamaklar anında kiloolarak yerleşmiyo ama tartıda artı görünce moraller bozuluyoönemli olan hemen telafi edebilmek
oya sen de akşam 3 lahmacun yemedin mı kız,gene de kilo vermişsinben niye veremedim hiç kaçamaksızvalla lahmacun diye diye ağzım sulandı zaten akşam evde yemek de yok bu akşam ben de yicem lahmacunpilates tespitine katılıyorum,geçen sene ben de yaptım ve hiç kilo vermediğim hafta tüm vücuttan 22 cm incelmiştim
yoğurt işe yarıyo o zamanöğünlere ben de eklicem bu hafta bakalım,geçen hafta düzenli yiyemedim...haftasonu cuma kilosunun biraz artması bende de çok oluyo,bi dahaki cumaya kadar giden dediğin gibi aslında daha çok oluyo o zaman ama cuma kilosunu baz alıyoruz tabiitebrikler tekrar canım

BİRDYCİİMM liste iğrenç olmuş ellerine sağlıkama kenardaki yorumlara bittim,neydi...maşallah..aman dikkat...ha gayretşaka bi yana bu kadar meşgale arasında listeyi de yaptın canım ellerin dert görmesin

odamdaki çiçeklerimi suladım,ortalığı toparladım,birazdan evime gidiciiim...sersum gün boyu yokluğundan prangalar eskittik be güzelim...inşallah sebebi kötü bir durum değildir

Evet ya...Yemiştim Bende Karatay şöyle çalışıyor: Saatlere özen gösterirsem ve yasaklı bişey yemezsem, çok da yesem kilo veriyorum. Kilo vermediysem kaçamağım vardır. Gerçi bu hafta, geçen hafta regl olduğum için aldığım kiloyu verdim. İzafi bir durum yai

Noldu saç baş yoluyordun hani Gel şimdi saçlarımı okşa benim, mis gibi 1 kilo gitmiş işte
bana nooldu söyle bakemm..
he dogru dıyon dur bı öpembu yogurt kurunun bana sagladıgı yemekten sonrakı tatlı yada karbonhıdrat ıstegını baya bır azaltmıs olması oldu.

sevindim canım annenin iyi olmasına..acil şifalar tekrar..
ficansım sen dün bisürü şey yemedin mi bacımyine de 900 gram vermişsinacaba diyorum yiyerek daha mı iyi zayıflanıyo
olabilüürr.. birdy de öyle yapıyor.
geçmiş olsun canım..baharatlar aslında dikkatli alınmalı:26::26:
hoşgeldin

gayet nizami gayet öğretici ve eğitici bi liste olmuş bebişim ellerine sağlık..o yanmış acımış ellerin dert görmesin
Kızlar, ben bugün de 4km/45 dak yürüdüm. Yazmayı unutmuşum öğlen.

geldim bebişim geldimm

kizlar sersum nerde yaa haberiniz var mi??? bi isi felan vardi söyledi de ben mi görmedim :44::44::44:

geldim bebeemm..

e bugün de tam gündüm tabee..15.30 da geldim bizim komşular piknik yapayiii..e oturmamak olmaz..ee kaçamaksız hiç olmazz..
++ 300 gr ın hatrına bu haftanın ilk kaçamağını yaptım

sabah

1 elma
ceviz
1 parça börek(X)

öğlen

tavuk döner
salata
mercimek çorba

15.30
komşularımın ikramı
1 parça pey.börek(X)
1 kurabiye(X)
1 N**** (Siyahi)(X)
çayyy

sonrasındaaa eve geldim eviii süpürdüüm ve siildiimm..eşim bu akşam nöbetçi..akşam burdayım yaniii..yarına iş kalmadı çamaşır dışında..

Son düzenleme:

hosgeldin kusuuuummm

kızlaarrr harika kilolar vermişsiniz..öncelikle birincimizi ve tüm kilo veren veremeyen herkesi kutlarım..buradayız o bile bir başarıdır..

HARİKAYIZ BİZZZZZZZ..:124::124::124::124::119::119::119::118::118::118:

çiğdemm kıss tebrik ederim harikasınnn

Valla bende beklemiyodum sabah bi şok oldum. Ama hala vucudum şiş Yüzüğüm olmuyor. Bacağıma bastırdım ödemli

Tberik ederim güleryüzcüm Bu arada bende bu şiş halimle ikinci olmuşum ya gerçektn de efsane oldu liste

bu akşam
yayla çorbası
türlü
bulgur pilavı
salata
kuran menüsüydü biraz abarttım sanırım. misafirim de geliyor yürüyüşe de sporada gidemedim

sersum arkadaşım çizelgeyi oluşturdum yarından itibaren liste gönderebilirmiyim artık
tabii canım 2 hafta düzenli menü bildiriminden sonra listedesin
Sersuuum bende seni yürüyüşte sanıyodum hoşgeldin, yoğurttan şiştiyseniz iner üzülmeyin hele bide wc çıktınmı bişeyiniz kalmaz merak etmeyin yaw
300 gr la yırttım canım..regl ye bağlıyorum bende
eferim kıss..vermişin beyaaaa
Eki Görüntüle 700740

inşallah siz de istediğiniz kiloya ulaşırsınız..
valla bravo canım..harika görünüyosun maşallah..darısı başımıza
1 saat tempolu yürüyüş yaptım

canım sen de üzme kendini..sağlık herşeyin başı..verecez elbet..iyi düşün iyi olsun..
maşşallah bebeemm ama işe yaramamış kıss nekaa güzel vermişin
Eki Görüntüle 701227

:))))
kızlar tutun kendinizi yimeyin yimeyin
Allah iyiliğini versin asyam nerden buldun bunu kıss..
Ben seviyorum be, yoğurdu, yumurtayı... Hele şimdi yoğurdu küçük güveç kaplarına mayalıyorum, birer yemelik... Çok güzel oluyor.

Benim şişkin olmayan halim 7 aylık
ayy ne şirin oluyodur o yoğurtlar ..
amaaannn ciğdoşum bi bu eksikti..bırak sen de yaaa... hocamıza bakalım kafayı karıştırmayalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…