- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
kardelencim nerdeyse benimle başlamışsın 8 kilo çok iyi kız nasıl verdin okadaSelam kızlar kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim
rumuz:_Kardelennn_
baş.tarihi:13.03.2013
baş.kilo:90.5
geçen hafta kilo:82.5
bu hafta kilo:82.5
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:8
beden:44-46
spor:bu hafta yok
dünle bugün arası fark etti reglden dolayı galiba en azından artıda değilim buda iyi
kardelencim nerdeyse benimle başlamışsın 8 kilo çok iyi kız nasıl verdin okadaabooooo
canım belkıde suyu az ıcıyosundur.hemde bır ayrıntıyı kacırıyoruz hoca bol bol lımonlu su ıcın dıyo taze sıkılmıs lımonlu su
SELAM KIZLAR gece az daha hastanelik oluyordum.4.00 da korkulu bir rüya ile uyandım çok kötüydü anlatmayayım.gaz sancısı beni bir sıkıştırdı kalp krizi geçiriyorum zannettim.eşimi kaldırdım elimi yüzümü yıkadım su içtim kabus gibiydi ölecem zannettim.içim daraldı,baygınlık hali gibi.neyse eşim rezene yaptı.televizyonu falan açtı kafam dağılsın diye.sabaha kadar uyumadık.bir ara dalmışız okula geç kalıyodum nerdeyse.kahvaltılık atıştırdık biraz.ama aç karnına tartılma falan olmadı.bu yüzden ben kiilo bildirimi falan yapmayacağım.bu haftalık beni affedin.olmazsa yarın sabah tartılıp kilomu bildiririm napıım.yoğurtlu kürüde yapmayacağım.ben ona bağladım tek farklı yaptığım şey oydu çünkü bana dokundu demekki.
Aaaaa çok enteresan ...Benim çarpıntım olmadı dün ama 1-2 hafta öncesine kadar sr çok fazla oluyodu , hatta burda çokca da bahsetmiştim.Aylardır süregelen bir şikayet...Akşam gaz problemin var mıydı peki ?
Makbuşum bu arada okudum ki annecin çıkmış hastaneden.Gözünüz aydın canım.Allahım başka hastalık vermesin , annecin de çabucak eski sağlığına kavuşsun inşallah.
Tüm hastalarımıza sağlıklar diliyorum....(Bunlar hep yaşlılık belirtileri valla , eskiden böyle cümleler hiç aklıma gelmezdi)
rumuz:cigdemklcsn
baş.tarihi:5 mart 2013
baş.kilo:72.5
geçen hafta kilo:66.3
bu hafta kilo:65.3
fark:1 kg
yüzde: % 1.508
toplam fark: 7.2
beden:38-40
spor: Her akşam 1 saat yürüyüş.
Valla ben anlamadım hala şişim daha çok kilo verdiğimi biliyorum. Ama nedense tartıya yansımadı. Wc ye çıkamıyorum. Hemde küçük büyk hiçbiri yeterince çıkmadı. Ben anlamadım noluyor bana"sanırım" fazla spordan vucut tamirat- tadilat yapmak için su tutuyor
ficansım sen dün bisürü şey yemedin mi bacımyine de 900 gram vermişsin acaba diyorum yiyerek daha mı iyi zayıflanıyo
tsk ederım ozlemım,aslında ben bır haftada 2 kg verdım ozlemcım.şöylekı cuma 73.6 idim pazar sabah 74.6 yı gordum bugunde 72.6 ama tabıkı cumayı baz aldıgımız ıcın 1kg vermıs oluyorum.yogurt ıse yaradı ogunlerden sonra mutlaka cıs bırseyler atıstırırdım bunu engelledıgını dusunuyorum canımcım
tbrkler canım sabırla devam
tbrkler fıcansım
canım belkıde suyu az ıcıyosundur.hemde bır ayrıntıyı kacırıyoruz hoca bol bol lımonlu su ıcın dıyo taze sıkılmıs lımonlu su
SELAM KIZLAR gece az daha hastanelik oluyordum.4.00 da korkulu bir rüya ile uyandım çok kötüydü anlatmayayım.gaz sancısı beni bir sıkıştırdı kalp krizi geçiriyorum zannettim.eşimi kaldırdım elimi yüzümü yıkadım su içtim kabus gibiydi ölecem zannettim.içim daraldı,baygınlık hali gibi.neyse eşim rezene yaptı.televizyonu falan açtı kafam dağılsın diye.sabaha kadar uyumadık.bir ara dalmışız okula geç kalıyodum nerdeyse.kahvaltılık atıştırdık biraz.ama aç karnına tartılma falan olmadı.bu yüzden ben kiilo bildirimi falan yapmayacağım.bu haftalık beni affedin.olmazsa yarın sabah tartılıp kilomu bildiririm napıım.yoğurtlu kürüde yapmayacağım.ben ona bağladım tek farklı yaptığım şey oydu çünkü bana dokundu demekki.
slm kıslar nasılsınız dondum dolaştım karatayda karar kıldım cunku akupuntur dahı denedım gerı aldım ama karatayla verdıklrımı gerı almadım en saglıklısı yoluma burdan devam etmek ıstıyorum musadeniz olursa sayet kuralları azcok hatırlıyorum ılk sayfadan okur takıp ederım benıd earanıza alabılebılırmısınız :)
çiğdemm kıss tebrik ederim harikasınnnrumuz:cigdemklcsn
baş.tarihi:5 mart 2013
baş.kilo:72.5
geçen hafta kilo:66.3
bu hafta kilo:65.3
fark:1 kg
yüzde: % 1.508
toplam fark: 7.2
beden:38-40
spor: Her akşam 1 saat yürüyüş.
Valla ben anlamadım hala şişim daha çok kilo verdiğimi biliyorum. Ama nedense tartıya yansımadı. Wc ye çıkamıyorum. Hemde küçük büyk hiçbiri yeterince çıkmadı. Ben anlamadım noluyor bana"sanırım" fazla spordan vucut tamirat- tadilat yapmak için su tutuyor
Canlarım selam ,
Şimdi geldim pilatesten.Çiğdemcim de bildirimini yapmış.Beyhan25'ten haber yok , yayınlıyorum listeyi."Kolay gelsin " diyen herkese cümleten çok teşekkürler.
Kilo veren-veremeyen-aynı kalan herkesi ayrı ayrı kutluyorum.Çok açım.Sonra tafsilatlı konuşuruz.
Kızlar ya , listeyi excell de yapmıştım ama buraya yapıştıramadım bi türlü , kusura bakmayın n'olur....
KİLO VERENLER
Güleryüz2011 1.610 MAAŞALLAH
Çiğdem 1.508 MAAŞALLAH
Regen 1.449 MAAŞALLAH
Papadiya 1.358 MAAŞALLAH
Ficans 1.327 MAAŞALLAH
İğneoyası 1.222 MAAŞALLAH
Filiztoprak 1.066 MAAŞALLAH
Molar 0.738 MAAŞALLAH
Leylak84 0.418 MAAŞALLAH
Özlemkartal 0.224 MAAŞALLAH
KİLO ALANLAR
Sersum 0.393 AMAN DİKKAT
Adigegupse 0.436 AMAN DİKKAT
Nurudilara 1.199 AMAN DİKKAT
Borayse 1.388 AMAN DİKKAT
Bruxelles 1.408 AMAN DİKKAT
SABİT KALANLAR
Melexin HA GAYRET
Sea HA GAYRET
Birdy HA GAYRET
Kardelennn HA GAYRET
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?