• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam canım motıvasyon olur dıye bıldırım yapabılırsın fakat bırdyın kafası karısmasın,bıldırımının yanına lıste dısı yazabılırsın:34:

O zaman şöyle yapayım kızlar..

Pazartesi 72 ile başladım..bu sabah 71,1 gördüm..ki alışma haftam kaçamaklarım da oldu..karatayı çok seviyorum..bana iyi geliyor..

Birdy canım henüz listede değilim..inşallah 10 mayıs ta..

kızlar günaydın annem çok çok iyi bugün taburcu oldu ama tabi ağrısı oluyor haliyle dikkat edeceğiz neyse çok şükür :32::32:

sizler nasılsınız bakalım bi yaramazlık var mı sayfalar o kadar uçmuş ki artık bir haftada falan okunur herhalde :9::9:

bugün tartı günü hepinizin yüzü güler inşallah ben bildirim yapamayacağım maalesef zaten yapsam sondan birinci olurum herhalde şu bir haftalık sürede sitresten ne bulduysam yedim zaten düzenli bi yeme ortamı hiç olmadı pohaçalar börekler akşamları dönertost flan hep öyle şeyler kuruyemişlerimi özledim :5::5::5:neyse öpüyorum hepinizi

liste için kolay gelsin birdy cim :54::54::54:

arkadaşlar ben bugun başladım

sabah 2 kk yumurta
4 tane zeytin
2 tane salatalık
nane
ben öğle yemeği yemiyorum çünkü kahvaltımı 10 gibi yapıyorum
bugün kuran var orda yiyip başka yemiycem bakalım orda ne yiycem umarım diyetime uygun olur
selametle

Günaydın kızlar hepinize

Sabah kahvaltım 1 kase karadut, çilek, yoğurt

rumuz:Ficans
baş.tarihi:19.03.2012
baş.kilo:75
geçen hafta kilo:67.8
bu hafta kilo:66.9
fark:0.9
yüzde:% 1.327
toplam fark:8.1

Birdym kolay gelsin canım

slm kızlar ınsallh tartıda yuzunuz guler ben bu aralar dıyet yapamıyorum yeme alıskanlıgım degıstı dıkkat edıyorum ama kacamklarım cok oldu oyuzden bu hafta benı ızınlı kabul edın bıldırı vermıyım sabah yogunluktan tartılamadımda sımdı tarıldım kılo almamısım ama buda cok guzel bır haber haftaya sıkı bıse sekılde sporla dıyete donecem ınsallh haftaya cuma guzel haberler verırım sıze ...
listeyı hazırlayan arkadasa da kolay gelsın...:16::16::16::16::16::16:

Günaydın kızlar hepinize

ficansım sen dün bisürü şey yemedin mi bacım:53:yine de 900 gram vermişsin:nazar:acaba diyorum yiyerek daha mı iyi zayıflanıyo:52::52:

Rumuz: adigegupse
Başlangıç tarihi : 29/01/2013
Başlangıç kilo : 71,200 gr
Geçen haftaki kilo : 68.700 gr
Bu hafta kilo : 69,000 gr
Fark : + 0, 300 g
Fark yüzdesi : +0,436
Toplam Fark: -2,200gr
Spor: yok
Boy:1,70 cm
Beden : 40

geçen haftalardaki +++ larımı anlıyordum ama bu hafta da artıda olmam çok sinirimi bozdu. halbuki hiç kaçamak yapmdım. öğünlermi 2ye düşürdüm. reglmde geçen hafta btti. niye böyleyim ben yahu. sabah tuvalete hiç çıkamadm ondan mı acaba :50:

Son düzenleme:
herkese gunaydin....
bugun ins.guzel kilolar verilmistir ve herkesin yuzu guler....
bende bugun proteine basladim bakalim kac gun yapip ne kadar verebilcem belki biraz moral olur.ins.

birdy canim listeyi sen yapicaksin galiba kolay gelsin...

papiş maşallah iyi gidiyosun canım:16::nazar:yoğurttan mı bu sonuç:51:bi özet geçsene fıstığım:16:
tsk ederım ozlemım,aslında ben bır haftada 2 kg verdım ozlemcım.şöylekı cuma 73.6 idim pazar sabah 74.6 yı gordum bugunde 72.6 ama tabıkı cumayı baz aldıgımız ıcın 1kg vermıs oluyorum.yogurt ıse yaradı ogunlerden sonra mutlaka cıs bırseyler atıstırırdım bunu engelledıgını dusunuyorum canımcım:34:

O zaman şöyle yapayım kızlar..

Pazartesi 72 ile başladım..bu sabah 71,1 gördüm..ki alışma haftam kaçamaklarım da oldu..karatayı çok seviyorum..bana iyi geliyor..

Birdy canım henüz listede değilim..inşallah 10 mayıs ta..
tbrkler canım sabırla devam

Günaydın kızlar hepinize

:46:tbrkler fıcansım

Rumuz: adigegupse
Başlangıç tarihi : 29/01/2013
Başlangıç kilo : 71,200 gr
Geçen haftaki kilo : 68.700 gr
Bu hafta kilo : 69,000 gr
Fark : + 0, 300 g
Fark yüzdesi : +0,436
Toplam Fark: -2,200gr
Spor: yok
Boy:1,70 cm
Beden : 40

geçen haftalardaki +++ larımı anlıyordum ama bu hafta da artıda olmam çok sinirimi bozdu. halbuki hiç kaçamak yapmdım. öğünlermi 2ye düşürdüm. reglmde geçen hafta btti. niye böyleyim ben yahu. sabah tuvalete hiç çıkamadm ondan mı acaba :50:

canım belkıde suyu az ıcıyosundur.hemde bır ayrıntıyı kacırıyoruz hoca bol bol lımonlu su ıcın dıyo taze sıkılmıs lımonlu su:34:

SELAM KIZLAR gece az daha hastanelik oluyordum.4.00 da korkulu bir rüya ile uyandım çok kötüydü anlatmayayım.gaz sancısı beni bir sıkıştırdı kalp krizi geçiriyorum zannettim.eşimi kaldırdım elimi yüzümü yıkadım su içtim kabus gibiydi ölecem zannettim.içim daraldı,baygınlık hali gibi.neyse eşim rezene yaptı.televizyonu falan açtı kafam dağılsın diye.sabaha kadar uyumadık.bir ara dalmışız okula geç kalıyodum nerdeyse.kahvaltılık atıştırdık biraz.ama aç karnına tartılma falan olmadı.bu yüzden ben kiilo bildirimi falan yapmayacağım.bu haftalık beni affedin.olmazsa yarın sabah tartılıp kilomu bildiririm napıım.yoğurtlu kürüde yapmayacağım.ben ona bağladım tek farklı yaptığım şey oydu çünkü bana dokundu demekki.

Rumuz: GULERYUZ2011
Başlangıç tarihi : 16 OCAK 2013
Başlangıç kilo :75
Geçen haftaki kilo :74.5
Bu hafta kilo :73.3:46:
Fark :-----1.200GR:52::9:
Fark yüzdesi :-------1.610(İNŞ. DOGRU HESAPLAMISIMDIR)
Toplam Fark:----1.700GR
Spor:HERGÜN 5 KM YÜRÜYÜS:8::8::8:(DAHA BU HAFTA BASLADIM TAM ANLAMIYLA SPORA)
Boy:1.50
Beden :44-42

BU HAFTA GÜNLÜK 3 KILO SU TÜKETTIM VE REGLİMİN SON GÜNLERİ OLEYYY

Son düzenleme:
SELAM KIZLAR gece az daha hastanelik oluyordum.4.00 da korkulu bir rüya ile uyandım çok kötüydü anlatmayayım.gaz sancısı beni bir sıkıştırdı kalp krizi geçiriyorum zannettim.eşimi kaldırdım elimi yüzümü yıkadım su içtim kabus gibiydi ölecem zannettim.içim daraldı,baygınlık hali gibi.neyse eşim rezene yaptı.televizyonu falan açtı kafam dağılsın diye.sabaha kadar uyumadık.bir ara dalmışız okula geç kalıyodum nerdeyse.kahvaltılık atıştırdık biraz.ama aç karnına tartılma falan olmadı.bu yüzden ben kiilo bildirimi falan yapmayacağım.bu haftalık beni affedin.olmazsa yarın sabah tartılıp kilomu bildiririm napıım.yoğurtlu kürüde yapmayacağım.ben ona bağladım tek farklı yaptığım şey oydu çünkü bana dokundu demekki.

selam canım cok geçmiş olsun ben de bu yogurt kurunu yapıyordum ama ilgili forum ilerleyen sayfaların da da biri benzer sekilde tam hatırlayamıyorum ama rahatsızlanmış hastanelik olmuş galiba bir madde zencefili sanırım gunde 4 gr dan fazla tuketmeyin demekteler diyetisyenler ve diger bazı bitki sitelerinde de bu geçmekte. Ben de zencefil oranını azalttım o nedenden :26::26::26::26:

ZENCEFL ifal bitkisi kullanm ve yararlar, Zencefilin zararlar nelerdir?

b- Yetişkinler

!!!!Önemli Not!!!! Her ne kadar yetişkin olsanız da günlük 4 gramdan fazla zencefil almayınız. Bu doz normaldir günlük 4 gramın üzerindeki dozlar yaygın göğüs yanması şikayeti doğurur.(Yiyecekler genellikle %0.5 kadar zencefil içerir)
1- Bulantılar ve gaz şikayetlerinde= günlük "yiyeceklerle birlikte olmak koşuluyla" 2-4 gr arasında zencefil alınmalıdır. Eğer toz halinde alınacaksa 0.25-1 gr arasında toz 1.5-3.0 mL suyla (bu 30-90 damla demektir) karıştırılır.

Toplu Uyarılar :20::20::20::20::20:

Zencefili asla 2 (iki) yaşından küçük çocuğa vermeyiniz.
Günlük 4 gr dan fazla zencefil kullanmayınız.
Hazırladığınız zencefili 1 defada değilde günün değişik saatlerinde 2-3 defada tüketiniz.
Bir yetişkin ağırlığının 70 kg olduğunu unutmayınız.
Çocuklarda yetişkin ağırlığına göre dozu düşürerek veriniz. Örneğin 20 kg bir çocuk için hesap şöyle olmalıdır 70/20=3 bu durumda yetişkine hazırlanan doz 3 e bölünür ve kullanılır.

merhaba kızlar

bu ara çok işim var gelemiyorum ama karataylıyım :34:
bugün anneme gidicim yarın halalarımla oluciiiim ..dün gelemedim günüm vardı akşamda mutfak işlerim vardı yani kaçmadım burdayım bu sabah tartıldım 75.6 çıktım

kartaylı olan arkadaşlarımı kutluyorum bugün ki +lar -ler mühim değil sağlıklısınız canlarım:16::16::16:

geçen ramaska burdaydı bebeği hastamıydı ben yokken kızımıza bişi olmuş umarım gelip geçici bişeydir ..Allah sağlık sıhhat versin bebişimizi bize bağışlasın hepimizin çocuklarını da

papadiyacım öptüm:16::16::16::16:

:56:slm kıslar nasılsınız dondum dolaştım karatayda karar kıldım cunku akupuntur dahı denedım gerı aldım ama karatayla verdıklrımı gerı almadım en saglıklısı yoluma burdan devam etmek ıstıyorum musadeniz olursa sayet kuralları azcok hatırlıyorum ılk sayfadan okur takıp ederım benıd earanıza alabılebılırmısınız :)

Canlarım herkese günaydınlar , iyi Cumalar ve iyi tartılar...
Listeye erken , yaygın ve örgün katılımlarınızdan ötürü sonsuz teşekkürler.Yanlışım yoksa Çiğdoş , Kardelenn , Beyhan ve Filiztoprak dışında herkes bildirimini yaptı.
Ben de yapıyorum bildirimimi :

rumuz:Birdy
baş.tarih:bilinmiyor...
baş.kilo: 43 kg
geçen hafta kilo: 44.4 kg
bu hafta kilo:44.4 kg
fark: 0
yüzde: 0
toplam fark: + 1.4 kg
boy : 1.5 m
beden:34
spor: yürüyüş , yoga

Kızlar şişkinliğim aynen devam ediyor.Allahım hayırlara vesile etsin inşallah :ssz::ssz::ssz::ssz:

selam canım cok geçmiş olsun ben de bu yogurt kurunu yapıyordum ama ilgili forum ilerleyen sayfaların da da biri benzer sekilde tam hatırlayamıyorum ama rahatsızlanmış hastanelik olmuş galiba bir madde zencefili sanırım gunde 4 gr dan fazla tuketmeyin demekteler diyetisyenler ve diger bazı bitki sitelerinde de bu geçmekte. Ben de zencefil oranını azalttım o nedenden :26::26::26::26:

ZENCEFL ifal bitkisi kullanm ve yararlar, Zencefilin zararlar nelerdir?

b- Yetişkinler

!!!!Önemli Not!!!! Her ne kadar yetişkin olsanız da günlük 4 gramdan fazla zencefil almayınız. Bu doz normaldir günlük 4 gramın üzerindeki dozlar yaygın göğüs yanması şikayeti doğurur.(Yiyecekler genellikle %0.5 kadar zencefil içerir)
1- Bulantılar ve gaz şikayetlerinde= günlük "yiyeceklerle birlikte olmak koşuluyla" 2-4 gr arasında zencefil alınmalıdır. Eğer toz halinde alınacaksa 0.25-1 gr arasında toz 1.5-3.0 mL suyla (bu 30-90 damla demektir) karıştırılır.

Toplu Uyarılar :20::20::20::20::20:

Zencefili asla 2 (iki) yaşından küçük çocuğa vermeyiniz.
Günlük 4 gr dan fazla zencefil kullanmayınız.
Hazırladığınız zencefili 1 defada değilde günün değişik saatlerinde 2-3 defada tüketiniz.
Bir yetişkin ağırlığının 70 kg olduğunu unutmayınız.
Çocuklarda yetişkin ağırlığına göre dozu düşürerek veriniz. Örneğin 20 kg bir çocuk için hesap şöyle olmalıdır 70/20=3 bu durumda yetişkine hazırlanan doz 3 e bölünür ve kullanılır.

ELİFCE82 , Canım çok çoook geçmişler olsun.Ben de hepimiz birden şişince bu baharatları tekrar arştıriim dedim.Esasında her 3 baharat da gaz söktürücü aynı zamanda idrar söktürücü , dolayısıyle niye davul gibi olduk anlamadım.Belki yoğurtla beraber hepsi biraraya gelince böyle bir etki yaptı.Gece sende çarpıntı oldu mu , nasıl belirtiler yaşadın müsait olunca detaylıca anlatır mısın? Benim uzun zamandır süregelen bir çarpıntı problemim var ve annem de bunu gaza bağladı.Dolayısıyle çok ilgimi çekti.Tekrar çok çok geçmiş olsun.
Seacim bu yazdıklarını ben de evvelden okumuştum , hatırlatman çok iyi olmuş.Zencefil çok kuvvetli bir bitki olduğundan fazlası adamı çarpıyo sanırım...
Aman kızlar tikkat......

ELİFCE82 , Canım çok çoook geçmişler olsun.Ben de hepimiz birden şişince bu baharatları tekrar arştıriim dedim.Esasında her 3 baharat da gaz söktürücü aynı zamanda idrar söktürücü , dolayısıyle niye davul gibi olduk anlamadım.Belki yoğurtla beraber hepsi biraraya gelince böyle bir etki yaptı.Gece sende çarpıntı oldu mu , nasıl belirtiler yaşadın müsait olunca detaylıca anlatır mısın? Benim uzun zamandır süregelen bir çarpıntı problemim var ve annem de bunu gaza bağladı.Dolayısıyle çok ilgimi çekti.Tekrar çok çok geçmiş olsun.
Seacim bu yazdıklarını ben de evvelden okumuştum , hatırlatman çok iyi olmuş.Zencefil çok kuvvetli bir bitki olduğundan fazlası adamı çarpıyo sanırım...
Aman kızlar tikkat......
bende de çarpıntılar oldu canım gece yiyip yatınca bu yoğurtlu kürü :26::26::26:

Selam kızlar kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim

rumuz:_Kardelennn_
baş.tarihi:13.03.2013
baş.kilo:90.5
geçen hafta kilo:82.5
bu hafta kilo:82.5
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:8
beden:44-46
spor:bu hafta yok

dünle bugün arası fark etti reglden dolayı galiba en azından artıda değilim buda iyi:52::52::52:

bende de çarpıntılar oldu canım gece yiyip yatınca bu yoğurtlu kürü :26::26::26:

Aaaaa çok enteresan ...Benim çarpıntım olmadı dün ama 1-2 hafta öncesine kadar sr çok fazla oluyodu , hatta burda çokca da bahsetmiştim.Aylardır süregelen bir şikayet...Akşam gaz problemin var mıydı peki ?
Makbuşum bu arada okudum ki annecin çıkmış hastaneden.Gözünüz aydın canım.Allahım başka hastalık vermesin , annecin de çabucak eski sağlığına kavuşsun inşallah.
Tüm hastalarımıza sağlıklar diliyorum....(Bunlar hep yaşlılık belirtileri valla , eskiden böyle cümleler hiç aklıma gelmezdi :52::52::52:)

Back