- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.562
- 598
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
Misafirperverlik ile bazı şeyleri karıştırıyorsunuz. Evinize ilk defa gelen birisi olur veya yılda bir iki kere gelen birisi olur evet özenirsin.yaptığın yemeklere ama bu misafirperverlikten çıkıyor üzgünüm.. Ayrıca bir laf var ; " Misafir umduğunu değil bulduğunu yer." Türk halkı bunu da bilir ve kimseyi zor durumda bırakmamak icin aman ne uğraşıyorsun 1 bardak cay bir güler yüz, hoş sohbet yeter der.. Sizin suç eşinizde. Belki eş ailesi ete mete değil hoş sohbetinize geliyor ama işi yokuşa babam yemez onu bunu alalım diye o sürüyor.. Benim eşim de etsiz yemek yemez. Ama bir yere gittiğimiz zaman ne verilirse onu yer.. Bu böyledir.. Gırtlakta kalmıyor herhalde etsiz yemek mideye inebiliyorYöre fark ediyormu. Tük halkı misafirperverdir. Neyse teşekkür ederim yorumlarınız içşn
Yöre fark ediyormu. Tük halkı misafirperverdir. Neyse teşekkür ederim yorumlarınız içşn
Oha yani afedersiniz ama .. insan yüzüğünü bozdururmu gözleri doyacak diye? Niye böyle alıştırdınız ki. Benim kv kp 3 yıldır evliyim 3 kez gelmişlerdir toplasan senin gibi hazırlık yapmışımdır ama ayda bir gelseler hiçte umrumda olmaz yani. Kendimize ne kuruyosam onu kurarım. Hem pilav kuru çorba da ne var anlamadım içinde et olmasa yiyemezmiymiş kp denen şahıs... Ama suç eşinde canım sanki çook faydaları varmış gibi her seferinde paşa ağırlar gibi ağırlamanın mantığı yok ben olsam yapmazdım kavga da çıkarırdımYok borç almadık. Ama bir keresinde emrivaki yapıp geldiler. Çok sıkışıktış. Tek taşımı verdim git bozdur hem annemleri ağırlarız hemde ayı çıkarırız diye. Gelmeseler o ayı çıkarırdım ama yüzüğüm gitti işte.
Her şeyi yemiyorsa mok yesin, ay ekran başında ben çatladım.Haberli geldikleri için mecbur. Ben habersiz giderim genelde çat kapı. Makarna patates oturması yediğimiz oldu. Ben çokmu abartıyorum her gelşşlerinde diye düşünmeden edemedim. Kp de herşey yemiyor çorba ile masadan kalksın istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?