Hem evlilik hem iş evimi özlüyorum

Ben kurumumdan memnun değilim ve ciddi bir hastalık geçiyorum 1 haftadır evimde yatıyorum 2 gündür de hastanedeydim çok şükür ki maddi durumum yaşam statüm yüksek işe girme amacım evde sıkılmamaktı. Eşim sıkılırsın dedi kendimde öyle düşündüm ama öyle olmadı kurum yüzünden nefret geldi mesleğimi sevioeum ama soğutuyorlar beni. Çalışıyorum artısı sadece sigorta ödenmesi çıksamda onu eşim kendi iş yerinden yapacak zaten bize çalışmamın bir artısı yok ben eşimden yana böyle bir teklif bekliyorum

İsinde mutlu degilsen is degistir. Bunun cözümü isi birakip evde oturmak degil.

Valla açıkçası işinde çok büyük sıkıntılar yokmuş gibi geldi bana. senin canın çalışmak istemiyor bence.
olabilir her insan farklıdır. eşinde 3 ayda sıkılmandan ötürü biraz endişeli bence o yüzden sana çıkma diyor. demekki evlilikte kendisine destek olabilecek beraber üretecek birini arıyor. ortak yolu bulun.

Geçmiş olsun öncelikle. Ameliyat ve sonrası toparlanma süreci için zaten rapor alırsınız rahat rahat. Ben şeyi anlamadım, kazandığınız parayı o kadar gereksiz kazanıyormuşsunuz gibi anlatmışsınız ki... Sanki kazanç değil de üstünüzde yük... Birikim yapın o zaman. Bugün değilse, yarın ihtiyacınız olacak. İşinizden memnun değilseniz başka iş bakın ve bulana kadar da ayrılmayın bence. Ha iş güç bana göre değil, evimin kadını olmak istiyorum, kendimi yemeğe temizliğe vurmak istiyorum diyorsanız da açık konuşun, zaten sizin bileceğiniz iş. Ama "iş yerimden memnun değilim", "paraya ihtiyacımız yok, haybeye harcıyoruz" gibi şeyler, evde oturmanın bahanesi olmamalı bence. Bir de bütün işleri hafta sonu kendiniz mi yapıyorsunuz? Eşiniz ne yapıyor o sırada, hafta sonu da mı çalışıyor?

peki bu kadar gecerli ise sebepleriniz,
neden teklifi ondan bekliyorsunuz?

hastaliginiz calismaniza engel ise zaten esiniz olarak size destek olmasi sart.
bunu direk talep etmelisiniz.

Kırmızı gitar seni hep takdir ettim
İşte cevap bu benimde gönlümden geçen kelimesi kelimesine bu
Çok iyi dusun

mesai bitiminiz kaç?
kaçta evde oluyorsunuz?

Sana şimdi çok şirin ve romantik görünüyor ya uzun uzun ev temizlemişler, minnoş minnoş yemek yapmalar.... bir ayı bulmaz pişman olman. Okudugun günlere, oturdugun sıralara, ailenin verdiği emeğe yazık.

Ben herkes calişmasın, calismanak çok guzel kafasinda degilim. Ben eşimin maaşiyla tatile, sinemaya, spora, gezmeye gidebiliyorum, alisverişimi yapabiliyorum.

Israrla cevrenin, eşin bakışı farkli oluyor dediginiz şeyler akşama kadar işte oldugunuz için ihtiyaciniz var diye insanlar yardimci olmaya calisiyor sadece. Ne var bunda bu kadar anlamadim. Sırf "ay cok yoruldun" davranişlari için çalışamam ben.

Eşimin kazanci yetmiyor olsa, ben de sevmesem bile mecbur calisirdim. Calistigim dönemler zaten esimin işlerinin bozuldugu dönemlerdi mecbur hissettiğim için calistim ama seviyormuş gibi yapamadim malesef... Konu sahibinin eşinin durumunu bilemem, cikmak istedigine göre düşünmüstür orasını...

Isinden memnun degilsen cikip baska is bakmani tavsiye ederim ama kesinlikle calismalisin.ben 5 aydir evdeyim is sehir desisikligi nedeniyle cikmak zorunda kaldim ve kendimi kotu hissediyirum resmen calismak gibisi yokmus meger.evde butun isler sana yapisip kaliyo.esinin senden beklentisi cogaliyo.bide kendi parani kazanmak gibisi yok belkide ben alisik olmadigim icim boyle oldu 12 yillik evliligimde hep caliisyodum.

ilerde emekliliğini düşün , sağlığın yerindeyken çalış burda yada başka yerde. Günlerini doldurduktan snra kafan rahat olur en azından

Ev işi ve yemek ortak de. H.sonu kendini paralama. O zaman biraktirir. Niye bütün işi yapıyorsunuz. Ay nasıl sinirleniyorum şöyle şeyler okuyunca.

Hamile kalana kadar çalış bence, hem giyinip süslenip evden çıkmak insanın psikolojisini düzelten bir şey bana kalırsa.
Kesinlikle katiliyorum su an evde butun gun ev kiyafetleri makyajsiz dolasiyorim giyinip suslenip ise gitmeyi ozledim resmen dolabimi acip ise giderken giydigim kiyafetlere bakip ic geciriyorim.

ücretsiz izin alın ama asla mesleğini bırakmayın

Hamile kalana kadar çalış bence, hem giyinip süslenip evden çıkmak insanın psikolojisini düzelten bir şey bana kalırsa.

Buna kesinllikle katılıyorum,çalışmayınca işe yaramıyormuş gibi hissedip depresif olabiliyor insan.

Hangi şehirde yaşıyorsunuz. Geliriniz ne , ne kadar havaya para gidiyor sizin tabirinizle. Daha 4 aylık evlisiniz. Evliginiz otursun önce derim. Iş sahibi olmak para kazanmak bunlar güzel şeyler.

İnsanın iş deneyimi ve bir maaşı sosyal güvencesi olmasi bence evde durmaktan kat kat iyidir hiç değilse doğum yapana kadar başka kurumda başlayın yıl basinda , 2 ay daha gayret edin derim orada. Sonra da çocuğunuz ele gelince tekrar çalışın bence. Evde olunca herkes senden yaptıklarından daha fazlasını beklicek ve isticek.

Evlenince mi işi sevmediğinizi farkettiniz ?
Bu işi sevmiyorsanız, işinizi değiştirebilirsiniz.
Ama evde oturup eşimin maaşı ikimize yeter diyorsanız kasmanıza gerek yok eşinize söyleyin düşüncelerinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…