Yine harcıyoruz daha ağustostan beri çalışıyorum 2. Maaşımı yeni aldım eşimin maaşıya geçiniyorduk zatençalışmayınca haybeye para harcayamıyorsunuz işte.
Ben kurumumdan memnun değilim ve ciddi bir hastalık geçiyorum 1 haftadır evimde yatıyorum 2 gündür de hastanedeydim çok şükür ki maddi durumum yaşam statüm yüksek işe girme amacım evde sıkılmamaktı. Eşim sıkılırsın dedi kendimde öyle düşündüm ama öyle olmadı kurum yüzünden nefret geldi mesleğimi sevioeum ama soğutuyorlar beni. Çalışıyorum artısı sadece sigorta ödenmesi çıksamda onu eşim kendi iş yerinden yapacak zaten bize çalışmamın bir artısı yok ben eşimden yana böyle bir teklif bekliyorumyine ne kadar tarafsiziz bugun,
evleneli 4 ay ise gireli 3 ay olmus daha yahu,
neyinden sikildiniz bunaldiniz,
elbette 3 aylik calisana mudur masasi vermezler, farkli isler de verirler,
biraz kidemli olmak lazim is yerinde, biraz sabretmek lazim.
adam ise gireli 3 ay olmus olsa, sonra da ya ben sevemedim yapamiyorum, calismicam dese,
bosan bosan diye inlerdi bu konu.
ayrica maasinizi neden haybeye harciyorsunuz ki,
guzel guzel degerlendirin,
hic olmadi yatirim yapin,
gelecegin ne getirecegi belli olmaz,
belki ucuzleriniz olur ve calisamazsiniz da, kim bilir degil mi?
İsinde mutlu degilsen is degistir. Bunun cözümü isi birakip evde oturmak degil.merhaba kızlar özel bir kurumda anaokulu öğretmeniyim. Eşimle maddi anlamda sıkıntımız yok ben çalışmasamda geçiniyoruz benim maaş hayveye gidiyor. İş yerimde adaletsizlikler ve bana iş dışında şeyler yaptırılmasından dolayı işimi hiç sevmedim. Bu kurumda yapamıyorum. 4 aylık evliyim temmuzda evlendim ağustosta çalışmaya başladım evimi çok özlüyorum temizliği uzun uzun yapmayı eşime güzel yemekler yapmayı. Çalıştığımdan dolayı herşeyi haftasonuna sığdırıyorum çeşit yemek yap dolaba at hızlı hızlı ütü yap. Bir rahatsızlık geçirdim ameliyat durumum olacaktı 1 haftadır evimde dinleniyorum o kadar mutluyım ki eşime bırakmak istediğimi çıtlatıyorum pek yanaşmıyor gibi aslında benim maaşımla hiç birşey yapmıyoruz haybeye harcadığımız bir para oluyor kızlar ne yapsamda eşim dese çalışma çık diye hastalığımımı kullansam ama nasıl
Ben kurumumdan memnun değilim ve ciddi bir hastalık geçiyorum 1 haftadır evimde yatıyorum 2 gündür de hastanedeydim çok şükür ki maddi durumum yaşam statüm yüksek işe girme amacım evde sıkılmamaktı. Eşim sıkılırsın dedi kendimde öyle düşündüm ama öyle olmadı kurum yüzünden nefret geldi mesleğimi sevioeum ama soğutuyorlar beni. Çalışıyorum artısı sadece sigorta ödenmesi çıksamda onu eşim kendi iş yerinden yapacak zaten bize çalışmamın bir artısı yok ben eşimden yana böyle bir teklif bekliyorum
Kırmızı gitar seni hep takdir ettimBazen sadece para icin calismayiz, sosyallesmek icin, ekonomik ozgurlugumuz olsun diye calisiriz. Acikcasi ben calisan erkeklerin eslerine daha fazla saygi duydugunu, daha yardimsever oldugunu goruyorum cevremde.
Tabiki herkesin hayattaki mutluluk formlari farkli, siz ev isleriyle ugrasmaktan mutluluk duyan biri olabilirsiniz, sahsen ben kanun kadar zengin olsam bile calismayi birakmam evi cok seviyorum evet 1 ay evden disari cikmasam sikilmam evet, ama calismak psikolojik olarak cok rahatlatiyor, ozguvenimi kesinlikle guclendiriyor.
Sizin yerinizde olsam isten cikip evde temizlik utu yemek vs hayali kurmak yerine daha huzurla calisacagim bir kurum arayisina girerdim, ilave olarak calisacagim paraya ihtiyacim yoksa kendime bir yardimci bulurdum duzenli gelen, temizlik utu vs islerin hepsini yardimcim yapardi bende haftasonlari esimle guzel guzel vakit gecirirdim.
Hem sosyal hayattan kopmamis olur, hem is yukunu uzerimden atardim.
Hic evde kaldiniz mi uzun sure bilmiyorum ama inanin ev hanimi olmak dunyanin en zor meslegi... sabahtan aksama kadar didiniyorsunuz, 24 saatiniz eve hizmet etmekle geciyor, fakat yine de kurus kazanmadiginiz gibi takdir gormuyorsunuz, goreviniz o oluyor...
İyi dusunun derim, sonrasinda pisman olmak ama uzaklastiginiz icin sektore donememek ihtimali de var...
mesai bitiminiz kaç?merhaba kızlar özel bir kurumda anaokulu öğretmeniyim. Eşimle maddi anlamda sıkıntımız yok ben çalışmasamda geçiniyoruz benim maaş hayveye gidiyor. İş yerimde adaletsizlikler ve bana iş dışında şeyler yaptırılmasından dolayı işimi hiç sevmedim. Bu kurumda yapamıyorum. 4 aylık evliyim temmuzda evlendim ağustosta çalışmaya başladım evimi çok özlüyorum temizliği uzun uzun yapmayı eşime güzel yemekler yapmayı. Çalıştığımdan dolayı herşeyi haftasonuna sığdırıyorum çeşit yemek yap dolaba at hızlı hızlı ütü yap. Bir rahatsızlık geçirdim ameliyat durumum olacaktı 1 haftadır evimde dinleniyorum o kadar mutluyım ki eşime bırakmak istediğimi çıtlatıyorum pek yanaşmıyor gibi aslında benim maaşımla hiç birşey yapmıyoruz haybeye harcadığımız bir para oluyor kızlar ne yapsamda eşim dese çalışma çık diye hastalığımımı kullansam ama nasıl
Sana şimdi çok şirin ve romantik görünüyor ya uzun uzun ev temizlemişler, minnoş minnoş yemek yapmalar.... bir ayı bulmaz pişman olman. Okudugun günlere, oturdugun sıralara, ailenin verdiği emeğe yazık.merhaba kızlar özel bir kurumda anaokulu öğretmeniyim. Eşimle maddi anlamda sıkıntımız yok ben çalışmasamda geçiniyoruz benim maaş hayveye gidiyor. İş yerimde adaletsizlikler ve bana iş dışında şeyler yaptırılmasından dolayı işimi hiç sevmedim. Bu kurumda yapamıyorum. 4 aylık evliyim temmuzda evlendim ağustosta çalışmaya başladım evimi çok özlüyorum temizliği uzun uzun yapmayı eşime güzel yemekler yapmayı. Çalıştığımdan dolayı herşeyi haftasonuna sığdırıyorum çeşit yemek yap dolaba at hızlı hızlı ütü yap. Bir rahatsızlık geçirdim ameliyat durumum olacaktı 1 haftadır evimde dinleniyorum o kadar mutluyım ki eşime bırakmak istediğimi çıtlatıyorum pek yanaşmıyor gibi aslında benim maaşımla hiç birşey yapmıyoruz haybeye harcadığımız bir para oluyor kızlar ne yapsamda eşim dese çalışma çık diye hastalığımımı kullansam ama nasıl
Bu saydiklarinizin hepsi cok parayla olan seyler ama, esimin maasi gecinmemize yetiyor benimkine gerek kalmiyor demekten cok uzak.
En ucuz spor salonunun fiyatlari bile almis basini gitmis, bir sinemaya gitmeye kalksaniz iki saat icin 100 lira harciyorsunuz. Bu bahsi gecen miktarlar sizin esinizin kazanci icin muhtemelen devede kulak kaliyor, fark etmiyorsunuz, ancak dusunuyorum benim esimin maasi da gecinmemize tek basina yeter calismama gerek yok belki, ama ekstralari kafama gore planlayamam.
Calismayan kadina saygisizlik yada umursamamazlik diye birsey soz konusu degil. Ama calisan kadina esin de cevrenin de bakisi ve tepkisi farkli oluyor en azindan benim gordugum. Cok ama cok basit bir ornek, apartman gorevlimiz copleri topladigi saatte ben henuz isten gelmemis oluyorum, ben isten geldikten sonra gunluk mesaisi bitmis olmasina ragmen kapima gelip cop varmi diye bakiyor, cunku bir kac defa isten gelip kendim attigimi gordu ve saat onemli degil siz kapiya koyun ben hallederim dedi adamcagiz...
Neyse, konu uzar gider gerek yok aslinda. Konu sahibi kendi karar verecektir nasil bir tercih yapacagina. Hakkinda hayirlisi olsun
merhaba kızlar özel bir kurumda anaokulu öğretmeniyim. Eşimle maddi anlamda sıkıntımız yok ben çalışmasamda geçiniyoruz benim maaş hayveye gidiyor. İş yerimde adaletsizlikler ve bana iş dışında şeyler yaptırılmasından dolayı işimi hiç sevmedim. Bu kurumda yapamıyorum. 4 aylık evliyim temmuzda evlendim ağustosta çalışmaya başladım evimi çok özlüyorum temizliği uzun uzun yapmayı eşime güzel yemekler yapmayı. Çalıştığımdan dolayı herşeyi haftasonuna sığdırıyorum çeşit yemek yap dolaba at hızlı hızlı ütü yap. Bir rahatsızlık geçirdim ameliyat durumum olacaktı 1 haftadır evimde dinleniyorum o kadar mutluyım ki eşime bırakmak istediğimi çıtlatıyorum pek yanaşmıyor gibi aslında benim maaşımla hiç birşey yapmıyoruz haybeye harcadığımız bir para oluyor kızlar ne yapsamda eşim dese çalışma çık diye hastalığımımı kullansam ama nasıl
Kesinlikle katiliyorum su an evde butun gun ev kiyafetleri makyajsiz dolasiyorim giyinip suslenip ise gitmeyi ozledim resmen dolabimi acip ise giderken giydigim kiyafetlere bakip ic geciriyorim.Hamile kalana kadar çalış bence, hem giyinip süslenip evden çıkmak insanın psikolojisini düzelten bir şey bana kalırsa.
Hamile kalana kadar çalış bence, hem giyinip süslenip evden çıkmak insanın psikolojisini düzelten bir şey bana kalırsa.