Hem evlilik hem iş evimi özlüyorum

cok yanlış dusunuyorsunuz 6 yasinda b8r kizim 2 yasinda bir oglum var oglum surekli hasta olan bir cocuk cokk zor gunler atlattik ama hep birlikte esimle gece ben oglumun basindaysam esimde uyumadi yeri geldi ben uyudum o bakti ha en son iki gun önce bilet almis kuzenimle harika bir konsere gittim esimde evde cocuklara bakti yani evde olunca kapat kapiyi diye bir durum yok genellemeniz yanlis

Merhabalar.. eşiniz çalışıyor mu yada ne iş yapıyor? Sizi çok iyi anlıyorum evlenir evlenmez çalışmaya başlamak çok zor kendimi görür gibi oldum bende öğretmenim evlenir evlenmez çalışmaya başladım.. başka bi şehire tasindim eşimin şehrine alışamadım bile.. evime ısınamadım ve sonunda pes ettim 3 ay çalışabildim.. ileride yine çalışmayı düşünüyorum kendimi hazır hissedince.. umarım sizde kendiniz için en iyisine karar verirsiniz

Siz bu psikolojiyi kendiniz yaratiyorsunuz biraz gibi geldi bana. Evlilik sizin için rvde oturmak çünkü. Yani temizlik cidden özlenilcek şey değil.

Madem paraniz havaya gidiyor, temizlikçi kadin tutun ve yemekte yapsin. Eve geldiğinizde zamaninizi eşinize ayirirsiniz

Hani bir kursa yada spora gitmek istemeninizi anlardim fakat temizlik yemek nedir? Siz halen bir kadin, bir bireysiniz. Eşiniz dahi olsa kimseyi bu kadar hayatin merkezine koymayin.

Yani eşiniz "ben playstation yapmayi özledim. Hem evde sanada yemrk yaparim" dese siz işten çikmasini istermiydiniz?

Eşiniz orda sürekli çalişin demiyor. Şimdi çikarsaniz birsürü para kaybedersiniz. Niye haklarinizdan vaz geçiyorsunuz? Ayak işleri yapmak istemiyorsaniz red edin. Şunun şurasinda daha 6 ay kalmiş. Biraz dirayetli olun.

probleminiz buysa eğer konunuzun şöyle olması gerekmez miydi. kurumda bana verilmemesi gereken kötü işleri veriyorlar. ben kendi mesleğimi yapmak istiyorum vb. siz ise eşimi nasıl ikna ederim diyorsunuz. ikna etmeyin yada kandırmayın. çalışmak istemediğinizi söyleyin. konunuz ve dedikleriniz sanki uyuşmuyor.

yeni evlendiğiniz için evinizde zaman geçirmenizi anlıyorum.
Eşinize güzel yemekler hazırlamak, akşam saatlerinde oturup keyif yapmak, özenle evinizi temizlemek istiyorsunuz.
Ama bu dediklerinizden bunalmış, aylarca iş arayan, çalışmak isteyen hemcinslerimiz de dolu.
Bir süre ara verip, o esnada sizi daha mutlu edecek bir iş arayabilirsiniz.

Ben çalışmanız taraftarıyım

Onlisans mezunu nasil 5 yillik ogretmen olurki usta ogreticiliktir o

Bende edindim ama edindiğim görevleri yapmıyorum demek istedim
Bu bile sozlesmenizin iptali icin bit sebebtir zaten eger calismamayi kafaya koyduysaniz once okulunuza nedenleri bildiren detayli bir istifa dilekcesi yazarsi iz ardindan ayni dilekce ile ilce meme gidersiniiz istifamin isleme konulup konulmadigindan supheliyim dersiniz onlar geri kalanini zaten okul muduriyetiyle yaparlar ve bu sozlesmelerde sanildigi gibi tazminat tutarlari falan yoktur 10 yildir ozelde calisiyorum tabiki hakli sebeblerle donem ortasinda da istifa ettigim oldu kimse gikini cikaramadi yani sozlesme imzaladin su kadar tazminat muhabbeti goz korkutmaca ha bazi uyaniklarda senet imzalamayi tekliffe eder ama 5 yil tecrubeye bu oyuna gelmeyeceginizi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…