Tabiki bu kisiden kisiye degisir, ama uzun vadede gercekten bunu goruyorsunuz. Ornegin bebegim oldu, esim cocuk bakimindan ev isine inanilmaz yardimci oluyor bana, sen zaten yeteri kadar yoruluyorsun bir ucundan da ben tutayim diye. Bazen bakiyorum cocuk agliyor gece, ben ilgilenirim sen bolme uykunu diyor, eminim calismiyor olsam sabah ise gidicem kapiyi kapatsana cocugun sesi gelmesin derdi:)
Calisirken haftada bir evi ustunkoru supuren arkadaslarim isi biraktiktan sonra toz bezi elinden dusmeyen, surekli seninle sohbet ederken bile yerden egilip egilip minicik kalintilari toplayan insanlara donustuler, hepsinin ortak cumlesi: evde olunca her turlu toz gozune batiyor, calisirken gormuyosun oluyodu:)
Yasam tarzi, ikili iliskiler, maddi gelir duzeyi vs hepsi etken tabiki. Ama genel itibariyle en azindan maddi olarak ozgurlesiyorsunuz. En basitinden haftasonu esinizle bir kacamak yapasiniz var, atiyorum yakin bir sehirde konaklamali bir etkinlik yapmak istiyorsunuz, calismadiginizda bu masraf esinizden cikacagi icin biraz daha sikintili olabilir. Ama calisiyor olsaniz kendi paranizla bunu yapabileceginiz icin bu hafta sonu seni kaciriyorum diyerek surpriz bile yapabilirsiniz.