HEDEFİM 55 ☺

selam :) tekrar hoşgeldin aramıza

Kahvaltım
3 dilim ekmek
Biraz peynir
1 kase menemen

İnşallah canım tekrar hoşgeldin

Bugün sabah börek poğaça karnabahar kızartması yaptım kardeşim şehir dışından geldi bu hafta böyle şeyler yapcam heralde çok küçük parça börek yedim azcık Karnabahar dan poğaça yemedim kahvaltılık

isimsiz965 nasılsın canım neler yapıyosun bana burda uzun süredir destek oluyorsun teşekkür ederim gerçekten diyet tek gitmiyo birlikte olunca daha çok gaza geliyo

isimsiz965 nasılsın canım neler yapıyosun bana burda uzun süredir destek oluyorsun teşekkür ederim gerçekten diyet tek gitmiyo birlikte olunca daha çok gaza geliyo

iyiyim canım napiyim temizlik yapım bugün . Önemli deil ben sana destek oluyorum ama sende bana destek oluyorsun :) diyet tek yapılmıyor evet insan bi destek arıyor hep

Sabah
2 buçuk dilim ekmek
Biraz peynir
1 cay kaşığı bal
3 yk menemen
1 bardak kivili çay

Amin canım zor ama olsun bu hafta tartı da 57 görmek istiyorum
insAllah görürsün ben daha 63 leri göremedim ya 64.5 da takildim kaldım kav gündür tartılıyorum ayni hep , sanırım pazartesi kilom ayni çıkacak

insAllah görürsün ben daha 63 leri göremedim ya 64.5 da takildim kaldım kav gündür tartılıyorum ayni hep , sanırım pazartesi kilom ayni çıkacak
Belli olmaz canim ben son bir aydır öyle çıkıyom ya birden iniyor kilom yada 2 haftada bir

İnsAllah
Sabah
4 tane küçük boy haşlanmış patates

Sabah yumurta domates kahvaltılık 1 dilim ekmek​
Öğlen mandalina
akşam ızgara salata

Sabah
4 tane küçük haşlanmış patates
Öğlen
Yok
Aksam
2 dilim ekmek
1 tabak et sote

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…