HEDEFİM 55 ☺

sarem2015

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
1.176
1.820
133
35
Merhabalar aranızda yeniyim.Kendimi bildim çok zayıf olmadım.27 yaşındayım 9 aylık bir kızım var 65 kilo ile hamile kaldım 73 le doğuma gittim miğde rahatsızlığımdan dolayı çok kilo almadım.Şimdi 63 kiloyum boyum 157 bu arada.Vermem gereken 8 kilo var ama yıllardır bana yerleşmiş olanlar o yüzden biraz zorlanabilirim.Desteklerinizle bu 8 kiloyuda verip fit bi anne olmak istiyorum. Diz rahatsızlığımdan dolayı çömelme hareketleri yapamıyorum ip atlamayı düşünüyorum belli bi diyet programım yok dikkat ederek ve günlük tutarak zayıflamak istiyorum

Sabah kahvaltım
Yumurta peynir domates salatalık yarım poğaça şekersiz çay

Günlük 2,5 litre su içmem lazım

Meraba canım , başarılar dilerim. Benimde 4~5 kılo fazlalığım var şuan 61 im benimde hedef 55 . Doğum yapalı bir yıl oldu ilk başlarda kiloları vermiştim , ama emmeyi bırakınca bebek kilo aldım ben. Birlikte zayıflayalım şuan bnde senin gibi ip atlıyorum ,bolca su içiyorum ve ekmeği yok denecek kadar azalttım. Umarım hızla ve sağlıklı zayıflarız.

Hoşgeldin canım evet birlikte birbirimizi motive ederek daha güzel zayıflayacağımıza inanıyorum.
Belli bi diyet listem yok dikkat ediyorum sadece yediklerimizi paylaşarak ip atlayarak umarım hızla zayıflarız

Hoşgeldin canım evet birlikte birbirimizi motive ederek daha güzel zayıflayacağımıza inanıyorum.
Belli bi diyet listem yok dikkat ediyorum sadece yediklerimizi paylaşarak ip atlayarak umarım hızla zayıflarız
Hoşbuldukkk hadi bakalım gitsin bu yağlar artık. Benim göbek var yaaa seninki debölgesel mi ?? Benimde uyguladgm bişey yok henüz sadece yağlı, ağır yemekleri kestim hamur işi yokk
Varmı uyguladığın bir diyet falan senin?

Evet ilk bebeğim 9 aylık kızım var teşekkür ederim canım sende Güle güle büyüt

Benim kilom da bölgesel basen problemim var benimde başarıcağımıza inanıyorum

Akşam yemeğim :
Bir tabak patlıcan yemeği iki kaşık pilav yoğurt.Ekmek yok

Akşam yemeğim :
Bir tabak patlıcan yemeği iki kaşık pilav yoğurt.Ekmek yok
Ben kayserideyim bi bakayım bakayım sayaçlı ipe. Güzel olur teşvik olur hemde,benim akşam yemeğimde mercimek çorbası , yoğurt , salata ekmek yok Başarırız umarım, hep başlıyorum ama genelde devamı gelmiyor bu sefer kararlıyım bakalım napıcaz . İp dışında yapıyormusun egzersiz falan. Ben squata başladım 3. Günümdeyim

Düzenli menü paylaşırsak veririz inşallah.Hayır canım dediğim gibi çömelme hareketleri yapmam yasak o yüzden sadece ip atlıyorum. Aslında yürüyüş yapmak istiyorum ama kızım bebek arabasında durmuyo malesef
Bu sefer olucak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…