HEDEFİM 55 ☺

Bende bugün sabah pizza yaptım ama bir lokma bile yemedim ćünki yesem devamı gelcek bu yüzden kendimi tebrik ediyorum kahvaltım domates peynir 1 çay kaşığı bal azcık kuşburnu marmelatı ekmek yokbol bol su içicem inşallah bol eksili günler inşallah şimdi temizlik zamanı

valla iyi dayanmışsın o zaman ben pizza yaptım sabah ve 1 buçuk dilim yedim
Biraz da peynir

Öğlen
1 adet çikolatalı gofret

valla iyi dayanmışsın o zaman ben pizza yaptım sabah ve 1 buçuk dilim yedim
Biraz da peynir

Öğlen
1 adet çikolatalı gofret
Artık dikkat et kendine böyle olursa gitmez kilolar bi günde 2 kaçamak bundan sonra daha dikkatli olalım inşallah

Bugün öğlen yarım haşlanmış mısır kabak çekirdek biraz
akşam mercimek çorbası ıspanak yoğurt

sarem2015 2 saat önce falan tartıldım 63.7 çıktım sabah soğuk diye kalın ustum le tartılmıştım bu sefer her zamanki gibi ince bi bluz ve eşofmanla tartıldım ve 63.7 çıktım çok mutluyummm

Sabah
1 dilim ekmek
3 yk menemen
Az peynir

Öğlen
1 parca nugget
Az peynir

Ben bugün misafirlikteyim kahvaltı yumurta patetes biber peynir domates
Öğlen çayla biraz bisküvi yedim

Çok şükür canım sevindim senin adına da
Aksam
1 dilim ekmek
Bi domates
Biber
Bi parca nugget

Sirkeli ballı suyumu içtim kahvaltım sucuklu yumurta tere otu peynir 2 zeytin süt ekmek yokhafif olmak çok güzel dimi canım isimsiz965

Sirkeli ballı suyumu içtim kahvaltım sucuklu yumurta tere otu peynir 2 zeytin süt ekmek yokhafif olmak çok güzel dimi canım isimsiz965

hemde çok güzel canım :) uzun zamandır eteklerini bu kadar rahat giyiyorum çoğu öncemi ne gore bol geliyor
Sabah
1 buçuk dilim ekmek
1 küçük kase menemen(yumurtasız )
Peynir

Öğlen mandalina elma yedim biraz 4 tanede diyet bisküvi biraz önce bi Türk kahvesi içtim bir kare bitter çikolata yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…