Bende bugün sabah pizza yaptım ama bir lokma bile yemedim ćünki yesem devamı gelcek bu yüzden kendimi tebrik ediyorumkahvaltım domates peynir 1 çay kaşığı bal azcık kuşburnu marmelatı ekmek yok bol bol su içicem inşallah bol eksili günler inşallah şimdi temizlik zamanı
Artık dikkat et kendine böyle olursa gitmez kilolar bi günde 2 kaçamak bundan sonra daha dikkatli olalım inşallahvalla iyi dayanmışsın o zaman ben pizza yaptım sabah ve 1 buçuk dilim yedim
Biraz da peynir
Öğlen
1 adet çikolatalı gofret
Artık dikkat et kendine böyle olursa gitmez kilolar bi günde 2 kaçamak bundan sonra daha dikkatli olalım inşallah
Bol bol su içelim artık şu duraklama dan kurtulalım
Ben fazla içmiyirum kendimi zorluyom unutuyorum devamlıEvet canım sen ne kadar iciyorsun su ben 2 lt içiyorum
Ben fazla içmiyirum kendimi zorluyom unutuyorum devamlı
Tebrikler canım bende bugün 57.7 çıktım kırdık direncisarem2015 2 saat önce falan tartıldım 63.7 çıktım sabah soğuk diye kalın ustum le tartılmıştım bu sefer her zamanki gibi ince bi bluz ve eşofmanla tartıldım ve 63.7 çıktım çok mutluyummm
Sirkeli ballı suyumu içtim kahvaltım sucuklu yumurta tere otu peynir 2 zeytin süt ekmek yokhafif olmak çok güzel dimi canım isimsiz965
Gerçekten dar olan kıyafetler artık ćok rahat oluyohemde çok güzel canım :) uzun zamandır eteklerini bu kadar rahat giyiyorum çoğu öncemi ne gore bol geliyor
Sabah
1 buçuk dilim ekmek
1 küçük kase menemen(yumurtasız )
Peynir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?