HEDEFİM 55 ☺

20 dk basen egzersizi yaptım ve sporum olan evin son camını silmiş bulunmaktayımşimdi kahvaltı zamanı
kahvaltım peynir 3 zeytin domates salalatalık 1 dilim tb ekmeği şekersiz çay

20 dk basen egzersizi yaptım ve sporum olan evin son camını silmiş bulunmaktayımşimdi kahvaltı zamanı
kahvaltım peynir 3 zeytin domates salalatalık 1 dilim tb ekmeği şekersiz çay

Çok güzel ben akşam diyeti azıcık bozdum
1 tane patates kızartması ve domates salatası yedim

Sabah 2 dilim ekmek ve sadece 1 domates
Bu aralar duzenim bozuldu
Bayramdan sonraya kaldı anlayacagin

Kürtaj sonrasındaki 6 hafta okuduğum kadarıyla spor pek onerilmiyor

Şimdilik spor kaldı. Ama sen devam et canim

R RoseAnge sarem2015 Bugün bebeğim in patoloji raporu nu alicam. Beykoz daki hastane yapılan testlerin bir yere kadar olduğunu. bu işin peşini bırakmayip daha detayli testler yaptırmami istedi . Doktor um Zeynep kamil hastanesi ne gidip genetik testi yaptır dedi.

Yaşım 39 olduğu için doktordan rica et seni bekletmesinler falan . Çünkü 3 tane dusuk olmayınca devlet te yapmıyorlar mis testi. Bi şansımı denicem bayram sonrası donuste doktor a gidicem. Yapmayiz derlerse özel hastane arastiricam mecburen. Oda sanırım bir kaç bin lira tutar

Şimdilik böyle kızlar. Doktorumun bana dedigi yaşından dolayı iki ve üçüncü dusuk olacak diye bekleme. Olmayabilirde. Ama şansa bırakmamak icin. Çocuk istiyorsan bir an önce sorun var mı yada yok mu öğrenmiş olursun.

Sizlerinde bildiği veya bu konu ile gittiği tanıdıklarinizinda bir doktor veya hastane olursa yardımcı olursanız sevinirim .[/QUOTE]

Biraz uzun oldu yine. İşte böyle. Kafam karıştı yine. Çalışıyorum işten sürekli izin almakta sıkıntı oluyor. Bakalım bayram sonrası neler olacak

Birazdan öğle yemeği.

Artık 3. Gün aynı şeyi yiyorum ama
Çöpe gitmesin istiyorum. Son artik

Tarhana çorbası
1 tane şeftali yicem

Akşama Allah kerim

[/QUOTE]
Canım ne testi bişeydenmi şüpheleniyo doktorun
Canım yardımcı olmak isterdim ama bu konuda bildiğim bi doktor yok
Rabbim inşallah tez vakitte kendisiyle huzur bulacağın bi evlat nasip etsin sana
Hiçbişey senin sağlığından önemli değil sporu önermiyosa doktorun kesinlikle yapma

Canım ne testi bişeydenmi şüpheleniyo doktorun
Canım yardımcı olmak isterdim ama bu konuda bildiğim bi doktor yok
Rabbim inşallah tez vakitte kendisiyle huzur bulacağın bi evlat nasip etsin sana
Hiçbişey senin sağlığından önemli değil sporu önermiyosa doktorun kesinlikle yapma[/QUOTE]
Bebegim hiç bir sorun yokken kalbi durdu 9 haftalık tim. Doktor un bir daha aynı acıları yasamam için araştırmami istedi.

Canım kahvaltıda hiç protein yok mesela yumurta peynir ekleyebilirsin arada zeytin eklersin çorba içtiysen Yanına bi kase yoğurt ekleyebilirsin Hayatimmm70
Anaokulu na giden çocukların kahvaltıligindan var. Geç uyanıyorum bu aralar. Belli olmaz, unutmazsam akşamdan hazır edicem canım

Diz rahatsızlığınız varsa ip atlamak pek mantıklı değil çünkü zıplanıyor ve bu gibi durumlarda eklemlere binen yük 8-10 kat bile artabilir bir süre sonra diziniz sinyal verir. Bisiklete binebilirsiniz dizinize yük bindirmeden dizinizi de çalıştırmış olursunuz diz probleminize de iyi gelebilir.

Sağol canım önerin için zaten pek atladığım söylenemez basit basen egzersizleri var yan yatıp bacak açma gibi onlardan başladım bugün öyle devam edicem inşallah Zehrayenihayat

Bebegim hiç bir sorun yokken kalbi durdu 9 haftalık tim. Doktor un bir daha aynı acıları yasamam için araştırmami istedi.[/QUOTE]
Anladım canım umarım bi daha aynı acıları yaşatmaz

Bebegim hiç bir sorun yokken kalbi durdu 9 haftalık tim. Doktor un bir daha aynı acıları yasamam için araştırmami istedi.
Anladım canım umarım bi daha aynı acıları yaşatmaz[/QUOTE]
Sağol canım Allah razı olsun. İnşallah

Spor yapamadim ama hastaneye gittim. Kostur kostur iyi spor yaptım.

Bugün kayınvalidem e geldim ara öğün süt 4 erik azcık yoğurt
akşam yemeği burda olduğum için geç oldu
1 tabak tarhana 2 yemek kaşığı yoğurt lu makarna

Kahvaltım Yumurta peynir bal domates salatalık çeyrek simit
Ara kahve 1 küçük kare bitter çikolata

Bugün kayınvalidem e geldim ara öğün süt 4 erik azcık yoğurt
akşam yemeği burda olduğum için geç oldu
1 tabak tarhana 2 yemek kaşığı yoğurt lu makarna

bende akşam görümcemdeydim, makarna ve salata yedim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…