- 5 Eylül 2016
- 1.042
- 1.470
- 133
- 47
Kahvaltı biraz azmı olmus canımSabah 1 bardak su ictim
Kahvaltı olarak
1 y. Kaşığı bal
1 domates
2 dilim cavdar ekmeği
Yedim
Şirkette yazicim bozuldu onu duzellttim
Biraz geç yazdım . Bir saat uğraştım
Hazırlamam gereken bir teklif vardı
Evet biraz az oldu canım. Pek bir şey yemek istemedim. Birde ise geç kaldım. Apar topar yemeklerimi koyup çıktım.Kahvaltı biraz azmı olmus canım
Aynen süper. İrade mize sahip cikicaz böyleBenimde misafirim vardı bugün kahvaltı
peynir yumurta domates salatalık 2 lokma pizza 2 lokma milföy ekmek yemedim yani bunun üzerine yenmezdi
Geçmiş olsun canım hastanede beklemek cidden işkence inşallah hayırlı sonuçlarla çıkarsın hastanedenÖğle yemeği
Tarhana çorbası 1 kase
2 dilim ekmek çavdar
1 tane şeftali yedim canım
Şimdide doktorda sira bekliyorum. Randevu saatimden 45 dk geçti. Ve hâlâ önümde 6 tane hasta var. Bebegim alındıktan sonraki kontrol muayenesi ne geldim. Bakalım ne diyecek
Kolay gelsin canım vücut sıkılaşınca insan daha zayıf görünüyor belki duraklamaya getmiştir vücut hem gayet fitsin veremesendeAyy cnm kis hazirliklariyla ugrasiyorum. Kizima tuvalet ogretmeye calisiyorum bide bayram temizligine girdim yoruldum su sira. Yediklerime dikkat ediyorum 2 gunde 1 az da olsa spor yapiyorum vucudum resmen tas oldu:))) kilo ayni 54.5 veremiyorum daha durdu senin nasil?sarem2015
Evet canım senin dikkat etme zamanin gelmiş almamak için vermesen sıkıntı olmaz yani@GunbatimiiiIns. Gobegim istedigim kivama ulasti hic boyle olmamistim ama az yemek en onemlisi karnimi tika basa doldurunca yine kocaman oluyor. Az yiyince sorun olmuyor
Hoş geldin canımBen de geldimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?