HEDEFİM 55 ☺

Gerçekten aferin sana yaptığın şeyin tadına bakmamak büyük başarı

Ara öğün olarak 1 bardak süt 1 hurma 1 ceviz
2 cam sildim bu sıcakta terin içinde kaldım spor sayılırmı acep gerçi benim asıl spor kız uyanır ca başlıyor

Ara öğün olarak 1 bardak süt 1 hurma 1 ceviz
2 cam sildim bu sıcakta terin içinde kaldım spor sayılırmı acep gerçi benim asıl spor kız uyanır ca başlıyor
Çok güzel bence o da bir spor
Bende öğle yemeği mi yedim ama.
Dükkan da tek olduğumdan elli kere oturup kalktim. Musteri geliyor.
Hiç bir şey anlamadım yediklerinden
Arada 3-5 tane incirde yedim. Akşama bakalım ne olcek .
Eşime menemen yaparım
Bende salata meyva ile gecistirmeyi dusunuyorum

Unutmazsam eğer bende en çok göbek problem. Yoğurt. Zencefil zerdeçal ve tarçın karışımı yapıp yicem. Bir sure. Burada okumuştum yapanlarda vardı.
İnşallah faydası olur canim
Spor yok. İlerleyen zamanlarda. Mezdeke yapicim. Oda güzel hareket ettiriyor.

Evet canım kalk otur ne yediğin anlaşılıyor
evet duymuştum o kürü umarım işe yarar ah bendede basen problemi var

BEn kahvaltıdan sonra iki ara yapıyorum birinde süt kahve diyet bisküvi kuruyemiş tarzı yiyorum diğerinde meyve yiyorum 5 buçuk gibi akşam yemeği yiyorum eşim gec geliyo onlada şekersiz çay içiyorum
sen nasıl yapmayı düsünüyosun?

Evet canım kalk otur ne yediğin anlaşılıyor
evet duymuştum o kürü umarım işe yarar ah bendede basen problemi var

Eğer masa başı iş yapıyosan oturduğun yerde göbeğini içine çek bırak
Hem masa başı. Hemde satış karışık bir iş. Göbeği çekip bırakma . Bir ara yapıyordum. Faydası oluyor du. Unutmuştum hatirlattigin için sağol canım

Ara üzüm armut
Akşam 1 tabak çorba 3 kaşık türlü ayran ve spora devam 2 cam daha sildim
Oh maşallah maşallah nazarim değmesin aman diyeyim

Bende akşam domates salatası ve karışık kahvaltiklardan yedim azar azar. Pazara gitmiştim pembe domates buldum. Kaçırmamak lazım dimi

Yalnız benim hedefim 50, o lur mu ?şimdi 55im çünkü

Hem masa başı. Hemde satış karışık bir iş. Göbeği çekip bırakma . Bir ara yapıyordum. Faydası oluyor du. Unutmuştum hatirlattigin için sağol canım
Bişey değil canım şu başkasını etiketlemeyi nasıl yapıyorsun altta yazmışsın ya arkadaşlarına ben siteye yeni üye oldum bi türlü anlayamadım banada öğretirmisin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…