• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEFİM 55 ☺

@ işaretine basıp boşluk bırakmadan ismi yazicaksin yanına canım

Benim ismimi yazarak denenebilirsin

Hayatimmm70 Hayatimmm70 gibi

Sabah 1 bardak su ictim
Kahvaltı olarak
1 y. Kaşığı bal
1 domates
2 dilim cavdar ekmeği
Yedim

Şirkette yazicim bozuldu onu duzellttim
Biraz geç yazdım . Bir saat uğraştım
Hazırlamam gereken bir teklif vardı

Benimde misafirim vardı bugün kahvaltı
peynir yumurta domates salatalık 2 lokma pizza 2 lokma milföy ekmek yemedim yani bunun üzerine yenmezdi:KK20:

Öğle yemeği
Tarhana çorbası 1 kase
2 dilim ekmek çavdar
1 tane şeftali yedim canım

Şimdide doktorda sira bekliyorum. Randevu saatimden 45 dk geçti. Ve hâlâ önümde 6 tane hasta var. Bebegim alındıktan sonraki kontrol muayenesi ne geldim. Bakalım ne diyecek

Öğle yemeği
Tarhana çorbası 1 kase
2 dilim ekmek çavdar
1 tane şeftali yedim canım

Şimdide doktorda sira bekliyorum. Randevu saatimden 45 dk geçti. Ve hâlâ önümde 6 tane hasta var. Bebegim alındıktan sonraki kontrol muayenesi ne geldim. Bakalım ne diyecek
Geçmiş olsun canım hastanede beklemek cidden işkence inşallah hayırlı sonuçlarla çıkarsın hastaneden

Ayy cnm kis hazirliklariyla ugrasiyorum. Kizima tuvalet ogretmeye calisiyorum bide bayram temizligine girdim yoruldum su sira. Yediklerime dikkat ediyorum 2 gunde 1 az da olsa spor yapiyorum vucudum resmen tas oldu:))) kilo ayni 54.5 veremiyorum daha durdu senin nasil? sarem2015 sarem2015

Ayy cnm kis hazirliklariyla ugrasiyorum. Kizima tuvalet ogretmeye calisiyorum bide bayram temizligine girdim yoruldum su sira. Yediklerime dikkat ediyorum 2 gunde 1 az da olsa spor yapiyorum vucudum resmen tas oldu:))) kilo ayni 54.5 veremiyorum daha durdu senin nasil? sarem2015 sarem2015
Kolay gelsin canım vücut sıkılaşınca insan daha zayıf görünüyor belki duraklamaya getmiştir vücut hem gayet fitsin veremesende
Bende 61 kiloyum spor pek yapamıyorum bu sırada inşaallah bayramdan sonra@Gunbatimiii

Ins. Gobegim istedigim kivama ulasti hic boyle olmamistim ama az yemek en onemlisi karnimi tika basa doldurunca yine kocaman oluyor. Az yiyince sorun olmuyor

Ins. Gobegim istedigim kivama ulasti hic boyle olmamistim ama az yemek en onemlisi karnimi tika basa doldurunca yine kocaman oluyor. Az yiyince sorun olmuyor
Evet canım senin dikkat etme zamanin gelmiş almamak için vermesen sıkıntı olmaz yani@Gunbatimiii

Back