- 7 Mart 2018
- 134
- 251
- 34
-
- Konu Sahibi kremsokola
Estağfirullah :)) youtube da leslie yazarsan görürsün videoları 1 mil 15 dk 2 mil 30 dk artarak gidiyor. Yerinde adım sayar gibi düşün videoyu izleyince anlayacaksın. Gerçekten baya yoruyor terletiyor insanı kolay gibi görünüyor ama öyle değil
Teşekkürler kızlar bakıyorum şimdi sanırım sabah yapsam iyi olacak halim yok hiç45 dakikada 3 km yürüyosun canm baya terletiyor ve en güzel yanı ertesi gün kas ağrıların olmuyorr
Ay aynen mekik benzeri bir hareket yapayım diyorum koltuğa çıkıp kucağıma atlıyor çocuk ya. Keşke ondaki enerjinin onda biri bende olsaBenımkılerde öyle yere yatayım hele hemen tepemdeler spor falan yapamıyorum çocuklarla. Köprü hareketi yapıcam bı bakıyorum sırtıma bınmısler hafı gezdır anne bızı dıyorlar.
Bugün onlar uyanmadan azıcık spor yaptım.
Assosu bılıyorum esımle önceden cok gıderdık. Yakınız. Aynı memleketten sayılırız :)Bitişik sayılırlar zaten, ay çok sevindim yaa, memleketten diyebilirim o zaman
Assos'u duymuşsundur, ben de oraliyim aslen ama merkezde oturuyor annemler.
Var canim, yani en son vardi bi degisiklik olmadiysaSelam kızlar işleri bitirdim bende bittim geldim sadece yürüyüş yaptım bugun kahvaltımı yazmıştım güzeldi akşama mercimek çorbası ve salata yedim bi dilim ekmekle soda içtim ben habire su içiyorum ama ne kadar içtiğimi bilmiyorum en az iki litredir ama mutlaka bugun iyi gittim
Yarın kilo bildirmi var mı
yaa çanakkale miiiAyyyy afiyet olsun yaa
Ben Çanakkaleliyim ama Adıyaman'da oturuyorum görev icabı
Sağol canım sabah ilk işim tartıya cıkmak olacak gerçi ben salı günü akşam başladım ama olsunVar canim, yani en son vardi bi degisiklik olmadiysa
Evet kuzum emmeye devam inşallah 24 aya kadarMotivasyonu harika ama indirme, kaybetme icraate dok lütfen.
Pide cidden çok kötü olmuş. Emziriyor musun?
Sordum canim simdiVerano_porteno soracaktı, sordun mu?
Canim grupta baya bi insan ya karatay diyeti yapiyo, ya da ona yakin besleniyo.Kızlar uygulanabilir güzel diyet listelerine nerden ulaşabilirim
Bence aksam menusu gayet guzel ama sabahki bebe biskuvisini es gecebilirsin belki:)Menü veriyorum ki gece kaçamak olmasın
Gün içinde yediklerim
2 bebe bisküvisi
Bir salatalik
12 badem
1 avuç leblebi
1 nescafe
2 kupa çay
Aksam 18.00 de 1 kase sütlaç
20.00 da aksam yemeği yedik,
2 tavuk pirzola
1 orta boy patetes
Salata
Ayran
Yarim ayva
Az yediğimi düşünmüştüm ama yazınca epey de yemişim aslında.
Gün içinde atıştırma Akşam normal yemek olayı oldu bugün
Karatay diyeti güzel de nasıl uygulanıyor belli bir menü mü var bakayım internete bir,ben ekmekten vazgecemiyorum bugun şekeri tamamen kestim ama bi tane bisküvi yedimCanim grupta baya bi insan ya karatay diyeti yapiyo, ya da ona yakin besleniyo.pegasus07 bu konuda uzman bence:)
neeeeyyy sütlaç mııııııMenü veriyorum ki gece kaçamak olmasın
Gün içinde yediklerim
2 bebe bisküvisi
Bir salatalik
12 badem
1 avuç leblebi
1 nescafe
2 kupa çay
Aksam 18.00 de 1 kase sütlaç
20.00 da aksam yemeği yedik,
2 tavuk pirzola
1 orta boy patetes
Salata
Ayran
Yarim ayva
Az yediğimi düşünmüştüm ama yazınca epey de yemişim aslında.
Gün içinde atıştırma Akşam normal yemek olayı oldu bugün
Ornek menuler var internette, ama ekmegi kesmeden olmaz sanirimKaratay diyeti güzel de nasıl uygulanıyor belli bir menü mü var bakayım internete bir,ben ekmekten vazgecemiyorum bugun şekeri tamamen kestim ama bi tane bisküvi yedim
en azindan serbetli tatli degil diyelim:))neeeeyyy sütlaç mıııııı
çok fena canım istedi yaa o sebepten şey ettiiimmmen azindan serbetli tatli degil diyelim:))
Benim de canim bu aralar acayip yaprak sarmasi cekiyoçok fena canım istedi yaa o sebepten şey ettiiimmm
bu can çekmelerinden can çekişiyoruz resmenBenim de canim bu aralar acayip yaprak sarmasi cekiyo61e dusunce kendime odul yapicaktim guya ama 62'den inemiorum:))