- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 34
-
- Konu Sahibi kremsokola
bilmem ki, patentli bi sistem miymis:)) sorsak kime sorcaz ki acaba?Kizlar cuma gruplarinda spor puanlarini buldum almak icin izin almak gerekiomu. Bi bilginiz varmi acep :)
rahatladim artik veranocumHayirdir sokolacim, iyi bari rahatla azicik ya, cok calistirio bu amerigalilar seni
Hello roxeeeen, gel sporlarimizi kontrol et:))
rahatladim artik veranocumbi sirketle ortak bi proje yapiyoruz da oraya gitmistim bikac gunluk. deneylerimi yaptim dondum:) kilolari da almisim ama
Selam roxencim arada ugra sevindir biziKrems bu aralar siteden uzak kalmak istiyorum size bir selam vermek istedim , baya organizesiniz maşallah zaten
Anladim kuzum, ugra arada cok iyi geldi seni gormekKrems bu aralar siteden uzak kalmak istiyorum size bir selam vermek istedim , baya organizesiniz maşallah zaten
kimseye soyleme verano ama bu sabah 63.5 ciktim
Hadi ya cokmu
Son zamanlarda yaşadığın yoğun tempo ve yaptığın yolculuktandir bencezaten bu sabah tartida sacmasapan bi sayi gordum, ne is anlamadim
Egelisin sanırım, nerelisin çok merak ettim. Ben de zeytinyağlı otlara bayılırım mesela acı filizAkşam yemegım
Bizim bölgeye ait otlardan haşlama yaptım az yağlı küçük bır tabak yedım 5-6 çatal kadar.
Yoğurt yedım 1 kase
Veeee
En fenası aslında yemıyecektım ama kokusu benı benden aldı. Çocuklara pizza yapmıştım ınce bır dılım yedım ondan. Günlük kalorı alımım 788 olmuş ordan kurtardım günü galıba.
Evet canım, 6. Takimdan biliyorum.Yaparim canim spor listesine yarindan itibaren baslarim hatta. Kizlar yaptiginiz spora beni etiketleyin listeye katilmak isterseniz.@cgdmk de zayiflama yarismalarinda katsayi var diodu ordan alip kullanabiliriz
Kesinlikle etki ediyor hemen nankör, ictiklerimize saymiyor.valla super olur cgdmkcim, ben mesela 3 gundur cok az su iciyorum, direk odem olarak bana donmus bu da
Kuzum çocuklarla zor oluyor da mecbur yapmaliyiz. Gündüz birinci sınıfa giden kızıma ödevlerini yaptirdim. 10.5 aylık bebeğim var, çorbasını içirdim, babasına devrettim ki uyutsun, ben de spora gecicem şimdi. 1saat yapsam yeter. Ne kadar yaosak karimiza. Bugun 15-20 dk olur, yarın yarım saat, sonra 1 vs. Birakmayalim yeter kiHaftanın en iyi spor yapanı dakıka bazı mı esas alınacak nasıl belırlenecek.
O 3 puanı Benım almam ımkansız Benım gıbı çocukluların işi zor desenıze.
Ben fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum.
Sabah bı 15-20 dk yaptım. Bırazdan yine yapmayı planlıyorum ama fazla uzun sürmez zaten tüm gün yorulmuşum çocuklarla.
Teşekkürler roxencimiyi akşamlar , eksiniz bol olsun topiğiniz hayırlı olsun
Hiç bir bilgim yok.Kizlar cuma gruplarinda spor puanlarini buldum almak icin izin almak gerekiomu. Bi bilginiz varmi acep :)
Olmadi ben bi sorim izin verirler sanirsam :)Son zamanlarda yaşadığın yoğun tempo ve yaptığın yolculuktandir bence
Geldiği gibi gider hemmmenncikk
Egelisin sanırım, nerelisin çok merak ettim. Ben de zeytinyağlı otlara bayılırım mesela acı filiz
Evet canım, 6. Takimdan biliyorum.
@kolera88 cim ne dersin?
Kesinlikle etki ediyor hemen nankör, ictiklerimize saymiyor.
O zaman 2lt nin altında su içenlerden içmediği gün başına 1 puan düşeyim.
Kuzum çocuklarla zor oluyor da mecbur yapmaliyiz. Gündüz birinci sınıfa giden kızıma ödevlerini yaptirdim. 10.5 aylık bebeğim var, çorbasını içirdim, babasına devrettim ki uyutsun, ben de spora gecicem şimdi. 1saat yapsam yeter. Ne kadar yaosak karimiza. Bugun 15-20 dk olur, yarın yarım saat, sonra 1 vs. Birakmayalim yeter ki
Teşekkürler roxencim
Hiç bir bilgim yok.pegasus07 kaptanlık yapmış bi ara. Ne dersin canım?
Yok canım Edremit'te misin yoksacgdmk tam da üstüne bastın suan acı filiz ayıklıyorum. Kavurup buzluga atacaktım.
Balıkesır Korfez. Sen.
Ayyyy afiyet olsun yaa
Afıyet olsun sanada. Burhaniye canım.Yok canım Edremit'te misin yoksa
Aci filizzz bayılırımmm yaa. Çanakkale'den Adiyamana gönderttim bir ay kadar önce, yedim yedim yedim
Teşekkür ederiz cnm.hoşgeldiniyi akşamlar , eksiniz bol olsun topiğiniz hayırlı olsun
Bızde ankaradakı görümceme ıstanbula akrabalara gonderıyoruz hep.Ayyyy afiyet olsun yaa
Ben Çanakkaleliyim ama Adıyaman'da oturuyorum görev icabı
Bitişik sayılırlar zaten, ay çok sevindim yaa, memleketten diyebilirim o zamanAfıyet olsun sanada. Burhaniye canım.
Ne büyük iyilik yapiyorsunjz var ya. Bekleyen bilirBızde ankaradakı görümceme ıstanbula akrabalara gonderıyoruz hep.
:)
Normalde gerek Yok sormaya ama hangı grupsa nezaketen de olsa sorup alalım.onu hazırlayan kişiye saygımızdan yanıSon zamanlarda yaşadığın yoğun tempo ve yaptığın yolculuktandir bence
Geldiği gibi gider hemmmenncikk
Egelisin sanırım, nerelisin çok merak ettim. Ben de zeytinyağlı otlara bayılırım mesela acı filiz
Evet canım, 6. Takimdan biliyorum.
@kolera88 cim ne dersin?
Kesinlikle etki ediyor hemen nankör, ictiklerimize saymiyor.
O zaman 2lt nin altında su içenlerden içmediği gün başına 1 puan düşeyim.
Kuzum çocuklarla zor oluyor da mecbur yapmaliyiz. Gündüz birinci sınıfa giden kızıma ödevlerini yaptirdim. 10.5 aylık bebeğim var, çorbasını içirdim, babasına devrettim ki uyutsun, ben de spora gecicem şimdi. 1saat yapsam yeter. Ne kadar yaosak karimiza. Bugun 15-20 dk olur, yarın yarım saat, sonra 1 vs. Birakmayalim yeter ki
Teşekkürler roxencim
Hiç bir bilgim yok.pegasus07 kaptanlık yapmış bi ara. Ne dersin canım?
Normalde gerek Yok sormaya ama hangı grupsa nezaketen de olsa sorup alalım.onu hazırlayan kişiye saygımızdan yanı