Hedef 15 Haziran!

zaten bu sabah tartida sacmasapan bi sayi gordum, ne is anlamadim
Son zamanlarda yaşadığın yoğun tempo ve yaptığın yolculuktandir bence
Geldiği gibi gider hemmmenncikk

Egelisin sanırım, nerelisin çok merak ettim. Ben de zeytinyağlı otlara bayılırım mesela acı filiz

Yaparim canim spor listesine yarindan itibaren baslarim hatta. Kizlar yaptiginiz spora beni etiketleyin listeye katilmak isterseniz.@cgdmk de zayiflama yarismalarinda katsayi var diodu ordan alip kullanabiliriz
Evet canım, 6. Takimdan biliyorum.
@kolera88 cim ne dersin?
valla super olur cgdmkcim, ben mesela 3 gundur cok az su iciyorum, direk odem olarak bana donmus bu da
Kesinlikle etki ediyor hemen nankör, ictiklerimize saymiyor.
O zaman 2lt nin altında su içenlerden içmediği gün başına 1 puan düşeyim.
Kuzum çocuklarla zor oluyor da mecbur yapmaliyiz. Gündüz birinci sınıfa giden kızıma ödevlerini yaptirdim. 10.5 aylık bebeğim var, çorbasını içirdim, babasına devrettim ki uyutsun, ben de spora gecicem şimdi. 1saat yapsam yeter. Ne kadar yaosak karimiza. Bugun 15-20 dk olur, yarın yarım saat, sonra 1 vs. Birakmayalim yeter ki

iyi akşamlar , eksiniz bol olsun topiğiniz hayırlı olsun
Teşekkürler roxencim

Kizlar cuma gruplarinda spor puanlarini buldum almak icin izin almak gerekiomu. Bi bilginiz varmi acep :)
Hiç bir bilgim yok. pegasus07 kaptanlık yapmış bi ara. Ne dersin canım?

Olmadi ben bi sorim izin verirler sanirsam :)

Normalde gerek Yok sormaya ama hangı grupsa nezaketen de olsa sorup alalım.onu hazırlayan kişiye saygımızdan yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…