Hedef 15 Haziran!

afıyet olsun cnm.var cnm sabah kılo bıldırımı.

afıyet olsun cnm.kahvaltı nerde yazdın benmi görmedim,yoksa yapmadınmı
Sütlaç ahhh sütlaç

Canim grupta baya bi insan ya karatay diyeti yapiyo, ya da ona yakin besleniyo. pegasus07 bu konuda uzman bence:)
yok cnm uzman degıl ama Canan hocanın bütün programlarını izlerim ,kıtaplarını okumadım burda bulamadım. Tr ye gıdersem alıcam.bana uygun anlattığı şeyler tabı herkese uyarmı bılmıyorum

Karatay diyeti güzel de nasıl uygulanıyor belli bir menü mü var bakayım internete bir,ben ekmekten vazgecemiyorum bugun şekeri tamamen kestim ama bi tane bisküvi yedim
cnm kendı menünü kendın yapıyorsun.no ekmek no şeker
Yasak ve serbestler var serbestlerden sınırsız yıyebılıyorsun.netten bakarsan bıraz fıkrın olur,denemek istersen yardımcı olurum

çok fena canım istedi yaa o sebepten şey ettiiimmm
Ben 2 haftadır her gün yapacam dıye kalkıyorum fakat sonra vazgecıyorum çünkü 1 kase kesmez beni
Benim de canim bu aralar acayip yaprak sarmasi cekiyo 61e dusunce kendime odul yapicaktim guya ama 62'den inemiorum:))
bız aılece sarma ben kuru dolma hastayısız.kızlarım la her gün yesek Yok demeyız

Assosu bılıyorum esımle önceden cok gıderdık. Yakınız. Aynı memleketten sayılırız :)
Evet evet

Çok sevindim yaa
yaa çanakkale miii ben orda okudumm üniyiii çok güzel bi şehiiir yaa
küçüklüğümde ören'e çok gittik yazları bi keresinde ayağıma deniz kestanesi batmıştı @gonulll
Çanakkalem başkadır yaa, sevdadır

Terzioglunda mı okudun
Evet kuzum emmeye devam inşallah 24 aya kadar
Himm yoksa diyet onerecektim

Sordum canim simdi
Ne dediler?

Kızlar uygulanabilir güzel diyet listelerine nerden ulaşabilirim
Nasıl diyet mesela?
Ben kk dan çok şey öğrendim diyet konusunda.

Leblebi, sütlaç, bebe bisküvisi, patates
Epey azaltmissin karbonhidratı

kuru dolma dedin beni benden aldınnn şuan

Evet canım bi sene hazırlık anafartalar da 4 senede terzioğlunda ahhhh öğrencilik ahhh çanakkaleee

Bence aksam menusu gayet guzel ama sabahki bebe biskuvisini es gecebilirsin belki:)
Ahahah :) kız oğlana çıkarttım yemedi sipacik. O yenmeyince pakete koymak istemedim eliyle mıncıkladı. Keşke çöpe atsaydım yada bayat ekmek poşetine. Hep bu yüzden kilo alıyorum. Bebeğe yaptığım mamaları o yemezse ben yediğim için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…