Hedef 15 Haziran!

anladim. ben de o konuda cok hassasim, yemek ziyan olsun istemem hic. bebe biskuvisi de cok sekerli ama yaaa

neeeeyyy sütlaç mıııııı
Kötüydü tadı çok kötü :)))) canın çekmesin kuzum. Ama kaçamak sayılmaz bu.
en azindan serbetli tatli degil diyelim:))
Sağol dostum :) kaynanam yapmış kız yoksa ben eve yapmıyorum öyle şeyler. Cisslar cosslar yok

çok fena canım istedi yaa o sebepten şey ettiiimmm
Yarın tartıda eksi gelmezsem dün yediğim sütlaçlar bugün tırmalar olacam be yaaa :))))(

Bebiiiim yeni bir deneme yapıyorum. Sadece akşamları yemek yiyorum. Onun dışında atıştırma sağlıklı tabii.
Mesela kuru yemiş
Yoğurt
Meyve
Kahve çay.
Sende katılabilirsin bana. Ama akşamları yüklenmek yok. Normal yiyices

nihahahah hayir kapatmiciiiz, ben kilo almisim hepiniz kilo alin. puanlamada geri kalmiyim
bakalımm yarın tartıda görcezz almışmıyız almamış mıyız zaten eksi çıkmazsam ben diyet miyet bırakırım geçen hafta deli gibi spor yaptım -700 düm yarında eksi çıkmazsa diyet bana yaramıo demektir

karatay zaten oldurcek beni, onu yemeyin bunu yemeyin, hele sunu yerseniz gozume gozukmeyin
sekerli ve unlu gıdalar en yasaklılar.hedefe ulaşmadan yememem lazım.zeytın yiyelim bol bol

hanii böleee ensenden sırtına doğru bi soğuk iner kanın çekilir gibi olursun ya şuan o haldeyimm ağzımın suları aktııııı akacaak acaba şu yemek tatlı vs konularını kapasak mıı
Hep özentının sütlaç ı yüzünden oldu.bızım sucumuz yok
anladım cnm.ben Karatay yapmaya çalışıyorum,kahvaltı yapmazsam Canan Karatay beni terlikle kovalar

nihahahah hayir kapatmiciiiz, ben kilo almisim hepiniz kilo alin. puanlamada geri kalmiyim

Yoğurt yedim şimdi
umarım geçer cnm.papatya cayı mideye iyi gelıyor.duzelmezsen bır dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…