- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 34
-
- Konu Sahibi kremsokola
yok yooook spor yapııp gelcemmyaaa dun gece ikiye kadar oturmus herkes, bugun erken yatarsaniz kuserim ama
Bence de olur, spora ve suya teşvik böyle sağlanabilir. Ben de suları tutayım desem, su da birincilik gibi bişey olmaz yani kapasite bellidir. Su 2nin altında içenlerden bir puan dusulebilir amakizlar su ve spor isi ne alemde bu arada? sonucta kilo vermek kadar saglikli vermek de onemli. guzel beslenelim, suyumuzu icelim, sporumuzu yapalim oyle verelim. ona tesvik icin belki ceza degil de odul gibi haftanin en iyi spor yapan 3 ismine arti puan verebiliriz, ne dersiniz?
Verano_porteno sen spor listesi yapabilirim diyodun. aslinda bildirimlerin dakikasini falan toplayip haftalik puan cikarabiliriz. sen oss sistemi gibi biseyler dusunuyodun aslinda, usenmem diyosan o da olur tabi:))
Yaparim canim spor listesine yarindan itibaren baslarim hatta. Kizlar yaptiginiz spora beni etiketleyin listeye katilmak isterseniz.@cgdmk de zayiflama yarismalarinda katsayi var diodu ordan alip kullanabilirizkizlar su ve spor isi ne alemde bu arada? sonucta kilo vermek kadar saglikli vermek de onemli. guzel beslenelim, suyumuzu icelim, sporumuzu yapalim oyle verelim. ona tesvik icin belki ceza degil de odul gibi haftanin en iyi spor yapan 3 ismine arti puan verebiliriz, ne dersiniz?
Verano_porteno sen spor listesi yapabilirim diyodun. aslinda bildirimlerin dakikasini falan toplayip haftalik puan cikarabiliriz. sen oss sistemi gibi biseyler dusunuyodun aslinda, usenmem diyosan o da olur tabi:))
ot dedin beni kazandin ama. burda en ozledigim sey zeytinyagli otlarAkşam yemegım
Bizim bölgeye ait otlardan haşlama yaptım az yağlı küçük bır tabak yedım 5-6 çatal kadar.
Yoğurt yedım 1 kase
Veeee
En fenası aslında yemıyecektım ama kokusu benı benden aldı. Çocuklara pizza yapmıştım ınce bır dılım yedım ondan. Günlük kalorı alımım 788 olmuş ordan kurtardım günü galıba.
valla super olur cgdmkcim, ben mesela 3 gundur cok az su iciyorum, direk odem olarak bana donmus bu daBence de olur, spora ve suya teşvik böyle sağlanabilir. Ben de suları tutayım desem, su da birincilik gibi bişey olmaz yani kapasite bellidir. Su 2nin altında içenlerden bir puan dusulebilir ama
Ben katilicam tabiki nihahahah, bu spor olayi hep kendimi birinci yapmak icinYaparim canim spor listesine yarindan itibaren baslarim hatta. Kizlar yaptiginiz spora beni etiketleyin listeye katilmak isterseniz.@cgdmk de zayiflama yarismalarinda katsayi var diodu ordan alip kullanabiliriz
Artık ot zamanı da gecıyor sonları sayılır.ot dedin beni kazandin ama. burda en ozledigim sey zeytinyagli otlar
ceza gibi degil de odul gibi yapalim dedik spor puanini canim, spora tesvik icin. yani yapmasan da puanin dusulmicek, sadece en cok yapan 3 kisiye falan (bu rakami uydurdum tabi) ekstra puan verilebilir. bi de 15-20 dk hic az degil zaten.Haftanın en iyi spor yapanı dakıka bazı mı esas alınacak nasıl belırlenecek.
O 3 puanı Benım almam ımkansız Benım gıbı çocukluların işi zor desenıze.
Ben fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum.
Sabah bı 15-20 dk yaptım. Bırazdan yine yapmayı planlıyorum ama fazla uzun sürmez zaten tüm gün yorulmuşum çocuklarla.
Hayirdir sokolacim, iyi bari rahatla azicik ya, cok calistirio bu amerigalilar senieee neler yapiyosunuz bakalim kizceler anlatin:) benim icin dun olumcul bi gundu, onu atlattim rahatladim. sonunda masa basinda keyifle kahvemi yudumluyorum:))
Hello roxeeeen, gel sporlarimizi kontrol et:))iyi akşamlar , eksiniz bol olsun topiğiniz hayırlı olsun