Hedef 15 Haziran!

Selam kızlar işleri bitirdim bende bittim geldim sadece yürüyüş yaptım bugun kahvaltımı yazmıştım güzeldi akşama mercimek çorbası ve salata yedim bi dilim ekmekle soda içtim ben habire su içiyorum ama ne kadar içtiğimi bilmiyorum en az iki litredir ama mutlaka bugun iyi gittim
Yarın kilo bildirmi var mı
afıyet olsun cnm.var cnm sabah kılo bıldırımı.❤️

Menü veriyorum ki gece kaçamak olmasın
Gün içinde yediklerim
2 bebe bisküvisi
Bir salatalik
12 badem
1 avuç leblebi
1 nescafe
2 kupa çay

Aksam 18.00 de 1 kase sütlaç
20.00 da aksam yemeği yedik,
2 tavuk pirzola
1 orta boy patetes
Salata
Ayran
Yarim ayva

Az yediğimi düşünmüştüm ama yazınca epey de yemişim aslında.

Gün içinde atıştırma Akşam normal yemek olayı oldu bugün
afıyet olsun cnm.kahvaltı nerde yazdın benmi görmedim,yoksa yapmadınmı:KK53:
Sütlaç ahhh sütlaç :kk77:

Canim grupta baya bi insan ya karatay diyeti yapiyo, ya da ona yakin besleniyo. pegasus07 pegasus07 bu konuda uzman bence:)
yok cnm uzman degıl ama Canan hocanın bütün programlarını izlerim ,kıtaplarını okumadım burda bulamadım. Tr ye gıdersem alıcam.bana uygun anlattığı şeyler tabı herkese uyarmı bılmıyorum:cool:

Karatay diyeti güzel de nasıl uygulanıyor belli bir menü mü var bakayım internete bir,ben ekmekten vazgecemiyorum bugun şekeri tamamen kestim ama bi tane bisküvi yedim :KK43:
cnm kendı menünü kendın yapıyorsun.no ekmek no şeker:KK70:
Yasak ve serbestler var serbestlerden sınırsız yıyebılıyorsun.netten bakarsan bıraz fıkrın olur,denemek istersen yardımcı olurum❤️❤️

çok fena canım istedi yaa o sebepten şey ettiiimmm :KK17: :KK70:
Ben 2 haftadır her gün yapacam dıye kalkıyorum fakat sonra vazgecıyorum çünkü 1 kase kesmez beni:rolleyes:
Benim de canim bu aralar acayip yaprak sarmasi cekiyo:oops: 61e dusunce kendime odul yapicaktim guya ama 62'den inemiorum:))
bız aılece sarma ben kuru dolma hastayısız.kızlarım la her gün yesek Yok demeyız :KK70:

Assosu bılıyorum esımle önceden cok gıderdık. Yakınız. Aynı memleketten sayılırız :)
Evet evet :KK200::KK19:

Çok sevindim yaa
yaa çanakkale miii :KK200::KK200: ben orda okudumm üniyiii çok güzel bi şehiiir yaa
küçüklüğümde ören'e çok gittik yazları bi keresinde ayağıma deniz kestanesi batmıştı @gonulll :KK70:
Çanakkalem başkadır yaa, sevdadır:KK200:

Terzioglunda mı okudun
Evet kuzum emmeye devam inşallah 24 aya kadar
Himm yoksa diyet onerecektim

Sordum canim simdi
Ne dediler?

Kızlar uygulanabilir güzel diyet listelerine nerden ulaşabilirim
Nasıl diyet mesela?
Ben kk dan çok şey öğrendim diyet konusunda.

Menü veriyorum ki gece kaçamak olmasın
Gün içinde yediklerim
2 bebe bisküvisi
Bir salatalik
12 badem
1 avuç leblebi
1 nescafe
2 kupa çay

Aksam 18.00 de 1 kase sütlaç
20.00 da aksam yemeği yedik,
2 tavuk pirzola
1 orta boy patetes
Salata
Ayran
Yarim ayva

Az yediğimi düşünmüştüm ama yazınca epey de yemişim aslında.

Gün içinde atıştırma Akşam normal yemek olayı oldu bugün
Leblebi, sütlaç, bebe bisküvisi, patates :duduk:
Epey azaltmissin karbonhidratı

afıyet olsun cnm.var cnm sabah kılo bıldırımı.❤️

afıyet olsun cnm.kahvaltı nerde yazdın benmi görmedim,yoksa yapmadınmı:KK53:
Sütlaç ahhh sütlaç :kk77:

yok cnm uzman degıl ama Canan hocanın bütün programlarını izlerim ,kıtaplarını okumadım burda bulamadım. Tr ye gıdersem alıcam.bana uygun anlattığı şeyler tabı herkese uyarmı bılmıyorum:cool:

cnm kendı menünü kendın yapıyorsun.no ekmek no şeker:KK70:
Yasak ve serbestler var serbestlerden sınırsız yıyebılıyorsun.netten bakarsan bıraz fıkrın olur,denemek istersen yardımcı olurum❤️❤️

Ben 2 haftadır her gün yapacam dıye kalkıyorum fakat sonra vazgecıyorum çünkü 1 kase kesmez beni:rolleyes:
bız aılece sarma ben kuru dolma hastayısız.kızlarım la her gün yesek Yok demeyız :KK70:
kuru dolma dedin beni benden aldınnn şuan :ruh: :KK70:

Evet evet :KK200::KK19:

Çok sevindim yaa

Çanakkalem başkadır yaa, sevdadır:KK200:

Terzioglunda mı okudun

Himm yoksa diyet onerecektim

Ne dediler?

Nasıl diyet mesela?
Ben kk dan çok şey öğrendim diyet konusunda.

Leblebi, sütlaç, bebe bisküvisi, patates :duduk:
Epey azaltmissin karbonhidratı

Evet canım bi sene hazırlık anafartalar da 4 senede terzioğlunda ahhhh öğrencilik ahhh çanakkaleee :KK200::KK200:

Bence aksam menusu gayet guzel ama sabahki bebe biskuvisini es gecebilirsin belki:)
Ahahah :) kız oğlana çıkarttım yemedi sipacik. O yenmeyince pakete koymak istemedim eliyle mıncıkladı. Keşke çöpe atsaydım :KK43: yada bayat ekmek poşetine. Hep bu yüzden kilo alıyorum. Bebeğe yaptığım mamaları o yemezse ben yediğim için :)

X