- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.140
- Konu Sahibi kremsokola
afıyet olsun cnm.var cnm sabah kılo bıldırımı.Selam kızlar işleri bitirdim bende bittim geldim sadece yürüyüş yaptım bugun kahvaltımı yazmıştım güzeldi akşama mercimek çorbası ve salata yedim bi dilim ekmekle soda içtim ben habire su içiyorum ama ne kadar içtiğimi bilmiyorum en az iki litredir ama mutlaka bugun iyi gittim
Yarın kilo bildirmi var mı
afıyet olsun cnm.kahvaltı nerde yazdın benmi görmedim,yoksa yapmadınmıMenü veriyorum ki gece kaçamak olmasın
Gün içinde yediklerim
2 bebe bisküvisi
Bir salatalik
12 badem
1 avuç leblebi
1 nescafe
2 kupa çay
Aksam 18.00 de 1 kase sütlaç
20.00 da aksam yemeği yedik,
2 tavuk pirzola
1 orta boy patetes
Salata
Ayran
Yarim ayva
Az yediğimi düşünmüştüm ama yazınca epey de yemişim aslında.
Gün içinde atıştırma Akşam normal yemek olayı oldu bugün
Sütlaç ahhh sütlaç
yok cnm uzman degıl ama Canan hocanın bütün programlarını izlerim ,kıtaplarını okumadım burda bulamadım. Tr ye gıdersem alıcam.bana uygun anlattığı şeyler tabı herkese uyarmı bılmıyorumCanim grupta baya bi insan ya karatay diyeti yapiyo, ya da ona yakin besleniyo. pegasus07 bu konuda uzman bence:)
cnm kendı menünü kendın yapıyorsun.no ekmek no şekerKaratay diyeti güzel de nasıl uygulanıyor belli bir menü mü var bakayım internete bir,ben ekmekten vazgecemiyorum bugun şekeri tamamen kestim ama bi tane bisküvi yedim
Yasak ve serbestler var serbestlerden sınırsız yıyebılıyorsun.netten bakarsan bıraz fıkrın olur,denemek istersen yardımcı olurum
Ben 2 haftadır her gün yapacam dıye kalkıyorum fakat sonra vazgecıyorum çünkü 1 kase kesmez beniçok fena canım istedi yaa o sebepten şey ettiiimmm
bız aılece sarma ben kuru dolma hastayısız.kızlarım la her gün yesek Yok demeyızBenim de canim bu aralar acayip yaprak sarmasi cekiyo 61e dusunce kendime odul yapicaktim guya ama 62'den inemiorum:))