- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
-
- Konu Sahibi kremsokola
- #7.861
Ben onu basaramiyorum bi turlu. Ya hep ya hic mantigi var bende hep, diyette yanlis biliyorum ama yapamiyorum. Zig zag yapiyorum ben suan için alisma döneminde, en azindan azar azarin kontrol edilmis haliYok hayır. Belli bir liste takip etmiyorum.
Az çok yaptığım hataların farkındayım. Zaten liste olunca strese giriyorum ben.
Ilk etapta metabolizmayı hızlandırmak istiyorum. Kati kurallarım yok o yüzden. Her şeyden az az mantığına sığındım valla :)
İyi cok kalmamis o zaman.bagel ney:)
Canım cumartesi döneceğiz inşallah
Ooo iyiymis o yemelere ragmenKızlar az önce tartıldım 57.2 çıktım eczanede
Wc çıkamıyorum
Aynı zamanda tuvaletim de vardı
Biraz acıkmıştım kahvaltı ile duruyordum
Kıyafetlerim ise ağır biraz
O yüzden sabah aç ve kıyafetsiz düşünürsem maç 56,5 diyim ki bana öyle geliyor ki daha azdır inşallah
Ama tabi kendi tartım İstanbul’da ama bu da dijitaldi
cgdmk
Buralarin simidi, susamsizdi benimkibagel ney:)
Canım cumartesi döneceğiz inşallah
Anladım canım :)Buralarin simidi, susamsizdi benimki
inşallah canım :) ben de korktum 60 falan çıkacak diye mutlu oldum:)Ooo iyiymis o yemelere ragmen
Kilon oturmaya başlamış demek ki
Yok canım zaten hemen 60 olamazsinÇünkü Reglim yaklaşıyor iyicebiraz ödem var parmaklarım şiş hafif yeni yüzük aldım da
Umarım vardır
Teşekkür ederim tüp bebek tedavimden önce 78e inmek istiyorum eylül sonu olacak tedavim insallahBoyuna göre 6 kilo fazlan var, suan bile iyi gorunuyorsundur sen
aminn insallah hepimizzzSen de uzunmussun sokola gibi. Cabucak verirsin ins.
Hayırlısıyla tedavin olumlu sonuclanir canım.Teşekkür ederim tüp bebek tedavimden önce 78e inmek istiyorum eylül sonu olacak tedavim insallah
Nabersiniz kizlar? Ben yaklasik 2 aylik bi aradan sonra dun ilk kez power yoga yaptim, yuruyemiyorum bugun
Yaaa çok sevindim :)Kabak cekirdegi yemedim
950 kaloride kaldı.
150 ip atladim feyzam sonunda başladım
Gunluk 500 bile atlasam yetecek sanki, bu 150 yi de 15 dk icinde aralıklı olarak atladim.
1 saat de ev isi yaptim, yeter bugünlük
Hosgeldin canımHerkese selamlar canlarım;
Çok özledim sizleri..
ben de 3 Eylül’de aranızdayım.
Kurallarda okeyim. Hiçbir sıkıntı yok.
1hfta gezdim biraz abarttım.. toparlarım umarım..
Bacaklara etkili dediniz ya, cok heveslendim, incecik bacaklarım olur belkiYaaa çok sevindim :)
Kesinlikle canım çok etkili ki 500 Harika bir sayı
Çok haklısın canım. İşe başlıyor musun Eylül’de?Hosgeldin canım
Ptesiye kadar dikkat etmeye basla, adapte olmaya çalış ki listeye saglam giresin
Ben de 20 gündür iyi cozuttum, dun dun toparlamaya başladım