- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
-
- Konu Sahibi kremsokola
- #7.841
Yedigini, içtiğini, sporunu yazsan yeter o dönemCanım liste sırasına göre Alıyoruz
Aslında başta almam çok iyi
Alıp kurtulacağım :)
O dönem burada çok aktif olamayabilirim ama hiç belli olmaz
İnşallah canım benimYedigini, içtiğini, sporunu yazsan yeter o dönemyeter ki kopma
Birakmazsin senİnşallah canım benim
Yaparım herhalde o kadar da ya
1.78 boyum. ideal kilom 70. ama şuan bur ayda 6-7 KG vermek istiyorumİnsallah canim
Boyun kac
Boyuna göre 6 kilo fazlan var, suan bile iyi gorunuyorsundur sen1.78 boyum. ideal kilom 70. ama şuan bur ayda 6-7 KG vermek istiyorum
Selam canım :)Gunaydin kizlar , ne alemdesiniz :))
Gayet güzel canım maşallah güzel ödem atmışsınUyanır uyanmaz sade kahve. Bu dediğim saat 5.30'da.
Saat 8'de kahvaltı: Haşlanmış yumurta, domates salatalik, beyaz peynir, Fistik Ezmesi, 1 dilim çavdar ekmeği. 298 Kalori.
Ara: Filtre kahve, 2kucuk kurabiye. 74 Kalori
Öğlen: ton balıklı salata. 180 Kalori.
Dünkü tartıma:59.6
Bu sabah: 58.7
Ödem attık yola devam.
Akşamı yogurt ve salatalıkla kapatirim.
Ben bugün dikkat etmeye başladım artik. En azından abur cubur, seker ve ekmegi çıkardım tekrar.Gunaydin kizlar , ne alemdesiniz :))
Sabah 5.30da kahve miUyanır uyanmaz sade kahve. Bu dediğim saat 5.30'da.
Saat 8'de kahvaltı: Haşlanmış yumurta, domates salatalik, beyaz peynir, Fistik Ezmesi, 1 dilim çavdar ekmeği. 298 Kalori.
Ödem attık yola devam.
Ne zaman döneceksin kendi evinizeSelam canım :)
Açım
Eve gidip bir şeyler yiyeceğim :)
Sen nasılsın Ne yapıyorsun
Sen de uzunmussun sokola gibi. Cabucak verirsin ins.1.78 boyum. ideal kilom 70. ama şuan bur ayda 6-7 KG vermek istiyorum
Super baslangic, belli bir sey takip ediyormusun yoksa kafana gore mi ?Uyanır uyanmaz sade kahve. Bu dediğim saat 5.30'da.
Ödem attık yola devam.
Napim canim sabah midem kotuydi, bagel ve zeytin yedim. Bugun disarda takilcaz. Esimin okulu baslicak da haftaya, son gezmeleri yapiyoruz :))Selam canım :)
Açım
Eve gidip bir şeyler yiyeceğim :)
Sen nasılsın Ne yapıyorsun
Cigdemcim ben de cikarcam ama bugun midem kotu olunca baska bi secenek dusunemedim. Yarin artik :)Ben bugün dikkat etmeye başladım artik. En azından abur cubur, seker ve ekmegi çıkardım tekrar.
Yok hayır. Belli bir liste takip etmiyorum.Super baslangic, belli bir sey takip ediyormusun yoksa kafana gore mi ?
bagel ney:)Napim canim sabah midem kotuydi, bagel ve zeytin yedim. Bugun disarda takilcaz. Esimin okulu baslicak da haftaya, son gezmeleri yapiyoruz :))
Canım cumartesi döneceğiz inşallahNe zaman döneceksin kendi evinize
Geçmiş olsun, ptesiye kadar adapte olup ptesi ptesi tam anlamiyla tekrardan maratonumuza baslayalimCigdemcim ben de cikarcam ama bugun midem kotu olunca baska bi secenek dusunemedim. Yarin artik :)