- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #7.821
Buralardayım. Dün spora 84 kg ile başladım sanırım buradaki en kilolu benim. Pazartesiye kadar ne kadar düşersem o zaman bildiririm insallah iyi motive oluruz
O hızdan bana da serpilse biraz :)Kendi aramizda yaris yaris falan da yapiyoruz ara ara cok gaza getiriyor
Ben de 61 de epey kalmistim, sonra 56-57ye hizla indim ama memlekete gidince hooop 60 oldum da geldim
Canım çok zorAma hedefe vardın diyebiliriz zaten. Okula kadar kalan 1-2 kiloyu da verirsin
CanimmmCanım sen maşallah iradelisin verirsin inşallah güzelce :)
Sen canım rakibem
Ptesileri kilo bildirimi, cumalari dda ara bildirim, kontrol amacli.O hızdan bana da serpilse biraz :)
Peki napiyoruz şimdi? Kilo bildirimi falan?
Sayenizde canımCanimmm
Senin iradeni takimda görüyoruz maasallah, isteyince nasil da verdin kilolari
valla cok yogundum cigdem inan siteye hic girmedim heralde haziran sonundan beri. ama spora devam ettim, saglikli da beslendim mumkun oldugunca:)Hosgeldin
Cok uzun zaman oldu buralarda gormeyeli seni
59da kalman Süper.
Ben memlekete gittim, arti 3le dondum, 60 ım
Sen 3. Sinifa gecmistin ddimiCanım çok zor
Burada bir de tartılamıyorum ne durumdayım bilmiyorum
İlk stajım en zoru
İlk 2 ay
Sözlüye kadar en azından korumayı da yapmış bir şekilde 54 te kalmak istiyorum
Evet ben de aksam bakmistim da 22 haziranda yazmissin en son.valla cok yogundum cigdem inan siteye hic girmedim heralde haziran sonundan beri. ama spora devam ettim, saglikli da beslendim mumkun oldugunca:)
4te mi basliyordu staj4 canım :)
Artık staj
Dogru kizz 6 sene olduğunu unutmusumCanım bizde 2 sene staj bir sene de intörnlük ona da staj gibi diyebilirsin yani diğer mesleklere denk asıl staj o
Tam ortadayım:)
4-5-6 kaldı:)
ben de sizi ozledim veranocuuum:) nasi gidiyo diyet, spor, hayat:)
Hersey guzel ama onlardan yana hic bir gelisme yok hatta gerileeme var. Sen ne guzel korumussun kilonuben de sizi ozledim veranocuuum:) nasi gidiyo diyet, spor, hayat:)
stajda aktif kalmaya calistim ya. is yerindekilerle bi kosu grubu kurdum haftada 2 kosmaya gittim onun cok etkisi oldu. bi de dusuk karbonhidratli beslendim genel olarak, ama cok da kismadim yedigimden. etrafimda cok diyet yapan insan vardi, oyle olunca zorlanmadim ben de:)Hersey guzel ama onlardan yana hic bir gelisme yok hatta gerileeme var. Sen ne guzel korumussun kilonu
Evet inşallah :)Dogru kizz 6 sene olduğunu unutmusum
İntornu duymustum, son sene oluyor sanırım. Hatta gelen hastalara bakıyorsun falan dimi
Hayırlısıyla tamamlarsin insallah canımEvet inşallah :)
En zorunu en başta alacağım :)
Dua edin bana
Canım liste sırasına göre AlıyoruzHayırlısıyla tamamlarsin insallah canım
Basta almanin sebebi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?