- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
-
- Konu Sahibi kremsokola
- #7.801
Senin de cok yokmuş36 yaşımdayım, 2 oğlum var. Ömrüm boyu 55'in üstüne çıkmayan ben 59'da takildim kaldım. Üstelik son 6 aydır gr gitmedi.
Evet canım hedef o yönde zaten ben kaç olursam bu iki fazlası demek gibi çünkü bağırsaklar az çalışıyor wc çıkmayınca 2 fazlası görünüyorumBoyuna gore aslinda suan fit görünüyor olmalisin, cok iyi spor da yapiyorsun.
En fazla 53e inip 53-55 arasi kalabilirsin.
Peki, ptesi basliycaz, o zamana kadar buralarda olursan sevinirizHanımlar yeni topic olursa ben de varım dün spor salonuna başladım sağlıklı besinlerle acele etmeden sağlam kg vermeye çalışıyorum
Suanlik herkes 50lerdeEvet canım hedef o yönde zaten ben kaç olursam bu iki fazlası demek gibi çünkü bağırsaklar az çalışıyor wc çıkmayınca 2 fazlası görünüyorum
Tartım da 2 kg fazla tartıyormuş sanırım
54 e düşüp 53 lerde bırakabilirim
Şimdi okul da başlayacak bura sayesine sporu da düzenli yaparsam sıkılaşırım güzel olur :)
Aynen inşallah :)Suanlik herkes 50lerde
Sanırım spor yoğunluklu olacak
Sen az aliyorsun, cok etkilenmezsinBen de memleketteyim bakalım kaç ile döneceğim
İvittttAynen inşallah :)
Hem seninle sıkılaşma planlarımız vaaaar
Canım inşallahSen az aliyorsun, cok etkilenmezsin
Aynen inşallah :)İvitttt
Yolumuz (yolum) uzun olsa da zamanım da uzun yaza fit hatunlar olicizzz
Bir başlasa gerisi çorap söküğü gibi gelecek biliyorum. 63 ve 61 de deli etmişti böyle beni. :)Senin de cok yokmuş
Burası iyi motive edip kilo verdiriyor
İnşallah gidecek canım ben inanıyorum :)Bir başlasa gerisi çorap söküğü gibi gelecek biliyorum. 63 ve 61 de deli etmişti böyle beni. :)
Ben de baska bi yere gidince gunubirlik misafirlik bile olsa cok etkilenirim.Canım inşallah
Wc sıkıntı maalesef ya
Hele ortam değişti 4 gündür yoktu bugün de o kadar az ki
Karnım 4 aylık bebek var sanki ilerliyorum 5 e doğru
İnşallah canım eve dönünce de öğrenci evine geçeceğim yaBen de baska bi yere gidince gunubirlik misafirlik bile olsa cok etkilenirim.
1.5 ay kaldim memlekette ve 20 gün sonra anca alisti bagirsaklarim
Sen de eve donunce alisirsin, duzene girer
Boyum 1.56 olunca nihai hedefimi 49u ucundan da olsa görmek diye belirledim.Aynen inşallah :)
Ya senin hedefin kaçtı Çiğdemim
Buralardayım. Dün spora 84 kg ile başladım sanırım buradaki en kilolu benim. Pazartesiye kadar ne kadar düşersem o zaman bildiririm insallah iyi motive oluruzPeki, ptesi basliycaz, o zamana kadar buralarda olursan seviniriz
Kendi aramizda yaris yaris falan da yapiyoruz ara ara cok gaza getiriyorBir başlasa gerisi çorap söküğü gibi gelecek biliyorum. 63 ve 61 de deli etmişti böyle beni. :)
Canım sen maşallah iradelisin verirsin inşallah güzelce :)Boyum 1.56 olunca nihai hedefimi 49u ucundan da olsa görmek diye belirledim.
Yani bi temiz 10 kilom var. Sonrasinda 50-55 civari kalmak istiyorum insallah
Canım spor ile verilen daha kalıcı ve sıkılaşırsın çok Harika olur sarkmazsınBuralardayım. Dün spora 84 kg ile başladım sanırım buradaki en kilolu benim. Pazartesiye kadar ne kadar düşersem o zaman bildiririm insallah iyi motive oluruz
Ama hedefe vardın diyebiliriz zaten. Okula kadar kalan 1-2 kiloyu da verirsinİnşallah canım eve dönünce de öğrenci evine geçeceğim ya
Zorlu bir süreç beni bekliyor
İnşallah düzelir ya