- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
-
- Konu Sahibi kremsokola
- #7.781
Bence deBana uyar
Belirleyip acalim, ben de acarim sorun olmaz, baskasi da acabilir ama uzun soluklu ve aktif olsun mumkunse
Kuralları yavas yavas yazalim o zaman.
Aktif olunmasi gerektigi anlaşıldı zaten
Eski puan sistemi özellikle son anlarda kullandığımız oturmuştu, aynen o kurallara devam edelim.
Ve ben 2 hafta mazaretsiz bildirim yapmayanlarin listeden cikmasindan yanayim. Bir kac arkadaş vardi, etiketlemekten pesinde sürünüp duruyorduk bildirim yapsinlar diye.
Günde en az 3 mesaj olsunKurallarımızı hatırlayalım
*Haftanin en sağlıklı beslenen kisiye +1 puan
*Haftalik hedefini tutturana +2 puan
(Hedef belirlemek isteğe bagli)
*Haftalik en cok spor yapan ilk 10 kisiye de +puan vardi ama o zamanlar 20 kisi kadardik. Simdi bence ilk 5e puanlama gelsin derim.
Birinciye 5
İkinciye 4
Ucuncuye 3
Dorduncuye 2
Besinciye 1 seklinde olabilir.
*2 hafta mazaretsiz bildirim yapmayanlar liste disi olur(yeni kural)
*Bir hafta bildirim yapmayip diğer hafta yapınca da verdiği kilo 2ye bolunse daha adil olur diye düşünüyorum.
*Verilen kilonun yüzde hesaplamasi 1. Sayfadaki gibi devam etsin.
Benim aklıma gelenler bunlar. Sizin aklınızda kalan veya gelen varsa ilave edebiliriz.
Cumaya kadar kararlastirip cuma gunu yeni topigi acabiliriz.
Bence de 3mesaj olsun diger turlu de sadece haftadan haftaya kilo bildirmeye gelenler oluyor. Bunun mantigi neyi dogru neyi yanlis yapiyoruz birbirimizden gormemiz. Kacamak yaptirmamak vs.Günde en az 3 mesaj olsun
Ve birbirimizin menüsüne yorum yapalım eğer uyarsa herkese bu durum çok motive ediyor
Ama 3 çok derseniz 1 de olur siz bilirsiniz :)
Evet menülere de yorum yapmalıyız bence de.Günde en az 3 mesaj olsun
Ve birbirimizin menüsüne yorum yapalım eğer uyarsa herkese bu durum çok motive ediyor
Ama 3 çok derseniz 1 de olur siz bilirsiniz :)
Yine ptesi olsun, cuma da h sonu kacamagi yapilip yapılmadığını anlamak icin iyi oluyor ara bildirimBir de tartı günümüz ney?
Cuma mı?
AynenBence de 3mesaj olsun diger turlu de sadece haftadan haftaya kilo bildirmeye gelenler oluyor. Bunun mantigi neyi dogru neyi yanlis yapiyoruz birbirimizden gormemiz. Kacamak yaptirmamak vs.
Aynen canım öbür türlü insan doğru sanıp yanlış bile yapabiliyorBence de 3mesaj olsun diger turlu de sadece haftadan haftaya kilo bildirmeye gelenler oluyor. Bunun mantigi neyi dogru neyi yanlis yapiyoruz birbirimizden gormemiz. Kacamak yaptirmamak vs.
canım aynen koruma ama duruma göre indirebilirim hedefimi de biraz indikçe duruma göre memnun olamazsamEvet menülere de yorum yapmalıyız bence de.
Aksam gunluk yediklerimizi, sporu falan mecbur paylasicaz zaten, en az 1 oluyor. Dediğin gibi 3 de olursa daha aktif ve muhabbeti bol bi grup olur, eglenerek zayıflıyor oluruz
Gerci senin artik kilon kilmadi verilecek, koruma amacli katilacaksin dimi
Tamam canım olur bana fark etmez ben unuttum da :)Yine ptesi olsun, cuma da h sonu kacamagi yapilip yapılmadığını anlamak icin iyi oluyor ara bildirim
aaa kalplerimiz birmis bi giriyim bakiyim kizlar napiyomus dedim cigdem beni etiketlemis:) napiyosunuuuuz? ben staji bitirdim bi 10 gun turkiye'ye gittim simdi de arizonaya dondum. o kadar yemek yedim turkiye'de ama 59 civarinda sabitlendi kilomSokola epeydir yok zaten, mecbur acmamiz gerekir.
Ben buralardayim artik eve dondum.
Kizlari da etiketleyelim, devam etmek isteyenlerle yenisine geceriz.
teletubbies
@sueno34
@kolera88
kremsokola
@pegasus07
@degisimdonusum
36 yaşımdayım, 2 oğlum var. Ömrüm boyu 55'in üstüne çıkmayan ben 59'da takildim kaldım. Üstelik son 6 aydır gr gitmedi.Sanırım tek onemli kuralimiz aktif olmak olacak
Hosgeldin bu arada, yeni topikte devam edicez ama seni taniyabilir miyiz
Hoşgeldin canım :)Hanımlar yeni topic olursa ben de varım dün spor salonuna başladım sağlıklı besinlerle acele etmeden sağlam kg vermeye çalışıyorum
umarım verirsin canım birlikte devam eder ve ulaşırız36 yaşımdayım, 2 oğlum var. Ömrüm boyu 55'in üstüne çıkmayan ben 59'da takildim kaldım. Üstelik son 6 aydır gr gitmedi.
hoşgeldiiiinaaa kalplerimiz birmis bi giriyim bakiyim kizlar napiyomus dedim cigdem beni etiketlemis:) napiyosunuuuuz? ben staji bitirdim bi 10 gun turkiye'ye gittim simdi de arizonaya dondum. o kadar yemek yedim turkiye'de ama 59 civarinda sabitlendi kilom
Hoş buldum insallah güzel güzel yağ oranlarımız düşerHoşgeldin canım :)
umarım verirsin canım birlikte devam eder ve ulaşırız
hoşgeldiiiin
Boyuna gore aslinda suan fit görünüyor olmalisin, cok iyi spor da yapiyorsun.Aynen canım öbür türlü insan doğru sanıp yanlış bile yapabiliyor
canım aynen koruma ama duruma göre indirebilirim hedefimi de biraz indikçe duruma göre memnun olamazsam
163-4 boy 54 kilo diye düşündüm ama korumada da bırakmak istemiyorum inşallah
Tabi derslerime de bağlı
Hosgeldinaaa kalplerimiz birmis bi giriyim bakiyim kizlar napiyomus dedim cigdem beni etiketlemis:) napiyosunuuuuz? ben staji bitirdim bi 10 gun turkiye'ye gittim simdi de arizonaya dondum. o kadar yemek yedim turkiye'de ama 59 civarinda sabitlendi kilom
Amin inşallah canımHoş buldum insallah güzel güzel yağ oranlarımız düşer