- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
-
- Konu Sahibi kremsokola
- #7.761
HatırlıyorumBenim ilk zamanlarım geldi aklıma
Ben izne ayrıldım canim, yakın zamanda da tartilmaya korktumSizlerin guncel kilosu ne , siz cuma yarismasindasiniz da, bugun tarti gunu sonuclar nasil
Canım ya ben yeni gördümSizlerin guncel kilosu ne , siz cuma yarismasindasiniz da, bugun tarti gunu sonuclar nasil
Walla hicbirsekilde odaklanamiyorum. Diyet yapamiyorum artik ne olacak bilmiyorum. Kendime gelmem lazim. Kimse de yok ortalikta kizlar nerede bilmiyorum. Sen , ben, fmad ve kolera en son ses verenler. Ne diosun yeni topik mi acalimKizlarrr
Evettt artik kendimize gelme zamani gelmedi mi?
3 Eylül pazartesi yeni bir başlangıç olsun mu yeni bi topikte?
Sokola epeydir yok zaten, mecbur acmamiz gerekir.Walla hicbirsekilde odaklanamiyorum. Diyet yapamiyorum artik ne olacak bilmiyorum. Kendime gelmem lazim. Kimse de yok ortalikta kizlar nerede bilmiyorum. Sen , ben, fmad ve kolera en son ses verenler. Ne diosun yeni topik mi acalim
Bence çok mantıklı canımKizlarrr
Evettt artik kendimize gelme zamani gelmedi mi?
3 Eylül pazartesi yeni bir başlangıç olsun mu yeni bi topikte?
Açalım canım yeni başlangıç motive eder hemWalla hicbirsekilde odaklanamiyorum. Diyet yapamiyorum artik ne olacak bilmiyorum. Kendime gelmem lazim. Kimse de yok ortalikta kizlar nerede bilmiyorum. Sen , ben, fmad ve kolera en son ses verenler. Ne diosun yeni topik mi acalim
Bence çok iyi olur canımSokola epeydir yok zaten, mecbur acmamiz gerekir.
Ben buralardayim artik eve dondum.
Kizlari da etiketleyelim, devam etmek isteyenlerle yenisine geceriz.
teletubbies
sueno34
@kolera88
kremsokola
pegasus07
degisimdonusum
Aynen, aktif olmak bence bi kural olsun, yoksa motive olunmuyor. Aktif olabilecekler lütfen!Bence çok mantıklı canım
Yeni tablo falan yaparız hedef belirleriz bence çok güzel olur
Aktif olanlarla hem
Yazdıkça motive oluyoruz hem güzel oluyor öyle olmalı bence deAynen, aktif olmak bence bi kural olsun, yoksa motive olunmuyor. Aktif olabilecekler lütfen!
Tamam canım inşallahBugünden itibaren burada aktif olmaya başlayalım. 3 eylul ptesi yeni topigimizi acariz. O zamana kadar da kimlerin devam edip etmeyecegi belli olur zaten. Ben yarından itibaren yediklerime dikkat edip yazmaya baslarim burdan
Hoşgeldin canımBeni de dahil eder mısınız?
Kurallarınız nedir?
Sanırım tek onemli kuralimiz aktif olmak olacakBeni de dahil eder mısınız?
Kurallarınız nedir?
Bana uyarSelam kizlar,cgdmk bence sen yarin baska bir topik ac. Kurallari burdan belirleyelim oyle acarsin. Onceki kurallarimizin son hali gayet guzeldi bence. Aktif olmak ilave edilsin. Yine yarisma gibi yapalim. Puan sistemi ile. Gunde en az 1 kez yazma sarti olsun bu sefer ya da baska birsey. Aktifligi belirleyecek objektif bir kriter yani. Ne diosunuz?
Canım 1 mesaj çok azSelam kizlar,cgdmk bence sen yarin baska bir topik ac. Kurallari burdan belirleyelim oyle acarsin. Onceki kurallarimizin son hali gayet guzeldi bence. Aktif olmak ilave edilsin. Yine yarisma gibi yapalim. Puan sistemi ile. Gunde en az 1 kez yazma sarti olsun bu sefer ya da baska birsey. Aktifligi belirleyecek objektif bir kriter yani. Ne diosunuz?