• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

valla cok yogundum cigdem inan siteye hic girmedim heralde haziran sonundan beri. ama spora devam ettim, saglikli da beslendim mumkun oldugunca:)
Evet ben de aksam bakmistim da 22 haziranda yazmissin en son.
Ben memlekette o sağlıklı beslenme isini beceremiyorum. İlk zamanlar dikkat ettim, tartida oynamayinca bıraktım.

Canım bizde 2 sene staj bir sene de intörnlük ona da staj gibi diyebilirsin yani diğer mesleklere denk asıl staj o
Tam ortadayım:)
4-5-6 kaldı:)

Canım bizde 2 sene staj bir sene de intörnlük ona da staj gibi diyebilirsin yani diğer mesleklere denk asıl staj o
Tam ortadayım:)
4-5-6 kaldı:)
Dogru kizz 6 sene olduğunu unutmusum :D
İntornu duymustum, son sene oluyor sanırım. Hatta gelen hastalara bakıyorsun falan dimi

Hersey guzel ama onlardan yana hic bir gelisme yok hatta gerileeme var. Sen ne guzel korumussun kilonu
stajda aktif kalmaya calistim ya. is yerindekilerle bi kosu grubu kurdum haftada 2 kosmaya gittim onun cok etkisi oldu. bi de dusuk karbonhidratli beslendim genel olarak, ama cok da kismadim yedigimden. etrafimda cok diyet yapan insan vardi, oyle olunca zorlanmadim ben de:)

ne kadar geriledin ki veranocum, toparlarsin sen hemen

Back