Hedef 15 Haziran!

5 yil once bi diyet yapmistim. 6 haftada 8 kilo vermistim ah ah Diyete baslamamla ertesi gun 1 kilo gidiodu zaten simdi 1 kilo icin 1 ay ugras dur
6 haftada 8 kilo efsaneymiş yaa şimdi de öyle olsa keşkee 6 haftaa da bitmişti bu olay ahhh ahhh. gerçekten 1 ayda 1 kilo oldu benim içinde yaa

Süper :)
O zaman menu puanlamasina da yarından itibaren basliyorum, bu hafta malum kimseye menüden puan yok :)
hadi bakalımm inşallaah bu sefer daha güzel sonuçlar alırııız. belki yediklerimizden sonra tekrar dikkaat etmeye başlayınca bünyeyi şaşırtmış oluruz daha güzel eksiler görürüz

Son düzenleme:
Offf offf ben gideyim de kendime bir kahve yapayım da sonra bu sıcakta baayılana kadar spor yapayım

Nasildi kahvaltin?
Benim yine fossss
Ay ne zaman toparlanicam ya
yumurta istemedi canım çok sıcak böle serin bişiler olsun istedim hiç meyve falanda kalmamış evde. bennde o yüzden soğuk sütle müsli yedim iyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum ama öğlen annem sıcak simit getirmiş dayanamadım yarısını yedim

Ay özür ben yaptım saniyodum. 15 haziran geçince .. 59.3 idi Kilom.

Kizlar gunaydin
Benim menu
Sabah: 1 tost ekmegi, ustune 1 kasik fistik ezmesi, greyfurt
Oglen:
Benim ipim yok salonda da 1 haftam fln kaldi gittigimde orda atlayabilirim. Pilates yapicam tatile kadar

cgdmk military diet yapiorum
Sabah: 1 tost ekmegi uzerine fistik ezmesi , 1 greyfurt
Ogle: 1 kucuk kutu ton baligi, 1 tost ekmegi
Aksam: 4 kofte, 1 kucuk dondurma, 1 bardak yesil fasulye ama ben ispanak yaptim, 1 kucuk elma

Kizlar gunaydin
Benim menu
Sabah: 1 tost ekmegi, ustune 1 kasik fistik ezmesi, greyfurt
Oglen:

Benim ipim yok salonda da 1 haftam fln kaldi gittigimde orda atlayabilirim. Pilates yapicam tatile kadar
benim ipim var ama iple atlayabileccek alaanım yok bende hayali ip atlıyorum zaten canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…