- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
-
- Konu Sahibi kremsokola
- #7.361
6 haftada 8 kilo efsaneymiş yaa şimdi de öyle olsa keşkee 6 haftaa da bitmişti bu olay ahhh ahhh. gerçekten 1 ayda 1 kilo oldu benim içinde yaa5 yil once bi diyet yapmistim. 6 haftada 8 kilo vermistim ah ahDiyete baslamamla ertesi gun 1 kilo gidiodu zaten simdi 1 kilo icin 1 ay ugras dur
Evet hadi toparlanın, yarın yeni bir başlangıç olsunDogru soyluosun cnm bi cesit kisirdonguye girdim sahsen. Buraya girmeyince motivasyon gidio. Motivasyon gidince ipin ucu kacio. Yarin kiralim hep birlikte
şimdiden motive oldummmEvet hadi toparlanın, yarın yeni bir başlangıç olsun
Tamam canım gerek yokAynen öyle bildirimler falan azalıncca motivasyon falan da düştü . bu arada canım spor puanlamasında 3 kişiyiz tablo yapmama gerek var mı ?
1. sen 5260 puan
2. ben 4215 puan
3. @fmad 1470 puan şeklinde başka da yok
Süper :)şimdiden motive oldummm
hadi bakalımm inşallaah bu sefer daha güzel sonuçlar alırııız. belki yediklerimizden sonra tekrar dikkaat etmeye başlayınca bünyeyi şaşırtmış oluruz daha güzel eksiler görürüzSüper :)
O zaman menu puanlamasina da yarından itibaren basliyorum, bu hafta malum kimseye menüden puan yok :)
İnşallah canım ❤hadi bakalımm inşallaah bu sefer daha güzel sonuçlar alırııız. belki yediklerimizden sonra tekrar dikkaat etmeye başlayınca bünyeyi şaşırtmış oluruz daha güzel eksiler görürüz
Offf offfArkadaşlar puanlar şöyle
sueno34 65.1 -6+4(spor)= -2 puan
degisimdonusum 56.3 -24 puan
@kolera88 53.5 -9 puan
cgdmk 59.3 -21+5(spor)= -16 puan
kremsokola 61.7 -16 puan
Bayram fena etkiledi bizi. Kimse puan alamadı.
Mazaret dahi bildirmeyip bildirim yapmayanlar var tabi bir de
gonulll vorones @Sevgi999
pegasus07 cum nerelerdesin? Bilridir de yapmadın, çocuklarının sınavları bitmedi sanırım
Nasildi kahvaltin?Offf offfben gideyim de kendime bir kahve yapayım da sonra bu sıcakta baayılana kadar spor yapayım
Arkadaşlar puanlar şöyle
@kolera88 53.5 -9 puan
kremsokola 61.7 -16 puan
pegasus07 cum nerelerdesin? Bildirim de yapmadın, çocuklarının sınavları bitmedi sanırım
Sen toparlarsin hemen, metabolizman iyi çalışıyor maaşallah.ennnn eksi ben miyim
yumurta istemedi canımNasildi kahvaltin?
Benim yine fossss
Ay ne zaman toparlanicam ya
Ay özür ben yaptım saniyodum. 15 haziran geçince .. 59.3 idi Kilom.Arkadaşlar puanlar şöyle
@kolera88 53.5 -9 puan
kremsokola 61.7 -16 puan
pegasus07 cum nerelerdesin? Bildirim de yapmadın, çocuklarının sınavları bitmedi sanırım
Benim ipim yok salonda da 1 haftam fln kaldi gittigimde orda atlayabilirim. Pilates yapicam tatile kadarcgdmk sabah müsli akşam üstü yarım simit 2 dilim karpuz akşam bi tabak kuru fasulye biraz kaşık salata
sporum da 1 saat yürüyüş 270 p
1 saat orta aerobic 510 p
10 dk ip atlama normal tempo 100 p Toplam : 880 p
İp atlamayı normal tempodan başlatmış bulunuyorum var mı eşlik eden
benim ipim var ama iple atlayabileccek alaanım yok bende hayali ip atlıyorum zaten canımKizlar gunaydin
Benim menu
Sabah: 1 tost ekmegi, ustune 1 kasik fistik ezmesi, greyfurt
Oglen:
Benim ipim yok salonda da 1 haftam fln kaldi gittigimde orda atlayabilirim. Pilates yapicam tatile kadar
Ayni etki oluomu kibenim ipim var ama iple atlayabileccek alaanım yok bende hayali ip atlıyorum zaten canım
Oluyordur diye tahmin ediyorum sonuçta kollarımı ip vaarmış gibi hareket ettiriyorum ee zıplıyorum da neden olmasınAyni etki oluomu ki