Hedef 15 Haziran!

cgdmk cgdmk çiğdemciğim diyetten tamamen uzaklaştım ya. Tutamıyorum kendimi. Önceden tutuyormuşum. Bilmiyorum bitirsek mi diye düşünüyorum
Ben de cok fena durumdayim, hastaliktan sonra toplayamadim.Spora gitmiorum neden bilmiorum 2 hafta sonra tatile cikcaz ne versem kar ama azmim tukendi. Tum gun sacma sapan takilip da gelip buraya yazmak da mantikli gelmedi. Bilemiorum silkelenmem lazim

anlaşılan o ki hepimizin bi silkelenmesi lazım ama nasıl :işsiz: bayram sonrası toparlayamıyorum bende dışarı çıktığım anda ipin ucu kaçıyor :KK43: kendimi eve kilitlicem artık başka çaresi yok heralde...buranında enerjisi düştü :KK43: huuuff napsak ki acaba yaa :KK17:

Ben bu hafta çok aldım bayramda :KK43:
Gecen hafta 58.1
Bu hafta 59.3
Fark 1200
Puan 21 :KK43:
Kalıcı olmayacagini düşünüyorum. Çarşamba görümcemler gidecekler, haftaya kadar toparlarim insallah.
kremsokola kremsokola cim yarın aksama kadar toparlarim puanları, yoğunum çok su aralar, carsamba bitecek.
sueno34 sueno34 bugun 3 saat normal tempo yürüyüş ve 1 saat ev işi var.
tamamdir cigdemcim benim de annemler burdayken girmeye fazla vaktim olmuyo zaten

anlaşılan o ki hepimizin bi silkelenmesi lazım ama nasıl :işsiz: bayram sonrası toparlayamıyorum bende dışarı çıktığım anda ipin ucu kaçıyor :KK43: kendimi eve kilitlicem artık başka çaresi yok heralde...buranında enerjisi düştü :KK43: huuuff napsak ki acaba yaa :KK17:
Aynen bi enerji düşüklüğü yaşıyoruz. Ben yarın su içmekle başlayacağım. Bakalım sözümü ne kadar tutarım. 300 de ip atlıyorum hadi :)

Toparlanalım hadi yaa valla fena dağıldık fena dağııttık :KK43: bende başlıyorum yarın ip atlamaya @kolera88 :KK66: keşke benimde günü kurtarmak gibi bi fırsatım olsa Verano_porteno Verano_porteno :KK43: çok pişmanım çooooooooooook :olamaz:
Tamam yarın inşallah diyetli bi gün olacak. Bugün dibine kadar yedim. Artık tutmalıyım kendimi

Tamam yarın inşallah diyetli bi gün olacak. Bugün dibine kadar yedim. Artık tutmalıyım kendimi
ben de yedim yaa hemde ne yemeek ne yemeek :kızgın: tamam bitmiştir artık nefsim de körelmiştir artık heralde o kadar yemeye artık diyete spora doğru düzgün bi dönüş yapalımm hadii bakalımm

Sueno gibi benim için de o mümkün değil. Sen hastalıktan dolayı pek uğrayamadın. Dün bildirim de yapmadın sanki. Yanlış da hatırlamış olabilirim Canım.
Canim neyini yazim ki dun esimle iskender yaptik :KK70::KK70: Saka gibiyiz. Benim sikintim sanirim kahveden kaynaklaniomus. Kahve tansiyonumu yukseltio kendimiz deneme yanilma bulduk. Hic yokken bile birden alerjiye neden olabiliomus. Cay kahve cikolata biraktim. Kafein iceren ne varsa...Simdilik iyiyim, eski duzene donebilirim artik. Bugun spora da gidicem :super:

Canim neyini yazim ki dun esimle iskender yaptik :KK70::KK70: Saka gibiyiz. Benim sikintim sanirim kahveden kaynaklaniomus. Kahve tansiyonumu yukseltio kendimiz deneme yanilma bulduk. Hic yokken bile birden alerjiye neden olabiliomus. Cay kahve cikolata biraktim. Kafein iceren ne varsa...Simdilik iyiyim, eski duzene donebilirim artik. Bugun spora da gidicem :super:
Ayyy çok şükür kendi kendini tedavi etmene çok sevindim canım :KK66:

Ayyy çok şükür kendi kendini tedavi etmene çok sevindim canım :KK66:
Saol suenocum cok sikintiydi, dunyayi algilayamiodum.Bide kafam olunca aklima ms ler mi dersin tumorler mi dersin neler gelmedi neler. Doktora da gidemiorum, bi yerde ufak tahlileri yaptirdik ondan bisey cikmadi. Kendimiz beyin firtinasi yaptik mecburen , ne zaman daha fena oluo baktik kahveden sonra cosuo :KK70::KK70: Gunde kupa kupa kahve icen biriyim daha once etkilemedigi icin bulmak zor oldu.

Saol suenocum cok sikintiydi, dunyayi algilayamiodum.Bide kafam olunca aklima ms ler mi dersin tumorler mi dersin neler gelmedi neler. Doktora da gidemiorum, bi yerde ufak tahlileri yaptirdik ondan bisey cikmadi. Kendimiz beyin firtinasi yaptik mecburen , ne zaman daha fena oluo baktik kahveden sonra cosuo :KK70::KK70: Gunde kupa kupa kahve icen biriyim daha once etkilemedigi icin bulmak zor oldu.
Amaan aman Allah korusun canım ya... valla insan vücudu bünyesi çok acayip yaş aldıkça yeni yeni şeyler çıkıyor benimde mesela son iki senedir güneş alerjim çıktı 30 küsür sene o kadar ggüneşe maruz kaldım hiç böle bişi görmedim şimdi güneşlenmeye bi çıkıyorrum amanın her yerim kabarcık doluyor kaşıntı da cabası :KK70:

Amaan aman Allah korusun canım ya... valla insan vücudu bünyesi çok acayip yaş aldıkça yeni yeni şeyler çıkıyor benimde mesela son iki senedir güneş alerjim çıktı 30 küsür sene o kadar ggüneşe maruz kaldım hiç böle bişi görmedim şimdi güneşlenmeye bi çıkıyorrum amanın her yerim kabarcık doluyor kaşıntı da cabası :KK70:
Alla alla o da cok ilginc , 30 dan sonra vucudun dengesi cidden sasio off yaaa

Arkadaşlar duzenli olarak buraya görmediğiniz zaman motive olamazsınız. Ben de bayramda mola verdim, yarın sabah gidecekler. Yarından itibaren başlıyorum. Kusura bakmayın, puanlar da geciktk. Yarin artik hesaplarım
Dogru soyluosun cnm bi cesit kisirdonguye girdim sahsen. Buraya girmeyince motivasyon gidio. Motivasyon gidince ipin ucu kacio. Yarin kiralim hep birlikte

Arkadaşlar duzenli olarak buraya görmediğiniz zaman motive olamazsınız. Ben de bayramda mola verdim, yarın sabah gidecekler. Yarından itibaren başlıyorum. Kusura bakmayın, puanlar da geciktk. Yarin artik hesaplarım
Aynen öyle bildirimler falan azalıncca motivasyon falan da düştü . bu arada canım spor puanlamasında 3 kişiyiz tablo yapmama gerek var mı ?
1. sen 5260 puan
2. ben 4215 puan
3. @fmad 1470 puan şeklinde başka da yok :işsiz:

Aaynen öyle henüz 30 yaşına gelmemiş olanlar dikkat edin vallaa 30 dan sonra çok değişiklikler oluyor :KK48: benim kilo almam da 30 dan sonra alerjimde 32 den sonra başladı :işsiz:
5 yil once bi diyet yapmistim. 6 haftada 8 kilo vermistim ah ah :KK70::KK70:Diyete baslamamla ertesi gun 1 kilo gidiodu zaten simdi 1 kilo icin 1 ay ugras dur

X