- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
-
- Konu Sahibi kremsokola
- #7.401
yok valla kavrulmuştuEvetttt bayram odemlerimi atayim dedim, bakalım yine ise yarayacak mı ☺
Fıstık kavrulmuş olmasa sıkıntı yok aslında ama onun da kavrulmusu gidiyor, ben de bayılırım ve başlayınca abartirim, o yüzden almamaya çalışırım
Reglin yaklaşmasının da buyuk etkisi oluyor.yok valla kavrulmuştuevdekiler homini gırtlak yedikleri içiin evde sürekli var hiç bulaşmamıştım şimdiye kadar...var bi gariplik bi toparlayamama durumu çıldırıcam vallaa sürekli bişi yiyesim var yaaa
Normalde daha bi hafta var dahaa ama bilemedim baş ağrımda sanki olacakmışım gibi iştahımda öyle hayırlıs bakalım bekleyip görücezReglin yaklaşmasının da buyuk etkisi oluyor.
Normalde daha bi hafta var dahaa ama bilemedim baş ağrımda sanki olacakmışım gibi iştahımda öyle hayırlıs bakalım bekleyip görücez
Aman aman olmasın iştah patlaması gerçekten çok fena uzun zamandır böyle olmamıştım ben ya kontrolü kaybetmiş gibiyim nane mi çiğnesem koklasam napsam bilemiyorum yaniiBen de haftaya bekliyorum, umarım bu kez ben de iştah patlaması yaşamam
Nane iştah mı kesiyormusAman aman olmasın iştah patlaması gerçekten çok fena uzun zamandır böyle olmamıştım ben ya kontrolü kaybetmiş gibiyim nane mi çiğnesem koklasam napsam bilemiyorum yanii
Yok canim ya listeye sadik kalirim, aksama planim var zaman cabuk gecer. Ac uyuyamazsam da masum bisey atarim agzima3.5 erken aslında, orda saat kaç bilmiyorum ama 6-7 gibi hafif biseyler yiyebilirsin
Asker diyetine devam mi ediyorsunYok canim ya listeye sadik kalirim, aksama planim var zaman cabuk gecer. Ac uyuyamazsam da masum bisey atarim agzima
Öyleymişşş galiba denemedim hiç annem söyledi ama nerden duydu nerden okudu da söyledi bir fikrim yokNane iştah mı kesiyormus
Denemekte fayda varÖyleymişşş galiba denemedim hiç annem söyledi ama nerden duydu nerden okudu da söyledi bir fikrim yok
DimiiiiDenemekte fayda var
Nane candırDimiiiineler neler deniyoruzz bide bunu deneyelim
bu sıcaklarda da ferahlaatır ohh miisssNane candır
Ferahlatır deyincd aklıma geldi, buralarda reyhan serbeti yapiyorlar, icine nane atsam o da keser mi acaba, annecigine bi sorsanabu sıcaklarda da ferahlaatır ohh miisss
reyhan şerbeti mi o neymiş ki? valla ben suyun içine koymayı düşünüyorum şahsenFerahlatır deyincd aklıma geldi, buralarda reyhan serbeti yapiyorlar, icine nane atsam o da keser mi acaba, annecigine bi sorsana
O da nane gibi bi yeşillik, etlere ve salatalara çok yakışıyor. Kendisiyle ben de yeni tanıştım ☺reyhan şerbeti mi o neymiş ki? valla ben suyun içine koymayı düşünüyorum şahsen
Aynen 2. Gun bitti bakalim yarin son gun, cok basit bi diyet de alisveris gerektirioAsker diyetine devam mi ediyorsun
3 günlük mu, benim bildiğim daha uzundu sanki iki hafta falanAynen 2. Gun bitti bakalim yarin son gun, cok basit bi diyet de alisveris gerektirio
Bu 3 gunluk belki baska da vardir, bilemedim.3 günlük mu, benim bildiğim daha uzundu sanki iki hafta falan
Baktım, bence bu metabolizmayi şaşırtmak icin falan, yoksa bu yiyeceklerle ben veremem sanırım ☺Bu 3 gunluk belki baska da vardir, bilemedim.
https://wwws.fitnessrepublic.com/fuel/what-is-3-day-military-diet.html
Burdan bakabilirsin