Hedef 15 Haziran!

Nasil alistin ya , spordan sonra bile aklima gelmio benim
zorladımm kendimii mecburenn şişeyi koydum gözümün önüne bi yere susamasamda yudum yudum içtim. ilk başlarda tatlandırdım biraz meyveyle tarçınla vs ama şuan ona da gerek kalmadı. sende zorla kendinii biraz kilo vermede su içmek en büyük şartlardan biriymiş

Bir birimizi gaza getiririz belki
İyi olan kazansınnnnn
Haftanın birincisini falan da mı seçsek napsak
Seçince ne olcak onuda bilmiyorum da

Evde trombolin mi var cok hos ya :)

yaaaa tramboliiin süpermişşş
Kızıma aldık, bana da yarasın dimi ama

ben su hesabını yine karıştırdım ya 2,5 oldu yada 3 artı 750 ml de dukan içeceği var
Çok iyi

Yine şahane bir fikir. Cuma yarışmalarında var hesapları, çalsak mı

Super ya ben daha 2 bardak anca icmisimdir
geliyo şimdi merdane

Sabıtlerdende silinsin bence 3 olmasada 2 puan silinebılır.sonucta kılo vermek asıl amacımız
Haha bu da iyi

Olsun bence de, doğru söylüyorsun. Zayiflamak amacımız
Kesinlikle, bizzat yaşadım kışın artı böbrek taşı üstüne cila oldu

İyi olan kazansınnnnn
Haftalık bildirimlerden haftalık 1. Ler de çıkacak tabi
Böylelikle puan biriktirip haziran 15 teki ikinci belli olacak

Biz çok iyi bir takımız kızlar süperrr hadi bakalımmm gitsin kilolarr
Ben puanlama olayını kaçırmışım ondan dedim seçince ne olcak diye yanlış anlaşıılmasın

Merhaba kızlar internetim yoktu ve malum çocukla giremedim bir türlü
Ben bugun kahvaltıda bir yumurta ve bir ekmek yedim ama doymadım haliyle akşama bir lahmacun yedim açlık hissim geçmiyor dolaba saldırmamak için zor tutuyorum ve boğazına düşkün bir kocayla diyet çok zor adamın ağzı hiç boş durmuyor

ortalık iyice kızışacak diyosun yaniiiiii

En kötüü yoğurt ye canım meyveyle tatlılaştır yada baharatla tuzlulaştır meyve tabii biraz daha sakıncalı ama baharatlar en azından daha faydalı kilo verme açısından

En kötüü yoğurt ye canım meyveyle tatlılaştır yada baharatla tuzlulaştır meyve tabii biraz daha sakıncalı ama baharatlar en azından daha faydalı kilo verme açısından
Sağol canım en kötü öyle yapayım sanırım ilk günler zor geçiyor zaten 21 günde insan alışıyormuş belli yemek düzenine diye okumuştum bir yerde

haklısın.her gün uğramak lazım zaten.hanı haftasonu oluyor yada cocuklar evde olursa gezmelerde oluyoruz ya onu demek istemiştim

Aaaa havuç kilo mu yapıyorrr biz ne yiciiiiiiz yaaa neysekii yemedimm de yetti şimdilikk ama tabii 1-2 saate nolur bilemicem
Cnm herkeste kılo yapmıyor.mesela ben ne kadar yesemde bana kılo yapmıyor havuç.kendını tanımak önemli
Cok gecmişolsun cnm kuzulara
spor yapıyorum dıye fazla kacırma sakın

Arkadaşlar spor ve su için de bi sistemimiz olsun mu?
spormu
Su iyi fikir .

Ben bugün 2800 su ve 10000 adım + 500 trambolinde zıpladim
Oh cok iyi cnm.evde atılacak bır koltuk var uzerıne çıkıp zıplasam trampolın etkısı yaparmı acaba
Nasil alistin ya , spordan sonra bile aklima gelmio benim
cnm telefonuna program ındır.sana hatırlatıyor su içmen gerektıgını

sen bizi yakıcaaan
Yakarım bilirsin
İyi olan kazansınnnnn
Bence birinciye cıkolatalı pasta alalım,oda verdıgı kıloları gerı alsın
cnm kahvaltıdan ekmegı çıkar ve sınırsız peynır yumurta zeytın yeşillik yoğurt ekle.akşam lahmacunun yanına çorba içebilirsin ve salata yeseydın acıkmazdın

aynen canım o 21 gün kuralı aslında hayatın bi çok noktasında geçerli . meditasyonlarda falan da hep vardır bu 21 gün kuralı .

Daha düzene sokcam inşallah canım sık sık az az yiycem. spor da yapayım diyorum ama her an koşuşturmaca içindeyim zaten çocuğu alıp parka çıkayım her gün yürüyüş olur

Daha düzene sokcam inşallah canım sık sık az az yiycem. spor da yapayım diyorum ama her an koşuşturmaca içindeyim zaten çocuğu alıp parka çıkayım her gün yürüyüş olur
Cnm en sağlıklısı 2-3 öğün yemek.sık sık yersen çabuk acıkıyorsun.tabı yıne sen bılırsın.yuruyus ne kadar olursa o kadar ıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…