- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
- Konu Sahibi kremsokola
iyiyimm iyiyiiim şuan sıkıntıı yokKarnın acikirsa yaz buraya
Artık saat dokuz oldu yenmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyimm iyiyiiim şuan sıkıntıı yokKarnın acikirsa yaz buraya
Artık saat dokuz oldu yenmez
Iyi aksara kizlar
Saol koleracim cgdmk in fikriyle birlestirince sole bisey daha geldi aklima. Her 100 gr 1 puan olsa. 1kilo veren 10 puan alir.500 gr alan -5 puan olur vs. Bu daha mantikli sanki. Puanlar birikir 15 haziran birincisi de en cok puan biriktiren olurVerano_porteno ben böyle güzel fikir görmedim. Yarın bi kuralları toparlayım ben. Fikirlerinize sunayım, onaylanırsa kremsokola onu 1. Sayfaya eklesin
geçmiş olsun allah şifa versinIyi aksara kizlar
Benim ufaklık hasta hala ateşi var.bugün Dr. A götürdük. Bogazi kötü virus enfeksiyon dedi.
1 hafta sure bilirmiş
Ortanca da sabah karin agrisiyla uyandi. Bütün gün yatti evde.ateside var.
Birisi iyi olsun derken öbürleri hastalaniyo
InsaAllah hemen iyi olur larda .bende düzenli gelirim buraya. Birkaç gün idare edin beni ne olur. Küçük zaten huysuz du birde hasta olunca iki dakika yanindan ayrilamiyorum
Gecmis olsun canim zormus isin Allah kolaylik versinIyi aksara kizlar
Benim ufaklık hasta hala ateşi var.bugün Dr. A götürdük. Bogazi kötü virus enfeksiyon dedi.
1 hafta sure bilirmiş
InsaAllah hemen iyi olur larda .bende düzenli gelirim buraya. Birkaç gün idare edin beni ne olur. Küçük zaten huysuz du birde hasta olunca iki dakika yanindan ayrilamiyorum
Çok geçmiş olsuun canım inşallaah çok çabuk iyileşir minnoşlaarIyi aksara kizlar
1 hafta sure bilirmiş
Yatcaz artık yatcaziyiyimm iyiyiiim şuan sıkıntıı yok
Süper olur valla ellerinizee sağlık canlarVerano_porteno ben böyle güzel fikir görmedim. Yarın bi kuralları toparlayım ben. Fikirlerinize sunayım, onaylanırsa kremsokola onu 1. Sayfaya eklesin
Kusura bakma canım ben senin rumuzu unutmusum. Tamam canım çok geçmiş olsun cocuklarina. Şimdi birbirlerinden de geçer mikroplar. Zor şeyler, sana da Allah sabır versin.Iyi aksara kizlar
1 hafta sure bilirmiş
Ay harika fikirler yaa. Ben ne derseniz kabul ederim bu süper önerileriSaol koleracim cgdmk in fikriyle birlestirince sole bisey daha geldi aklima. Her 100 gr 1 puan olsa. 1kilo veren 10 puan alir.500 gr alan -5 puan olur vs. Bu daha mantikli sanki. Puanlar birikir 15 haziran birincisi de en cok puan biriktiren olur
Evet bugün cislarla geçecek senin için neyse ki sağlam spor yapiyorsjn. En azından artiya gecmezsin diye düşünüyorum.Kizlar bu sabah kahvaltida 2 yum, peynir, zeytin, lavas yedim.
Aksama malesef disarda yemem gerekecek. Hafif tutmaya calisirim ama zor gbi
Bu aksam yine spora gitcem. 30dk beach body die bi sinif gordum onu gozume kestirdim. Arti agirlik, eliptik vs de calisirim.
olsuuuuuun eveeet eveeetArkadaşlar spor ve su için de bi sistemimiz olsun mu?
Evde trombolin mi var cok hos ya :)Ben bugün 2800 su ve 10000 adım + 500 trambolinde zıpladim
yaaaa tramboliiin süpermişşşBen bugün 2800 su ve 10000 adım + 500 trambolinde zıpladim
Canim olsun ama yapani puanla odullendirelim desek sporsuz kilo vermek isteyenlere haksizlik olur, yapmayana ceza verelim desek bu sefer de zamani olmayanlar var. Ama sole yapabiliriz ikinci bi liste de spor yapanlar icin yapariz bunu ben takip etmeye gonulluyum. Herkes sadece gunluk yaptigi sporu yazip beni etiketlicek yani kimseye extra bi is cikmaz. Ama spor cesitlerine bi katsayi belirlememiz gerekecek. Zman× katsayi ile de puan veririz. Isi universite sinavina cevirdim iyice farkindayim :).Bunda da haftanin spor birincisini ayri olarak aciklariz, digerine bi etkisi olmaz . Ne dersiniz ? Su konusunda hic bi fikrim yok malesefArkadaşlar spor ve su için de bi sistemimiz olsun mu?
Super ya ben daha 2 bardak anca icmisimdirben su hesabını yine karıştırdım ya 2,5 oldu yada 3 artı 750 ml de dukan içeceği var
Sabıtlerdende silinsin bence 3 olmasada 2 puan silinebılır.sonucta kılo vermek asıl amacımızcgdmk sana katiliorum ve hemen fikirlerimi soyluorum ben diorum ki puan sistemi yapalim. Kilo verenleri yuzdesine siralayalim. 13 kisiyiz artadabiliriz 15 de alimi kapatabiliriz mesela. Birinciden baslayarak 13 puan ikinciye 12 puan seklinde gitsin. Kilo alanlar ve sabitler siralamaya girmesin. Kilo alanlardan 3 er puan silinsin( bu degisebilir ) sabitlere dokunmayalim. Eger herkes kilo veremezse atiorum tum puanlar dagitilmamis olacak ama bence sakinca yok.Aklima bole bisey geldi siz de fikir verin. Sacma bulmak serbest :)
ben 2 hafta öncesine kadar onu bile içmiyodum ki resmen. su içmeden geçirdiğim günlerim çoktu neyse ki alıştırdım kendimi şimdi nasıl içiyorum o kadar bende anlamıyorumSuper ya ben daha 2 bardak anca icmisimdir
Nasil alistin ya , spordan sonra bile aklima gelmio benimben 2 hafta öncesine kadar onu bile içmiyodum ki resmen. su içmeden geçirdiğim günlerim çoktu neyse ki alıştırdım kendimi şimdi nasıl içiyorum o kadar bende anlamıyorum