- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
-
- Konu Sahibi kremsokola
Hiç öyle olmadımben 20li yaşlarımda tamda öyleydim işte gecenin 3ü 4ü hiç farketmezz mc ten menüleri löp löp götürürdüm banamısın demezdi ne olduysa herşey 30 undan sonra başladı
Hamileliklerimde az alsam da sonrasıHamılelıkte bilinçli beslenırsen kılo almazsın cnm cok.bıze ancak ye bebek beslenesin derdiler,bebek doğdu 3 kılo ben almışım 20 kılo
Önce evlendırelım senı,hamıle olduğunda tekrar konuşalım bunlarıişte öğrenmem gereken şey bilinçli beslenmeebunun için biraz daha yolum var daha beslenme kısmını öğreniyorum bilinç kısmıda yavaş yavaş oturur heralde
Karatay dıyor ara öğün yasak.ben o tarz beslenmeye çalışıyorum ondan dedım cnm.sen kendıne uygun bealenmeyı daha ıyı bılırsın tabı
Bende ara öğün falan pek yapmıyorumm hatta hiç yapmıyorum diyebilirimAra öğün olarak meyve yoğurt gilan ekleyin diyorlarya ondan öyle düşündüm zaten vakit bulursam yaparım bunu yürüyüş iyi de bölgesel de çalışma şart bana aldı başını gidiyor her yerim
yok cnm.yaş bize engel olabılemezKesinlikle yaş faktörü önemli ama zayıflayacağız yılmak yok
yooo yooo iş hamileliğe kalırsaa ben çoktan ipin ucunu kaçırmış olurummÖnce evlendırelım senı,hamıle olduğunda tekrar konuşalım bunları
Doğru bide sonrası var demi.ye süt olsun dıye dıye mıdemizi genişletenler sıze seslenıyorum,yiyin yiyin şişin inşallahHiç öyle olmadım
En son orta sondayken 46 olduğumu hatırlıyorum
Hamileliklerimde az alsam da sonrası
maaleseeeefKızlllar sizin uykunuz yok muı
Pegasus sen burda kendine geldin kız. Maşallah bi çene bi çene..Doğru bide sonrası var demi.ye süt olsun dıye dıye mıdemizi genişletenler sıze seslenıyorum,yiyin yiyin şişin inşallah
YokKızlllar sizin uykunuz yok muı
Saglik icin de uzun sure ac kalmanin daha faydali oldugi soylenio. Iki ogun cok iyi ben sahsen cok alistim ama ise donunce nasil yaparim bilemiorum.Karatay dıyor ara öğün yasak.ben o tarz beslenmeye çalışıyorum ondan dedım cnm.sen kendıne uygun bealenmeyı daha ıyı bılırsın tabı
Aslıma döndüm herhaldePegasus sen burda kendine geldin kız. Maşallah bi çene bi çene..
kızlar arkadaşım geldi akşam bi kaynattık ki sormayın daha biraz önce gitti. Koca evde bekliyor kızı.
en sevdiğimm aktivitee kaynatmaaakPegasus sen burda kendine geldin kız. Maşallah bi çene bi çene..
kızlar arkadaşım geldi akşam bi kaynattık ki sormayın daha biraz önce gitti. Koca evde bekliyor kızı.
Benim şuan için yokkk :)Kızlllar sizin uykunuz yok muı
Oyyy kuzum sen sabahciydin dimi?Kızlllar sizin uykunuz yok muı
Harıkasın cnm.tabıkı cıs cnm.yok pasta felan.hazırana kadar yarışalımmı kım daha cok verecekpegasus07 çikolatalı pasta cısss
Ben kendime şaşıyorum 1 gram kaçamak yapmadım benden hiç beklenmicek hareketler:)
Bana nasıl iyi geldi anlatamam. Gülmekten 200 kalori girmiştir yeminlen.en sevdiğimm aktivitee kaynatmaaak
Yarışalım ben varım pilavdan dönenin kaşığı kırılsınHarıkasın cnm.tabıkı cıs cnm.yok pasta felan.hazırana kadar yarışalımmı kım daha cok verecek
Topiği birazdan size bırakıcam. Son çıkan kepenkleri kapatsınOyyy kuzum sen sabahciydin dimi?
Hadi tukkan kapanıyor, yatın gari