Hedef 15 Haziran!

@terrycandy @game_over marlin18
Arkadaşlar nerelerdesiniz?
Ben mi göremiyorum acaba sizleri
Iyi aksara kizlar
Benim ufaklık hasta hala ateşi var.bugün Dr. A götürdük. Bogazi kötü virus enfeksiyon dedi.
1 hafta sure bilirmiş
Ortanca da sabah karin agrisiyla uyandi. Bütün gün yatti evde.ateside var.
Birisi iyi olsun derken öbürleri hastalaniyo
InsaAllah hemen iyi olur larda .bende düzenli gelirim buraya. Birkaç gün idare edin beni ne olur. Küçük zaten huysuz du birde hasta olunca iki dakika yanindan ayrilamiyorum

Verano_porteno ben böyle güzel fikir görmedim. Yarın bi kuralları toparlayım ben. Fikirlerinize sunayım, onaylanırsa kremsokola onu 1. Sayfaya eklesin
Saol koleracim cgdmk in fikriyle birlestirince sole bisey daha geldi aklima. Her 100 gr 1 puan olsa. 1kilo veren 10 puan alir.500 gr alan -5 puan olur vs. Bu daha mantikli sanki. Puanlar birikir 15 haziran birincisi de en cok puan biriktiren olur

geçmiş olsun allah şifa versin

Gecmis olsun canim zormus isin Allah kolaylik versin

Çok geçmiş olsuun canım inşallaah çok çabuk iyileşir minnoşlaar

Kizlar bu sabah kahvaltida 2 yum, peynir, zeytin, lavas yedim.
Aksama malesef disarda yemem gerekecek. Hafif tutmaya calisirim ama zor gbi
Bu aksam yine spora gitcem. 30dk beach body die bi sinif gordum onu gozume kestirdim. Arti agirlik, eliptik vs de calisirim.

iyiyimm iyiyiiim şuan sıkıntıı yok
Yatcaz artık yatcaz

Verano_porteno ben böyle güzel fikir görmedim. Yarın bi kuralları toparlayım ben. Fikirlerinize sunayım, onaylanırsa kremsokola onu 1. Sayfaya eklesin
Süper olur valla ellerinizee sağlık canlar
Kusura bakma canım ben senin rumuzu unutmusum. Tamam canım çok geçmiş olsun cocuklarina. Şimdi birbirlerinden de geçer mikroplar. Zor şeyler, sana da Allah sabır versin.

Ay harika fikirler yaa. Ben ne derseniz kabul ederim bu süper önerileri

Bir an önce başlayalım, sabırsızlanıyorum iyice eskisinden daha çok gaza geldim valla
Evet bugün cislarla geçecek senin için neyse ki sağlam spor yapiyorsjn. En azından artiya gecmezsin diye düşünüyorum.

Arkadaşlar spor ve su için de bi sistemimiz olsun mu?
Canim olsun ama yapani puanla odullendirelim desek sporsuz kilo vermek isteyenlere haksizlik olur, yapmayana ceza verelim desek bu sefer de zamani olmayanlar var. Ama sole yapabiliriz ikinci bi liste de spor yapanlar icin yapariz bunu ben takip etmeye gonulluyum. Herkes sadece gunluk yaptigi sporu yazip beni etiketlicek yani kimseye extra bi is cikmaz. Ama spor cesitlerine bi katsayi belirlememiz gerekecek. Zman× katsayi ile de puan veririz. Isi universite sinavina cevirdim iyice farkindayim :).Bunda da haftanin spor birincisini ayri olarak aciklariz, digerine bi etkisi olmaz . Ne dersiniz ? Su konusunda hic bi fikrim yok malesef

Sabıtlerdende silinsin bence 3 olmasada 2 puan silinebılır.sonucta kılo vermek asıl amacımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…