- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
-
- Konu Sahibi kremsokola
Boşver canım, konuşan konustuguyla kalsın.
noldu kızlar yaa mevzumu var ? sıkmayın canınızı hem sıkıntı stres bunlar hep ödem yapıyormuuşkremsokola Allah seni napmasın. Beni mi gördün göre göre. Neren açık kaldı ki. Yalnız bişe dicem sen öyle deyince ben de seni ve cgdmk yo gördüğümü hatırladım. Hatta sabah kalktığımda fazla ciddiye almışım dedim. O olaylara çok canım sıkılmıştı. Hala arkamızdan konuşuyor laf yiycek yani
Süper, gayet hafif ve besleyiciyazmamışım da siz anlayın beni :)
Akşam yemeğimi yedim
Tavuklu salata sadece
Olmaazzz 58 didin bi keremmsağol canımmm :) vallaa inşallaah gider 60 olmaya da razıyım ama laf ağızdan çıktı bi kere 58 dedim inşallaah olucak
didiimmm dimiiiSüper, gayet hafif ve besleyici
Olmaazzz 58 didin bi keremm
Doğru, senin bacağında sıkıntı olismisti. Kendi topiginden hatirl, takip eeiyordjm. Geçmiş olsun. Artık inşallah dahq çabuk iyileşir. Ben de 4 bin adımı tamamlayayim bakalım, hala tamamlicam oturduğum yerde saymaya baslicam artıkyaklaşık 1 hafta aralıktan sonra leslie ile 2 mil yaptımm keyfime dicek yokdaha çok yapardım da bileği çok zorlamıyım dedim eğerki bikaç saate tepki göstermezse bileğim biraz daha yaparım inşallaaaahhh
Dimez olaydın diyemicem, yoksa 2. Olurdumdidiimmm dimiii
İnşallaah canım ya daha da iyi olsun da daha iyi spor yapayıım çünkü bide spor yaptığımda daha kolay frenleyebiliyorum kendimi o kadar yoruldun saçmalama boşa mı gitsin diyorum frenliyorumDoğru, senin bacağında sıkıntı olismisti. Kendi topiginden hatirl, takip eeiyordjm. Geçmiş olsun. Artık inşallah dahq çabuk iyileşir. Ben de 4 bin adımı tamamlayayim bakalım, hala tamamlicam oturduğum yerde saymaya baslicam artık
Dimez olaydın diyemicem, yoksa 2. Olurdum
Doğru düşünüyorsun. Ben de onu genelde detoks, şok diyet gibi beslenmelerin ardından diyorum. Eziyet ediyorsun kendine, bi de sanki hiç onları yememis gibi yiyecek misin diyorum. Ya şaka gibi 50lere 1.5 kg kala misafirler geldi ve heba oldu soklamalarimİnşallaah canım ya daha da iyi olsun da daha iyi spor yapayıım çünkü bide spor yaptığımda daha kolay frenleyebiliyorum kendimi o kadar yoruldun saçmalama boşa mı gitsin diyorum frenliyorum
Hay allah ıyılıgınızı versin.ne kadar etkılenmişsinizkremsokola Allah seni napmasın. Beni mi gördün göre göre. Neren açık kaldı ki. Yalnız bişe dicem sen öyle deyince ben de seni ve cgdmk yo gördüğümü hatırladım. Hatta sabah kalktığımda fazla ciddiye almışım dedim. O olaylara çok canım sıkılmıştı. Hala arkamızdan konuşuyor laf yiycek yani
tmm kestırdım senı gözüme.en büyük rakıbemsin ona göre kolla kendınıSeni de ben takip ediyorum:) (smile koymayı beceremiyorum ya tlf dan giriyorum bişey kokuyom anlamsız bişey çıkıyo)
afıyet olsun efemyazmamışım da siz anlayın beni :)
Akşam yemeğimi yedim
Tavuklu salata sadece
Bı gazla soyledım ama 15 kilo nasıl vereceksemooooo hadii bakalımmmmtabloyu kremsokola ya yolladımm o ilk sayfaya koyarken düzeltir senin hedefiii
bende yapayım akşam hatta hıc durmadan spor yapayım belkı 60 olurumyaklaşık 1 hafta aralıktan sonra leslie ile 2 mil yaptımm keyfime dicek yokdaha çok yapardım da bileği çok zorlamıyım dedim eğerki bikaç saate tepki göstermezse bileğim biraz daha yaparım inşallaaaahhh
mesaj zorunluluğu harıc her kurala uyarım cnm biliyorsunArkadaşlar bi ara kuralları netlestirelim dedim de kimse takmadi yahu
Tamam katı kurallar olmasın ama yine de yarışmanin bi çerçevesi, mizacı olsun
o çok fena olmuş iştee neyse canım sağlık olsun bak daha önce yapmışsıın gene yaparsın. şok diyetler konusunda seni gerçekten tebrik ediyorumm ben heralde sağa sola saldırırdımmDoğru düşünüyorsun. Ben de onu genelde detoks, şok diyet gibi beslenmelerin ardından diyorum. Eziyet ediyorsun kendine, bi de sanki hiç onları yememis gibi yiyecek misin diyorum. Ya şaka gibi 50lere 1.5 kg kala misafirler geldi ve heba oldu soklamalarim
Bir iki gün olsa tutardım kendimi de, 10 gün de sabredemedim
işte spor yaparsan belkiimm verirsin 15 kiloooHay allah ıyılıgınızı versin.ne kadar etkılenmişsinizbır dönem cuma yarışmalarında kaptanlık yapmıştım ordan alışıgım bu mevzulara.napıyoruz takmıyoruz
tmm kestırdım senı gözüme.en büyük rakıbemsin ona göre kolla kendını
Cnm alıntı yaptıktan sonra yazıların üst tarafında gülen yüz işareti var oraya tıklarsan emoji ler çıkıyor altta
afıyet olsun efem
Bı gazla soyledım ama 15 kilo nasıl vereceksem
bende yapayım akşam hatta hıc durmadan spor yapayım belkı 60 olurum
mesaj zorunluluğu harıc her kurala uyarım cnm biliyorsun
Yumurta ye tok tutaro çok fena olmuş iştee neyse canım sağlık olsun bak daha önce yapmışsıın gene yaparsın. şok diyetler konusunda seni gerçekten tebrik ediyorumm ben heralde sağa sola saldırırdımm10 gün zor tabii napıcaksın misafirlere de detoks yapsaydıın etrafında birileri güzel güzel yerken diyet falan çok sıkıntılı oluyor yaa bende şimdi ne yesem diye düşünüyorum annem bezelye yapmış ki hiç sevmem ne yeseeeeeem ne yeseeeeem
Mecbur kalkacak o toto artık,yoksa rüyamda bıle verememişte spor yaparsan belkiimm verirsin 15 kilooo
Sabah yedim onu neyse hazırladım bişiler bi bardak çorbaa bi kase salata ayrıca 1 havuç bi kaç tane de etiform yeter benceee yetmezse bi havuç dahaYumurta ye tok tutar
ben beğendimmm bu fikriiicgdmk sana katiliorum ve hemen fikirlerimi soyluorum ben diorum ki puan sistemi yapalim. Kilo verenleri yuzdesine siralayalim. 13 kisiyiz artadabiliriz 15 de alimi kapatabiliriz mesela. Birinciden baslayarak 13 puan ikinciye 12 puan seklinde gitsin. Kilo alanlar ve sabitler siralamaya girmesin. Kilo alanlardan 3 er puan silinsin( bu degisebilir ) sabitlere dokunmayalim. Eger herkes kilo veremezse atiorum tum puanlar dagitilmamis olacak ama bence sakinca yok.Aklima bole bisey geldi siz de fikir verin. Sacma bulmak serbest :)
Bu saatten sonra hafid bişey yeseydin diyecektim ki alintilamis oldum, öyle de yapmissin zateno çok fena olmuş iştee neyse canım sağlık olsun bak daha önce yapmışsıın gene yaparsın. şok diyetler konusunda seni gerçekten tebrik ediyorumm ben heralde sağa sola saldırırdımm10 gün zor tabii napıcaksın misafirlere de detoks yapsaydıın etrafında birileri güzel güzel yerken diyet falan çok sıkıntılı oluyor yaa bende şimdi ne yesem diye düşünüyorum annem bezelye yapmış ki hiç sevmem ne yeseeeeeem ne yeseeeeem
Kalk hadi kalk, benim toto da oturangillerdendi. Pazar azar azar başladım, nihayet bugün 10bin adıma tamamlayabildim. Bu gazla da biraz bölgesel hareketler yapıp bele çalışırım birazdan. İnan pazar günden beri farketti biliyor musun.Mecbur kalkacak o toto artık,yoksa rüyamda bıle veremem
Havuç kilo aldırıyor kimi insana. Bana da mesela. Özellikle ikinciyi yeme bence hele ki bu saatte. Ama çorba ve salata iyi olmuş.Sabah yedim onu neyse hazırladım bişiler bi bardak çorbaa bi kase salata ayrıca 1 havuç bi kaç tane de etiform yeter benceee yetmezse bi havuç daha
Ya bence çok iyi oldu bu fikir. Kupa sistemi yapsak malum sebeplerden olmaz. Ben daha çok orijinal buldum bu sistemi. Dediğin gibi sabitler nötr kalır. Kilo alanlardan da her 100 grama 1 sayı eksiltiriz olmazsa. Öneri sadece?cgdmk sana katiliorum ve hemen fikirlerimi soyluorum ben diorum ki puan sistemi yapalim. Kilo verenleri yuzdesine siralayalim. 13 kisiyiz artadabiliriz 15 de alimi kapatabiliriz mesela. Birinciden baslayarak 13 puan ikinciye 12 puan seklinde gitsin. Kilo alanlar ve sabitler siralamaya girmesin. Kilo alanlardan 3 er puan silinsin( bu degisebilir ) sabitlere dokunmayalim. Eger herkes kilo veremezse atiorum tum puanlar dagitilmamis olacak ama bence sakinca yok.Aklima bole bisey geldi siz de fikir verin. Sacma bulmak serbest :)
Aaaa havuç kilo mu yapıyorrrBu saatten sonra hafid bişey yeseydin diyecektim ki alintilamis oldum, öyle de yapmissin zaten
Kalk hadi kalk, benim toto da oturangillerdendi. Pazar azar azar başladım, nihayet bugün 10bin adıma tamamlayabildim. Bu gazla da biraz bölgesel hareketler yapıp bele çalışırım birazdan. İnan pazar günden beri farketti biliyor musun.
Havuç kilo aldırıyor kimi insana. Bana da mesela. Özellikle ikinciyi yeme bence hele ki bu saatte. Ama çorba ve salata iyi olmuş.
Ya bence çok iyi oldu bu fikir. Kupa sistemi yapsak malum sebeplerden olmaz. Ben daha çok orijinal buldum bu sistemi. Dediğin gibi sabitler nötr kalır. Kilo alanlardan da her 100 grama 1 sayı eksiltiriz olmazsa. Öneri sadece?
Karnın acikirsa yaz burayaAaaa havuç kilo mu yapıyorrrbiz ne yiciiiiiiz yaaa neysekii yemedimm de yetti şimdilikk ama tabii 1-2 saate nolur bilemicem