Hedef 15 Haziran!

Aslında belli bir düzen oturtabilsek olur ben evlenmeden önce çok dikkat ederdim sabit 57 kiloydum hep spor yapamazsam dans azcık kilo alır gibi olsam anında detoks denerdim doğumdam sonra bir fil çöktü içime sanki:KK45:
Bende evlenmeden önce hıc dıkkat etmedim 49 kıloydum:KK70:ah o doğumlar yokmu .mıllet hamıle kalıyo sırf azıcık göbek cıkıyo,leblebı yutmuş solucan gıbı,bız hamıle olunca fıl gibi oluyoz :KK70:

Bende evlenmeden önce hıc dıkkat etmedim 49 kıloydum:KK70:ah o doğumlar yokmu .mıllet hamıle kalıyo sırf azıcık göbek cıkıyo,leblebı yutmuş solucan gıbı,bız hamıle olunca fıl gibi oluyoz :KK70:
Evet bir de doğumdan sonra aa hala hamile gibisin diye iğrenç espriler var:lülülü: zayıflara çok gıcık oluyorum en çok da yiyip yiyip gram almayanlara daha geçen gün bir ortamda vardı ay ben aç duramam her an yerim elim ayağım titriyo hadi yiyelim deyip durdu nereye gidiyorsa yedikleri yahu:işsiz::işsiz:

Aslında belli bir düzen oturtabilsek olur ben evlenmeden önce çok dikkat ederdim sabit 57 kiloydum hep spor yapamazsam dans azcık kilo alır gibi olsam anında detoks denerdim doğumdam sonra bir fil çöktü içime sanki:KK45:

Yaaa sizin bu kilolarınıza sebep olan minnoşlar var ben daha evlenmedim bileee vaaaay benim halimeee vaaay benim halimee :confused:

Cnm en sağlıklısı 2-3 öğün yemek.sık sık yersen çabuk acıkıyorsun.tabı yıne sen bılırsın.yuruyus ne kadar olursa o kadar ıyı❤️❤️
Ara öğün olarak meyve yoğurt gilan ekleyin diyorlarya ondan öyle düşündüm zaten vakit bulursam yaparım bunu yürüyüş iyi de bölgesel de çalışma şart bana aldı başını gidiyor her yerim

Evet bir de doğumdan sonra aa hala hamile gibisin diye iğrenç espriler var:lülülü: zayıflara çok gıcık oluyorum en çok da yiyip yiyip gram almayanlara daha geçen gün bir ortamda vardı ay ben aç duramam her an yerim elim ayağım titriyo hadi yiyelim deyip durdu nereye gidiyorsa yedikleri yahu:işsiz::işsiz:
Sacını başını yolalım onların.:KK70:

Merhaba kızlar internetim yoktu ve malum çocukla giremedim bir türlü:110:
Ben bugun kahvaltıda bir yumurta ve bir ekmek yedim ama doymadım haliyle akşama bir lahmacun yedim:kızgın: açlık hissim geçmiyor dolaba saldırmamak için zor tutuyorum ve boğazına düşkün bir kocayla diyet çok zor adamın ağzı hiç boş durmuyor:KK53:
:duduk::duduk: lahmacun
O koca kişisinden bende de var.
Bi de az ye hep ye diyor:ukala:

ortalık iyice kızışacak diyosun yaniiiiii :KK62::KK62:
Arada uçurum olan kişi yok, hepimizin şansı var, tabi dolap önünde bekleyenler dışında:rolleyes:

Yidiklerim
Sabah
Yumurta salatası,peynır,yeşillik,zeytın,1 cay bardağı cevız,kapya biber ,turp
Akşam
Taze fasulye,2 kaşık bulgur,yoğurt,turşu
Su 2,5 lt
Spor
1 saat yuruyuş
On numara cidden afiyet olsun:KK9:

:KK70: :KK70: :KK70:

ben 20li yaşlarımda tamda öyleydim işte gecenin 3ü 4ü hiç farketmezz mc ten menüleri löp löp götürürdüm banamısın demezdi ne olduysa herşey 30 undan sonra başladı :KK43:

Hamılelıkte bilinçli beslenırsen kılo almazsın cnm cok.bıze ancak ye bebek beslenesin derdiler,bebek doğdu 3 kılo ben almışım 20 kılo:KK45:
işte öğrenmem gereken şey bilinçli beslenmee :işsiz: bunun için biraz daha yolum var daha beslenme kısmını öğreniyorum bilinç kısmıda yavaş yavaş oturur heralde :KK70:

Ara öğün olarak meyve yoğurt gilan ekleyin diyorlarya ondan öyle düşündüm zaten vakit bulursam yaparım bunu yürüyüş iyi de bölgesel de çalışma şart bana aldı başını gidiyor her yerim
Karatay dıyor ara öğün yasak.ben o tarz beslenmeye çalışıyorum ondan dedım cnm.sen kendıne uygun bealenmeyı daha ıyı bılırsın tabı❤️

X