- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
Bencede benim 11 de 997 di. Yarına arkadaşın 1200 leri geçerCok guzel canm değerin ikizde olabilir bayaa yuksek çıkmış
Evet 2 transfer oldu fakat 4 kat artmış olmuyor kiVauu kiz beni gecmissinbenim degerime hemsireler sok olmustu fazla diye umarim saglikla katlanr gozun aydin bende 509 /1950 gibi artis oldu bence onemlosi kac kat artmasi bence iki kat artarsa tekde ola bilr dort kat artarsa ikizdid kesin ikisiMi tranafer olmustu?
Oo maşallah10. Gün değerim 804 ikiz mi ki acabaRabbim sağlıcakla kucağımıza da almayı nasip etsin
Olmaz bence canm en az iki kat deniliyo fazlasi degil onemli olan duzenli artışıEvet 2 transfer oldu fakat 4 kat artmış olmuyor kibi sıkıntı olmaz demi bu şekilde artışı.
Doktorunla görüş canm yapman gerekeni o sana soylerMerhaba kızlar 2 kasımda transfer oldum az lekelenmem oldu transfwrimin 19 gunu sanırım birsey olmaz dimi
Ben yaşamadım ama diğer topikte yaşayan olmuştu. Kese etrafında olabilir demişti doktorları. Çok dikkat et canım yorma kendini inşallah devam etmezSöyledim corapini kestirdiler yoğunlasirsa haber ver mutlaka dedi belki içimizden b öyle birşey yasayan vardır
Ben yaşamadım ama diğer topikte yaşayan olmuştu. Kese etrafında olabilir demişti doktorları. Çok dikkat et canım yorma kendini inşallah devam etmez
Merhaba kızlar 2 kasımda transfer oldum az lekelenmem oldu transfwrimin 19 gunu sanırım birsey olmaz dimi
Kizlar banu ciftcini. Uygulamasini indirdim 28 kalp atisi yaziyo 30u randevum sizce kalp atisinida duya bilrmiyim son adet tarihine goremi oyle yaziloyor 8i transfer olmstum
Doktor ne zaman dediyse canım o güne odaklan. benim yarın zor tutuyorum bugün gitmemek içinKizlar banu ciftcini. Uygulamasini indirdim 28 kalp atisi yaziyo 30u randevum sizce kalp atisinida duya bilrmiyim son adet tarihine goremi oyle yaziloyor 8i transfer olmstum
Evt ya bende indirdim o uygulamayı. Bebeğinin o uygulamaya gore kalp atışları başlamış bile anlayamadimKizlar banu ciftcini. Uygulamasini indirdim 28 kalp atisi yaziyo 30u randevum sizce kalp atisinida duya bilrmiyim son adet tarihine goremi oyle yaziloyor 8i transfer olmstum
Hayirlisi olsun canim bizede haber verirsinDoktor ne zaman dediyse canım o güne odaklan. benim yarın zor tutuyorum bugün gitmemek içinyarın inşallah 13.30 da randevum ikisinin de sesini duyarım
Canım jel kullanıyorsan eğer ufak tefek lekelenmeler olabiliyormuş jelden kaynaklı. Ama tabi sen yine de doktorunla görüş, inşallah bişey olmazMerhaba kızlar 2 kasımda transfer oldum az lekelenmem oldu transfwrimin 19 gunu sanırım birsey olmaz dimi
İnşallah inşallah çok teşekkür ederizKızlar merhaba
Yazdiklarinizi okuncunca çok tuaf oldum
Bende geçen sene bu zamanlada bu heycanları yaşıyodum yazişiyodum burda
temmuz annesi diye yola ciktım :).haziran annesi oldum 1
7 senede 5. Tedavimle cok şükür oglumu kucagima aldım
Cok guzel, rahat bi hamilelik gecirmenizi diliyorum
Saglikla bebeklerinizi kucaklarınıza alirsiniź inşallah
Evet hatırladım sizi ilkli 261 ikincisi 677 haftaya çarşamba 27 kasım keseyi girmek için çağırdı hemşirelerle görüştüm coraspin lestirdiler yoğunlaşınca söyle dediler yogunlasmadi damla damla geliyor bazenBenim de çok hafif geldi bugün aynı gün transfer olmuştuk hatırlarsan. Senin değerlerin nasıldı? Nezaman keseya çağırdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?