- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 34
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #1.841
3 hafta sonra gel dedi . Ense kalınlığına bakalım dedim. Enselerini yediklerimsağ olasın canım leke sonrası kalplerini duyunca çok rahatladım.
Her gittiğimiz de dinliyorum ki canımCanm sen kalp atisini tekrar dinledk derken 1 hafta sonra tekrar mi ultrasona girdn
Evet canim sali merkeze çağırmıştilar bugünde yeni başladığımız doktorumuz dinlettiCanm sen kalp atisini tekrar dinledk derken 1 hafta sonra tekrar mi ultrasona girdn
12. Haftada tamamen keseceğiz dedi büyük ihtimalle biz. Öyle dedi bugün. Benimki artırmadı kanama olunca.Benim de dün kahverengiye dönen lekelenmem durdu. Yarın kontrole gidecem progestan ampül iki ampül vuruyorum pazartesiden beri çok kötü oldum. İnşallah bir sorun çıkmaz da tüp bebek doktorundan bire düşürmesini istiyecem belki de tamamen keser.
Pardon canm ben 16 kasim sandim evet bir gun onceymissin ama o degisiyo ya bana kesede 5+5 dedi o hesaba kalbe gittigimde 6+5 dim ama kalpte tam 6+0 çıktı degisebiliyo bence o takilma onaAma transferde sen benden sonra işte tarihler şaşırtıcı o yüzden
Öyle olsa doktor açmaz canım. Bebekler hareketlendikten sonra tedirgin oluyorlarmış sadece kardeşimin eşi gidince doktoru öyle demişti. Şu an o kadar küçüklerki7+1 de ilk defa kalp dinledikten sonra doktor beni 1 ay sonraya cagrdi bende 1 ay sonra gidecegm cok ultrason hic iyi bir sey degil
Benide bugünkü doktor bir ay sonraya çağırdı yaptrmam gerekn kan tahlillerini verdi bide saglik ocağına kaydını yaptr dedi ama sağlık ocagi bana ilk pozitif aldigimda 8 haftan bitsin öyle gel dedi7+1 de ilk defa kalp dinledikten sonra doktor beni 1 ay sonraya cagrdi bende 1 ay sonra gidecegm cok ultrason hic iyi bir sey degil
Benide bugünkü doktor bir ay sonraya çağırdı yaptrmam gerekn kan tahlillerini verdi bide saglik ocağına kaydını yaptr dedi ama sağlık ocagi bana ilk pozitif aldigimda 8 haftan bitsin öyle gel dedi7+1 de ilk defa kalp dinledikten sonra doktor beni 1 ay sonraya cagrdi bende 1 ay sonra gidecegm cok ultrason hic iyi bir sey degil
Canm bebekelrn tedirgin olmasiyla alakali degil zarari radyasyon var oyuzden. Avrupada 3 ayda bir kontrol ediliyor gebe kadinlar. Yoksa ben de her hafta gitmek istiyorm acikcasi merak ediyorm icime supheler dusuyor ama yapacak bsy yok 2 haftada bir gidersem de vicdanen rahatsz olacagmÖyle olsa doktor açmaz canım. Bebekler hareketlendikten sonra tedirgin oluyorlarmış sadece kardeşimin eşi gidince doktoru öyle demişti. Şu an o kadar küçüklerki
Evet takılmıyorım yok artık zamanla belli olcak ne olup bittiği rabbim sağlıkla kucağa aldırsınPardon canm ben 16 kasim sandim evet bir gun onceymissin ama o degisiyo ya bana kesede 5+5 dedi o hesaba kalbe gittigimde 6+5 dim ama kalpte tam 6+0 çıktı degisebiliyo bence o takilma ona
Ben sağlık ocağı işini hallettim bugün. 2 Şubat ta gel dedi. 18. Hafta bitiminde tetenos aşısı vurulacağım. Tahlilleri özel hastanede yaptırdığımız için şu an sadece tahlil alıyorlar ondan demiştir.Benide bugünkü doktor bir ay sonraya çağırdı yaptrmam gerekn kan tahlillerini verdi bide saglik ocağına kaydını yaptr dedi ama sağlık ocagi bana ilk pozitif aldigimda 8 haftan bitsin öyle gel dedi
İnşallah canım
Benim biri fasulye gibi o küçük biz onu kız hissediyoruz. Diğeri yuvarlak onu da erkek hissediyorum. Senin dediğinin tam tersi hissiyat var bunu benim bebişler 3 hafta sonra cevaplayacak teyzeleriKizlar farkli bir konu acayim grup biraz hareketlensn bir de zaten ben bunun dogrulugunu merak ediyorum. Ilk Kese goruntusu yuvarlak olanlar kiz fasulye gibi olanlarn oglu oluyorms. Ve yuzde 90 orannda da tutuyorms. Benm ki fasulye gibiydi tam yuvarlak degil oval. Bebekelrinin cinsiyetini ogrenem anneneler gercekten dogruluk oayi var mi?
Kizlar farkli bir konu acayim grup biraz hareketlensn bir de zaten ben bunun dogrulugunu merak ediyorum. Ilk Kese goruntusu yuvarlak olanlar kiz fasulye gibi olanlarn oglu oluyorms. Ve yuzde 90 orannda da tutuyorms. Benm ki fasulye gibiydi tam yuvarlak degil oval. Bebekelrinin cinsiyetini ogrenem anneneler gercekten dogruluk oayi var mi?
Canm bence tam tersi kucuk olan erkektir dieri kiz. Benm esmde ikiz ve ikizi kiz. Dogdklarnda ve ilkokula kadar hep kiz kardesi iriyms. Smdi tabi erkek olarak esim daha uzun ve iri. Keseler farkliysa senin 1 kiz 1 erkek bencedeBenim biri fasulye gibi o küçük biz onu kız hissediyoruz. Diğeri yuvarlak onu da erkek hissediyorum. Senin dediğinin tam tersi hissiyat var bunu benim bebişler 3 hafta sonra cevaplayacak teyzeleri
Ayy insallahBende baktım Şimdi
Benim oğlumun ki gerçekten fasulye şekildeydi. Şimdiki kesemizi de yuvarlak yüzük gibi. Hadi bakalım hayırlısı
Bende aynı dertteyimArkadaşlar beğendiğiniz güzel kız isimlerini benimle paylasir mısınız? Bir kaç tane aklımda var ama yeni fikirlere açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?