- 2 Ekim 2019
- 634
- 815
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #1.441
İnşallah sağ salim gelir dünyaya.iyi düşünelim iyi olsun. Baş popo ölçüsü kaç çıktı hatırlıyor musunuz?Kizlar bizim de dun kontrolumuz vardi bebegim iyi cok sukur ense kalinligi filn normal burun kemigide guzel olusmus bas popoda normal serviks olcumude guzel ama bingo plasenta previa gelismis..iki gundur bel ve kasik agrim ayrica kahve lekelenmem vardi bebegin plasentasi rahmi tamamen kapatmis ondan oluyormus..fitil verdi rahmi guclendirici geri cekilmesini bekliycez dedi dua edin bana lutfen..
Bu konuda çok bilgim yok ama İlk gördüğümde bende erkek gibi hissettim.Kizlar sizce bebisimin cinsiyeti neEki Görüntüle 2561424
Tesekkur ederim canim normlde 11+1 ama usg ye gore 12+0 canimCanm kac haftalksn masallaj tam bebek olms
Doktorum gordu ama kesinlessin ole soyliycem dedi canimBu konuda çok bilgim yok ama İlk gördüğümde bende erkek gibi hissettim.☺. Göstermedi mi size cinsiyeti
Insallah canim .. 5.17 cm canimİnşallah sağ salim gelir dünyaya.iyi düşünelim iyi olsun. Baş popo ölçüsü kaç çıktı hatırlıyor musunuz?
Şade soda iç canım , hergün 1 tane doktor önerdiHerkese iyi aksamlar kizlar. Asitli icecekler zararli diye biliyorm ama kola fanta sprite gibi iceceklerden zaten uzak duruyorm ama bi limonlu sodada mi zararli? Ben bunu doktora sormayi unuttum sodayi cokta severm
Henüz bilmiyorum kaç günlük nedir ne değildir canım tam hesaplanmadı , acaba embriyo günü hesaplanıyor mu nasıl hesaplanıyorSarem dikkatimi çekti canım sen doğum hesaplayıcıyı yanlış girmiş olabilir misin ? 30 Ağustos 2020 doğum tarihi yazıyor
Pardon 100 ve ustunde yazacaktmB
İnşallahh teşekkür ederim
anladım ben zatenPardon 100 ve ustunde yazacaktm
Aminn inşalşah diğer gruba yazmak istemedim negatifleri görünce Rabbim herkese nasip etsin
Dayanabilirsem ikili taramayı beklicem canımSen ne zaman gideceksin kuzum
Ayy agzindan bal damliyo canim
Bir ip ucu verseydi bariDoktorum gordu ama kesinlessin ole soyliycem dedi canimsenin kizdi dimi
Teşekkürler canımInsallah canim .. 5.17 cm canim
Canim maşallah degerin cok guzel ınsallah guzel guzel katlanarak artar benim 10. Gün degerim 49 du düşün cok sukur bugun kalp atislarimizi duyduk darisi sanaMerhabalaarrr bende geldim aranıza bugün sonucumu öğrendim 198 çıktı 9. Gün değerim Allah nasip ederde devam eder inşallah çok korkuyum ilki gibi kimyasal olcak diye
Benimde altında, üç parmak altında boydan boya bir ağrı var. Sancı değil ağrı acaba iğnelerin yaptığı ağrımı.Gobegimin sol 3 parmak ilerisinde agri var gidip gelencanm yaniio
Yaa maşallah çok sevindim ben hala korkuyorum stres yapmamaya çalışıyorum Allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsinCanim maşallah degerin cok guzel ınsallah guzel guzel katlanarak artar benim 10. Gün degerim 49 du düşün cok sukur bugun kalp atislarimizi duyduk darisi sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?