Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

İnşallah sağ salim gelir dünyaya.iyi düşünelim iyi olsun. Baş popo ölçüsü kaç çıktı hatırlıyor musunuz?

Herkese iyi aksamlar kizlar. Asitli icecekler zararli diye biliyorm ama kola fanta sprite gibi iceceklerden zaten uzak duruyorm ama bi limonlu sodada mi zararli? Ben bunu doktora sormayi unuttum sodayi cokta severm
Şade soda iç canım , hergün 1 tane doktor önerdi

Sarem dikkatimi çekti canım sen doğum hesaplayıcıyı yanlış girmiş olabilir misin ? 30 Ağustos 2020 doğum tarihi yazıyor
Henüz bilmiyorum kaç günlük nedir ne değildir canım tam hesaplanmadı , acaba embriyo günü hesaplanıyor mu nasıl hesaplanıyor kafama göre yaptım öyle

Merhabalaarrr bende geldim aranıza bugün sonucumu öğrendim 198 çıktı 9. Gün değerim Allah nasip ederde devam eder inşallah çok korkuyum ilki gibi kimyasal olcak diye
Canim maşallah degerin cok guzel ınsallah guzel guzel katlanarak artar benim 10. Gün degerim 49 du düşün cok sukur bugun kalp atislarimizi duyduk darisi sana

Canim maşallah degerin cok guzel ınsallah guzel guzel katlanarak artar benim 10. Gün degerim 49 du düşün cok sukur bugun kalp atislarimizi duyduk darisi sana
Yaa maşallah çok sevindim ben hala korkuyorum stres yapmamaya çalışıyorum Allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…