- 27 Eylül 2019
- 489
- 890
- 53
- 40
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #1.461
Arkadaşımın ikizleri vardı onunda çok Kötüydü ama doktor bi ilaç vermişti yanlış hatırlamıyosam benimde sabah oldu belki reflüdende olabilir amaKızlar bu bulantıya bir önerisi olan var mı !!! Öğlen başlıyor, akşam artıyor , gece mahvediyor. Çok kötüyüm, hemşire çubuk kraker önerdi evin her yeri çubuk kraker. Yatak odasından salona oturma odasına ama fayda etmiyor. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz bu bulantıylaaa
Teşekkür ederimmmHayırlı olsun aramıza hoşgeldin korkma değerin gayet güzel
Şimdi ben gittiğimde bana iki tarama mı diyecek ben de pek bilgi sahibi değilimDayanabilirsem ikili taramayı beklicem canım
Senin arkadaştan günün öndeŞimdi ben gittiğimde bana iki tarama mı diyecek ben de pek bilgi sahibi değilim
Bende oluyor neredeyse ilk günden beri :) gıdıklıyor sankiyok canım jelden kaşıntı değil benimde akıntım oluyor orda kaşıntı yok :))))
Benim dediğim yer göbeğin aşağıda rahımın olduğu yerde içerde ufak kaşıntı içerde yanı
Zencefil çayı diyorlar ama ben korkarım zencefil içmeye. Adet gecikmesin de adet söksün diye annem içerdi.Kızlar bu bulantıya bir önerisi olan var mı !!! Öğlen başlıyor, akşam artıyor , gece mahvediyor. Çok kötüyüm, hemşire çubuk kraker önerdi evin her yeri çubuk kraker. Yatak odasından salona oturma odasına ama fayda etmiyor. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz bu bulantıylaaa
Kuzum ben Perşembe gideceğim bir ay dolacak ancakDoktorum gordu ama supriz olsun bir dahaki kontrolde kesin dycem dedievet canim cok sukur herseyimiz iyi olcumlerimizide yptrdik sen ne zamn gitcen canim
Web de goggle a tüp bebek doğum tarihi diye aratınca hamilelik hesaplama çıkıyor oraya blastokist transfer tarihini yazınca tahmini doğum tarihi yazıyor canımHenüz bilmiyorum kaç günlük nedir ne değildir canım tam hesaplanmadı , acaba embriyo günü hesaplanıyor mu nasıl hesaplanıyorkafama göre yaptım öyle
Ah canim.ayni dertten muzdarip biri olarak Allhdan yardim diliyorum hepimize önceden derdim yeterki hamile kaliyim bulanti neymis ama oyle olmuyomus mahvetti beni 3 gundur yaa doktoruma soyledim bugün belki ilac verir die ama normal degil mi dedi hamilesin hemsirede zaten mideniz bulansin die buralarda degil misinz dediKızlar bu bulantıya bir önerisi olan var mı !!! Öğlen başlıyor, akşam artıyor , gece mahvediyor. Çok kötüyüm, hemşire çubuk kraker önerdi evin her yeri çubuk kraker. Yatak odasından salona oturma odasına ama fayda etmiyor. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz bu bulantıylaaa
Kizlar cok kotym ya 1 saattir kimse boyle bisey yasamadi miKizlar benm gobegmn sol yannda gidip gelen bir agri var bunu yasayan oldumu
Canim.doktoruna yaz istersen bi dayanamiycak gibiysen bi hastaneye gitKizlar cok kotym ya 1 saattir kimse boyle bisey yasamadi mi
11-14 haftaları arasında ikili tarama oluyor canım kan veriyorsun down sendromuna bakılıyor ama ben güvenilir oldugunu düşünmüyorum o yüzden yaptırmıcam. Bu zamanda önemli olan ultrasonda ense kalınlıgı ve burun kemiğinin oluşup oluşmadıgı... doktorun daha acıklayıcı anlatır tabi ki benden ufak bir bilgiŞimdi ben gittiğimde bana iki tarama mı diyecek ben de pek bilgi sahibi değilim
Ben yaşamadım duymadım da canım doktoruna ulaşabilsen ?Kizlar cok kotym ya 1 saattir kimse boyle bisey yasamadi mi
Cok haklısın zor bir bekleyiş olacak benim için
Çok zor bekkemek kuzumQUOTE="Minnaklarimm , post: 61949599, member: 965705"]
Senin arkadaştan günün öndezuzu3838 sen taramaya kadar nasıl duracaksın
Bende yaptırmayı düşünmüyorum. Arkadaşım yaptırmadı aldırmayı düşünüyor musun demiş doktoru hayır demiş. Onunda normal oldu ama geç oldu neyse rabbin verdiği baş tacı dedi ve üstelik burun kemiğinden doktor down sendromlu düşündü kız yaptırmadı çok şükür bebek turp gibi11-14 haftaları arasında ikili tarama oluyor canım kan veriyorsun down sendromuna bakılıyor ama ben güvenilir oldugunu düşünmüyorum o yüzden yaptırmıcam. Bu zamanda önemli olan ultrasonda ense kalınlıgı ve burun kemiğinin oluşup oluşmadıgı... doktorun daha acıklayıcı anlatır tabi ki benden ufak bir bilgi ☺
Doğru diyorsun canım bende senin gibi oldum çarşamba bir ay sonra gel dedi akşamına acile düştümCok haklısın zor bir bekleyiş olacak benim için2 hafta var Allahın izniyle önemli bir durum olmadığı sürece beklemek istiyorum canım. Normalde 8. Haftada gidecektim 7. Haftada kanama oldu erken gitmek zorunda kaldım Sağlıklı olsun da bekleriz ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?