Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kızlar bu bulantıya bir önerisi olan var mı !!! Öğlen başlıyor, akşam artıyor , gece mahvediyor. Çok kötüyüm, hemşire çubuk kraker önerdi evin her yeri çubuk kraker. Yatak odasından salona oturma odasına ama fayda etmiyor. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz bu bulantıylaaa

Arkadaşımın ikizleri vardı onunda çok Kötüydü ama doktor bi ilaç vermişti yanlış hatırlamıyosam benimde sabah oldu belki reflüdende olabilir ama

Zencefil çayı diyorlar ama ben korkarım zencefil içmeye. Adet gecikmesin de adet söksün diye annem içerdi.

Doktorum gordu ama supriz olsun bir dahaki kontrolde kesin dycem dedi evet canim cok sukur herseyimiz iyi olcumlerimizide yptrdik sen ne zamn gitcen canim
Kuzum ben Perşembe gideceğim bir ay dolacak ancak sen ikili tarama mı yaptırdın? Ense kalınlığini felan nereden yaptı kuzum ? Bence hiç bilmiyorum gidince göreceğim. Senin cinsiyetten emin olamadi ya bence kız kızlardan genellikle emin olamıyorlar ben de inşallah cinsiyetini diyeceğim sizlere Perşembe günü Allah'ın izniyle

Henüz bilmiyorum kaç günlük nedir ne değildir canım tam hesaplanmadı , acaba embriyo günü hesaplanıyor mu nasıl hesaplanıyor kafama göre yaptım öyle
Web de goggle a tüp bebek doğum tarihi diye aratınca hamilelik hesaplama çıkıyor oraya blastokist transfer tarihini yazınca tahmini doğum tarihi yazıyor canım

QUOTE=" Minnaklarimm , post: 61949599, member: 965705"]
Senin arkadaştan günün önde zuzu3838 sen taramaya kadar nasıl duracaksın
[/QUOTE]
Çok zor bekkemek kuzum zuzu3838 Allah kolaylık versin sana ben bu perşembeyi iple çektim. Ama karnım çıktı bir haftada sanki o yüzden korkmuyorum bir de mide bulantılarım devam ediyor Allahin izniyle bir sıkıntı yoktur inşallah

Ah canim.ayni dertten muzdarip biri olarak Allhdan yardim diliyorum hepimize önceden derdim yeterki hamile kaliyim bulanti neymis ama oyle olmuyomus mahvetti beni 3 gundur yaa doktoruma soyledim bugün belki ilac verir die ama normal degil mi dedi hamilesin hemsirede zaten mideniz bulansin die buralarda degil misinz dedi bise diyemedim hakli

Şimdi ben gittiğimde bana iki tarama mı diyecek ben de pek bilgi sahibi değilim
11-14 haftaları arasında ikili tarama oluyor canım kan veriyorsun down sendromuna bakılıyor ama ben güvenilir oldugunu düşünmüyorum o yüzden yaptırmıcam. Bu zamanda önemli olan ultrasonda ense kalınlıgı ve burun kemiğinin oluşup oluşmadıgı... doktorun daha acıklayıcı anlatır tabi ki benden ufak bir bilgi

Cok haklısın zor bir bekleyiş olacak benim için 2 hafta var Allahın izniyle önemli bir durum olmadığı sürece beklemek istiyorum canım. Normalde 8. Haftada gidecektim 7. Haftada kanama oldu erken gitmek zorunda kaldım Sağlıklı olsun da bekleriz ne yapalım

QUOTE=" Minnaklarimm , post: 61949599, member: 965705"]
Çok zor bekkemek kuzum zuzu3838 Allah kolaylık versin sana ben bu perşembeyi iple çektim. Ama karnım çıktı bir haftada sanki o yüzden korkmuyorum bir de mide bulantılarım devam ediyor Allahin izniyle bir sıkıntı yoktur inşallah
[/QUOTE]
Yoktur inşallah canım dediğin gibi belirtilere sığınıp bekliyoruz Rabbim yardımcımız olsun

Bende yaptırmayı düşünmüyorum. Arkadaşım yaptırmadı aldırmayı düşünüyor musun demiş doktoru hayır demiş. Onunda normal oldu ama geç oldu neyse rabbin verdiği baş tacı dedi ve üstelik burun kemiğinden doktor down sendromlu düşündü kız yaptırmadı çok şükür bebek turp gibi birde zaten ikizlerde sağlıklı olmuyormuş hangisinin suyu alındı falan çoğul da doktorda yapmıyormuş.

Doğru diyorsun canım bende senin gibi oldum çarşamba bir ay sonra gel dedi akşamına acile düştüm nasıl bekleyeceğim derken kurban olduğum küçük bir uyarı verdi. Sabret dedi. Cuma tekrar gel bakalım dedi cumaya 9 hafta bitmiş olacak 13. Haftaya gel diyecek büyük ihtimalle. Bir şey olmasında tek dediğin gibi bekleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…